Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 31 [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  7%  7%  [ 9 ]
 2  2%  2%  [ 2 ]
 3  1%  1%  [ 1 ]
 4  2%  2%  [ 3 ]
 5  2%  2%  [ 3 ]
 6  2%  2%  [ 2 ]
 7  5%  5%  [ 6 ]
 8  7%  7%  [ 9 ]
 9  20%  20%  [ 26 ]
 10  53%  53%  [ 68 ]
Общо гласове : 129

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009}
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:11 pm 
Аватар

не виждам нищо интересно в анимето с изключение на Шинобу,която изобщо не я показват...Шафт яко са се осрали с цялата цветна флашинг текст простотия...не знам защо го смятате за оригинално при положение че има Зетсубоу Сенсей което е същата история...talking about original....

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 2:38 am 
Аватар

Vagabond написа:
не виждам нищо интересно в анимето с изключение на Шинобу,която изобщо не я показват...Шафт яко са се осрали с цялата цветна флашинг текст простотия...не знам защо го смятате за оригинално при положение че има Зетсубоу Сенсей което е същата история...talking about original....

... приликата със SZS е, че и двете са на Шафт. От там идва цялата тази флашинг текст простотия. Това си е Шафтовска работа, не твърдим че е нещо ново за тях. Но тук тази флашинг текст простотия е направена по-добре и има по-голям ефект отколкото в сенсея.
Историята няма нищо общо със SZS. А, чакай, и двете ги класифицираха като пародии. Добре, има нещо общо. И какво и е интересното на Шинобу, от нея сме видяли само как изглежда и нищо друго. Е... добре, това стига наистина. От Kiss under Blade etc etc ще видиш повече като анимират Vampire Story. Това са Шафт, та няма да чакаш дълго. Все пак получаваме втори сезон на Натсу но Араши още тази есен.

И... Санкаку ме накара да стоя на пръсти за новия епизод. ^_^

@Jo Jan
не, но май всичко на английски за Бакемоногатари съм изчел :lol: + това първите епизоди съм ги гледал по десетина пъти...

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 10:12 am 
Аватар
Masaka?!

Новият епизод лееекинко не е анимиран на моменти. Шафт отново са нямали време да си направят сценките, половината липсват. :lol: Ужст. Нищо, поне има нов OP...

Някога играли ли сте алфа на някоя игра със стърчащи полигончета и wireframes по моделите? :lol:

Май ще чакаме (поне аз лично) да излязат dvd/blu-ray дисковете, за да видим ненарисуваните кадри. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 10:01 pm 
Аватар

На мене ми мязаше на някаква скапана цензура (?). Ама наистина беше много тъпо, развали ми кефа от целия епизод...

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 1:48 am 

Цитат:
However, much of the episode is “removed due to certain circumstances,” as above – only the voicing remains; in fact these scenes are thought not to have been finished in time.
Producer Shaft has previously been the subject of derision after it was revealed that the company is in dire and constant danger of failing to meet its production deadlines, presumably due to a lack of staff – in fact the company advertises on its website the fact that it is “urgently” recruiting animators.
Fans are hoping the missing scenes and incomplete animation will be restored/finished in the DVD version, but even so this hardly augurs well for future Shaft productions…

Това пишеше из нета...

Опенингът беше приятен, но арката с Надеко като цяло ми беше претупана и половинчата... :/
И първата арка с Хитаги беше 2 епизода, но си беше worlds apart...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 4:01 am 
Аватар

уфф, ако беше анимирана изцяло, а не само на половина, и тази арка щеше да е добра... сега чакам да се появи Сенджогахара най-сетне. в напълно анимиран епизод за предпочитане.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 11:29 am 

Време й е вече да се покаже - дали заради рд или някой друг повод...
В Tsubasa cat очаквам Ханекава доста да се умилква на Рараги, след което да гледаме еxtreme punishment от Хитаги... :lol:

БТУ - някой да знае къде може да се хвърли едно око на новелите... :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 2:45 pm 
Аватар
Masaka?!

Doozo... http://www.baka-tsuki.org/project/index ... monogatari. Само че още почти нищо не е преведено, има само 2 глави от prequel-a на сегашната история.

Между другото, за първи път хващам така прецакано аниме докато е ongoing... винаги досега съм все взимал оправените DVD версии. Чак е забавно. :lol:

Има хипотетичен шанс да оправят епизода до следващото телевизионно предаване по кабеларките (анимето се върти по няколко канала) след седмица, но пък така нз дали ще имат време да работят по последния 11ти епизод... Абе, каквото стане. В Блу-рей дисковете всичко ще е наред. :nod:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 5:32 pm 

Бе не ме вълнува особенно кво ще е качеството на последния епизод ама ако се осерат по същия начин dance in the vampire bund ще ги псувам много.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 5:37 pm 

krumisimo

То няма ли да се състои преди историите до сега.
Нали имаше един шот където Арарараги казваше
"Демони
Котки
Раци
Охлюви
Маймуни
... а сега и змии"

А и Ошино обясняваше как очилатката е игнорнала всичко, което се е случило. Финала сигурно ще бъде за Арараги.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 5:53 pm 
Аватар

финала ще си е колкото за Арараги, толкова и за Сенджогахара...

ма честно казано, след като и 10ти епизод не направиха изцяло не се надявам на добра анимация за уеб епизодите. ;(
а Тсубаса Кат бе толкова обещаващо....

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 6:29 pm 
Аватар
Masaka?!

Напротив, уеб-епизодите трябва да са с перфектна анимация. Не са успели да направят 10 не заради пари, а заради липса на време. Нали си има ТВ програма, която трябва да се спазва... за уеб-епизодите няма кой да ги притиска - спокойно биха могли дори да ги забавят.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 7:03 pm 

Morridin написа:

Първо и аз погледнах в Baka-tsuki, защото преди оттам съм чел новелите на Spice & Wolf и Haruhi...
Ще взема да прочета наличните две засега, пък за другите - когато им дойде времето...
Аригато все пак... :ok:

Има я и тази възможност, но силно ме съмнява да го оправят за останалите кабелни... :?
Доколкото видях Blu-ray на Nadeko Snake ще излезе на 23 декември... Бая чакане си е... :lol:

Bleed4me написа:

Да, и аз видях шота...
И преди мислех, но точно разговорът между Ошино и Арараги този епизод ме накара да се разровя за новелите и да прочета какво точно се случва в тях...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 8:27 pm 
Аватар

Аз се надявам също на малко повече разговори, сякаш неостана и помен от тях като не я показват Сенджогахара. А те си бяха мн интересни.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 1:03 am 
Аватар

Тъкмо свалих епизодите от анимес тракера и щях да коментирам ала по незнайна за мен причина субтитрите не ми излизат. Съвети моля ?

Иначе първи епизод не ме грабна без субс , но по-нататък 2,3 смятам че има интересни моменти.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 31 [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]