|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:09 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
desi_listoto написа: странно е как се срамуваш повече от дядовци, от колкото от мъжките атрибути (сигурно на онзи му е бил 2см.) аз реално си падам малко tsundere по принцип но мисля че не се червя изобщо(щото съм червен по принцип ), иначе не си спомням кога беше последния път когато съм се засрамвал много
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 12:03 am |
|
kimera |
|
|
|
Frostburn написа: desi_listoto написа: странно е как се срамуваш повече от дядовци, от колкото от мъжките атрибути (сигурно на онзи му е бил 2см.) аз реално си падам малко tsundere по принцип но мисля че не се червя изобщо(щото съм червен по принцип ), иначе не си спомням кога беше последния път когато съм се засрамвал много ама защо трябва да я е срам че е барала пишката на някъф пич.... това е напълно нормално...а дедето е бил някъф скрит нимфоман хомосексуалист....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:33 am |
|
Yagami Light |
|
|
|
ThundeR написа: Не се изчервявам Ама съм срамежлив :/ +1 E,добре де.Може би се изчервявам, когато ми правят прекалено много комплименти.(но при повечето случаи минавам и с чувството за неудобство)Или пък, ако някой важен за мен човек го прави.Но т'ва се случва много рядко, тъй че....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:18 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 1:50 am |
|
Pinko |
|
|
|
E последно се изчервих докато четях темата , на няколко пъти от смях Напоследък не се изчервявам толкова по простата причина че обръщам много по-малко внимание на това което става около мен . Последното беше преди година може би в 1 ресторант или нещо такова навън се бяхме събрали приятелски семейства и спорих с братовчеда за едно и многоядрените процесори , но понеже си знаеше своето по някое време сме започнали да говорим по-високо и докато се усетим всички наоколо бяха млъкнали и ни зяпаха , после имаше 1-2 минути тишина и се гледахме взаимно докато схванем какво става A от комплименти и момичета зависи в какво настроение съм и от обстановката около мен, но принципно вече не или много рядко. А сетих се за още като се запознавам с някой важен за близък за мен човек , ако прекалят с обясненията може ида стане. Понякога и аз като се запознавам с някого също , но то е по-скоро като са повече хора накуп и почнат да се радват че сме се видяли все едно съм им брат - няма лошо ама ми е странно такова
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Чет Сеп 17, 2009 5:58 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
безценна физиономия *cough* *cough* - Земя до Reigi•Maigo, земя до Reigi•Maigo *никав отговор* тая те изпрати на Юпитер поне си загащи бялата тениска
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ Публикувано на: Чет Сеп 17, 2009 6:04 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Когато помислих някаква друга жена за майка ми и викам: " МАМО МАМО МАМО !" и изведнъж като се показа некфа друга и аз направо викам WTF ! нема такъф срам... и се извиних на жената
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|