|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Чет Сеп 10, 2009 9:17 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
При СССР прави проблеми с едното аниме под КМПлейър, с другото пък - под Класика. Сега и двете си вървят както трябва под К-Лайт. Преди да инсталирам пакетите, първо юнинсталирах напълно предишните (заедно с ресет на настройките), така че и двата пакета ги поставих "на чисто" И, да, КМПлейър си има своите неща, по принцип ги ползвах само тях, но като пуснах Класик заедно с кодеците и сравних с качеството, което вадеше КМПлейър със своите кодеци, разликата беше видима и то в ползва на К-Лайт. (точно качеството беше и причината да спра да ползвам конуса, а ми беше любимия плейър ) Но като цяло се оправих, ще имам напредвид употребата и на ядрото
|
|
|
Заглавие: Re: 1080p въпрос Публикувано на: Пон Сеп 14, 2009 11:50 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Ами с тоя процесор не би трябвало да е проблем. Видеото найстина ли е от такова значение? Мислех че тия неща се решават от проца освен при скъпите модели видеокарти с харуерно ускорение. Аз например си взех ATI X1650PRO 256MB DDR3 понеже беше ефтинка и нямам никакви забележки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Сря Сеп 16, 2009 3:39 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
не си инсталирай кодек пакети, аз от доста време го правя. ссср, кей-лайт и тем подобни глупости. Особено ци-ци-ци-ер кодек пакета. Дърпаш си Media player Classic от сайта http://www.free-codecs.com/download/Med ... lassic.htm . След това ffdshow , VSFilter и тн. Ако ти е слаба машината, то CoreAVCDecoder ще е идеално за теб
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|