|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 4:31 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Kiava, аз нямах предвид конкретно твоето изказване. Просто не очаквах Мустанг изобщо да си изпуска чак така нервите. И мен ме съмнява (или поне се надявам) да се стигне до пряк сблъсък между Огнения и Ед & Со. Kiava написа: Единствено ще имат проблем ако Брадли се появи здрав и читав. Защото те реално излязоха със становището, че са на негова страна, а всъщност всички знаем, че не е така :/ Именно. Много се съмнявам Брадли да го е отнямало от една нищо и никаква катастрофа. Точно затова ми се струва глупава тактиката им да предствят нещата, така все едно се бият от негово име и за него.
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Май 12, 2009 1:43 am |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Aaa, казах ви, казах ви, казах ви, че ще стане така с Мустанг! Тъкмо си викам: край, изгубихме най- обещаващия герой с реално осъществимо бъдеще, и те го измъкнаха. Енви беше прав, малко мелодраматично се получи, с тия любовни излияния (наистина са прозрачни вече с Хоукай xD ) , с тая реч дето Ед я дръпна... Ама си беше силен момент. Накефих се. ^^ Само не разбрах, това малко, гнусно, вредно нещо, като ухапа Ед, какво ще стане сега? Говореше за някакво "обсебване"... О.о Ще разберем другия месец. :/ Бтв, Армстронг power ftw! Винаги ме е дразнел честно казано, обаче сега му се израдвах. Както и на сенсейката. Ох, обичам тази манга.
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Май 12, 2009 4:10 pm |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
за чаптъра не мога да кажа много освен поредния надъхан FMA чаптър но нещо друго ми направи впечатление на credit страницата името на cleaner-а ми звучи познато .Апък за армстронг винаги се ме е кефил дори и когато обича да показва мускули тогава ми е най забавно не защото толко ги показва а заради речите които изнася през това време .
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Пет Май 15, 2009 9:20 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Клинърът е thefolenangel който както е явно е част от екипа на franky-house и както явно не е съвсем... явно е потребител на форума. Мда, заедно с ОП, ФМА няма глава, която да ме е разочаровала. Много добра . И на мен ми е интересно какво ще се случи с Едо след като Енви го ухапа. Възможно е и нищо да не стане поради кончината на последния, но да видим... Армстронг и мен никога не ме е кефил на макс, но определено пичът ще размаже физиономията на Леност.
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Пет Юни 12, 2009 9:19 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Така и стана . Започва да ме притеснява скоростта, с която си заминават хомункулосите. От седемте гряха вече ги отняма Ленност, Лакомия, Съблазън и Завист. Останаха само трима, от които Алчност е условно на наша страна. Наистина последните двама май са най-голмите копелета, но все пак... Нашите все още не са дали свидни жертви, но и това ще стане и май първия ще е Хохенхайм. Интересна се очертва битката между двамата. Чудя се дали бащата на Едо и Ал е 100% хюмън или и той е като бурканестата гадинка? При всички случаи привилегията да размажеш главния лошковец се пада на главния герой, а във ФМА това е Едо, така че явно Хохенхайм ще загуби, колкото и да не ми се иска. Знае ли се кои са седмината за жертвоприношение? Помня, че в някоя от главите на последната страница Старецът разиграваше "партия шах" с тях, но не се сещам всички и кои точно бяха.
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Съб Юни 13, 2009 8:38 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Брей, брей, Изуми яко шашна двамата Армстронг xD Мда, хомунклусите си заминават лека- полека, Гордост остана основната заплашваща фигура. Гняв се изгуби безследно, а както вече казахте Алчност е условно на наша страна. Обаче още не мога да повярвам, че Завист, че култовия Енви го няма. XD 100% ще се появи пак, нали ухапа Ед в редния чап... абе, ще видим. Иска ми се да разбера какво е станало с философския камък на Хоенхайм, защото, както видяхме, вече не е в него. Буквално. Мен ако питате втора битка между Хоенхайм и онова от колбата няма да има. Ед ще се разправи със старчето, а пък Хоенхайм ще се превърне в "истинско момче" или ще умре, ако има повечко късмет. За "ценните жертви", ако на някой му се занимава може да се разрови, наистина. Но аз лично нямам спомен за други освен Ед и Изуми. Бтв, той Ед хубаво се губи този месец, ама поне го знаем къде е. Ал обаче го няма от два чаптъра насам и се чудя какво става с него.
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Авг 18, 2009 11:34 am |
|
altras |
|
|
|
Greed дали пък не е слаб срещу фюрера Обаче ми харесва "планинарите" какви изрудски войници се извъдиха сравнение с central някакви мнения за новия чаптър ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|