Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Psyren
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 06, 2009 9:52 pm 
Аватар

ВТФ стана в последния чаптър нищо не разбрах.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 06, 2009 10:43 pm 

Мацката му обясни че има разлика между това да поправя и да преправя бъдещето и се изнесе :?

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:14 am 
Аватар

Хохохо Най сетне се завръщат в миналото което означава че ще има минимум 10 чаптъра в който ще обясняват разни работи и имайки на предвид че вече могат и да разговарят с децата понеже Q им разрешава вече означава че за следващото патуване могат да изградят много здрава съпротива Ауууууууууу колко интересни неща могат да станат в следващото патуване чак нямам търпение и пианистката няма да се отчая и съответно имбавия Healer няма да умре а на Raid без heal не се ходи :lol: направо нямам търпение :taz: само ме притеснява как точно ще я развие историята де защото възможности много но само една може да поеме мангаката :P но единствено можем да чакаме и да видим :wink:

Пс:btw Кабуто май и той ще става имба а ? с тоя Yoyo дето му се появи в съня и вика когато е в опасност само да му свирне и ще ги напляска лошите батковци :bash: :P

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 1:09 pm 
Аватар

Кабуто си ме кефеше от начало без да има сила неква ама сега усещам че ще е некъв имбав!! Кайнд оф наруто стана работата с него! =))

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 1:24 am 
Аватар
Цар Алко

Аз пък очаквам Агеха да бъде завързан и пребит отново от сестра си :twisted: . Иначе жалко, че така се получи с разделянето на екипа и рано или късно ще застанат в противникови лагери, жалко наистина.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 13, 2009 1:44 am 
Аватар

Сега само ми хрумна едно нещо че какво ще стане с тея дето останаха в бъдещето защото все пак Агеха и компания като се завърнат в миналото каквото и да направят бъдещето на 100% съм сигорен че ще го променят и при това положение останалите какво ще се случи с тях няма ли да изчезнат при това положение защото ще останат в паралелно бъдеще :? хмм найстина нямам търпение да дойде следващият чаптър :taz:

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 9:39 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:(
За съжаление и в тая манга се изкара теорията на паралелните светове....
Много я мразя :( :( :( Още откакто гледах Stargate SG-1.. и техните пътувания във времето... и всъщност от времето на DBZ Още...

С други думи - реалността, в която Тетсуо(?) го поправиха и той остана да се разхожда из потрошения свят си е вече съвсем различна;
Реалността, в която наще дечица са имбави и готини, вече е минало. Те продължават да живеят в своята скапана реалност. В нея остават обаче и ония имбата и А3.... те са надеждата, че тая реалност може да бъде спасена :С
Следващата намеса в миналото ще създаде пак ново бъдеще. Изходната точка е една, но моста там може да се цепи до безкрайно много...
В следващото пътуване може
- "root" да са вече намерени и избити;
- може да са хванати и направени на ... как се казваха тия с ядрата;
- може само някои да са мъртви;
Но ще е друга реалност. Нищо общо с тая, в която прекараха 9 дни и оставиха А3 и Медика...

Действително тая манга има толкова всестранно да се развива, че нз...
Най-доброто развитие за мен би било идеята, да спасят всяко едно бъдеще. Тоест- сега те 1000% ще създадат още едно... поне още едно. Следващото обаче ще е интересно - възможно е да променят така нещата, че се върнат в реалността, в която са А3 и Медика... тоест, да оплексат нещо. Има и друга вероятност, още по-читава: правят нов свят след нов, всеки с по-голяма съпротива, докато най-накрая не успяват да преборят WISE> след което хващат оная кранта за косата(или за полата, тъй като ако бях на тяхно място, една от основните ми цели би била да я освободя) и я карат да създаде Намесис R, който да ги изпрати в реалностите, които са създали и да помогнат на тази реалност, която сега видяхме да се справи. А може и да оставят по един от екипа във всяка нова реалност, която създават... накрая А1 да остане сам..

Та, като казах за оная.... Трябва да я спасят, преди да е станала на такова леке. Намесис така или иначе съществува, минимум от реалността, която сега видяхме и изоставихме. Тъй като колкото и да е готина тая, тя също е просто едно човече на моста на реалността.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 14, 2009 1:24 pm 

Май по-скорото се появява паралелна реалност, ако променя в огромни количества. В единия случай може да поправя, в другия да разруши и да пресъздаде. Според мене мацката му намекна, че ако иска да премахне WISE преди определена точка от времето просто ще създаде нова реалност, за това ако иска да спаси тази реалност, трябва да тренира и да ги пречука след събитията.

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:57 pm 
Аватар

Адее щом бащаткуту се появи значи става нещо...Лайк еври шонен джъмп тхингс семейството се оказват екстра имби... :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:45 pm 
Аватар

дам и аз съм на мнение че бащата и той ще е ходил до Psyren или поне ще има някакви способности което естествено ще помогне на Агеха и на лапенцата станат по силни за следващата епик битка която трябва да е след 10-15 чаптъра :) кой знае ква съпротива ще създадът за следващия път :twisted:

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 26, 2009 11:49 pm 
Аватар

Пфф :( 19 страници с нищо имам чуство че ако ги бяха оставили напълно бели пак същия резултат щяха да постигнат е поне разбрахме че бащата знае за метеорита :? намирисва ми на правителственна конспирация дам :) дано поне в следващия чаптър е по интересен с участието на Bad Ass Chick Matsuri-sensei :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 12:09 am 

Да ама момента дето си припомни, че трябваше да предаде съобщение на Мари и размисли беше як :D. Само на мен ли ми се струва или баща му е от The Wise :?:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 6:50 pm 
Аватар

Не бях се замислял по този начин. Аз предполагам, че има наистина нещо правителствено и той знае за децата в специалното сиропиталище.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 9:04 pm 
Аватар

на тази манга не и се вижда края =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 1:27 am 
Аватар

Грешиш, виждат се много ^^! И точно това е радващото - виждаш толкова много възможности да свърши и тя пак намира начин да продължи, да надмине очакванията и да надскочи определението "средностатистическа шонен боза". Както вече направи на няколко пъти :).

My anime and manga list
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]