За съжаление и в тая манга се изкара теорията на паралелните светове....
Много я мразя
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Още откакто гледах Stargate SG-1.. и техните пътувания във времето... и всъщност от времето на DBZ Още...
С други думи - реалността, в която Тетсуо(?) го поправиха и той остана да се разхожда из потрошения свят си е вече съвсем различна;
Реалността, в която наще дечица са имбави и готини, вече е минало. Те продължават да живеят в своята скапана реалност. В нея остават обаче и ония имбата и А3.... те са надеждата, че тая реалност може да бъде спасена :С
Следващата намеса в миналото ще създаде пак ново бъдеще. Изходната точка е една, но моста там може да се цепи до безкрайно много...
В следващото пътуване може
- "root" да са вече намерени и избити;
- може да са хванати и направени на ... как се казваха тия с ядрата;
- може само някои да са мъртви;
Но ще е друга реалност. Нищо общо с тая, в която прекараха 9 дни и оставиха А3 и Медика...
Действително тая манга има толкова всестранно да се развива, че нз...
Най-доброто развитие за мен би било идеята, да спасят всяко едно бъдеще. Тоест- сега те 1000% ще създадат още едно... поне още едно. Следващото обаче ще е интересно - възможно е да променят така нещата, че се върнат в реалността, в която са А3 и Медика... тоест, да оплексат нещо. Има и друга вероятност, още по-читава: правят нов свят след нов, всеки с по-голяма съпротива, докато най-накрая не успяват да преборят WISE> след което хващат оная кранта за косата(или за полата, тъй като ако бях на тяхно място, една от основните ми цели би била да я освободя) и я карат да създаде Намесис R, който да ги изпрати в реалностите, които са създали и да помогнат на тази реалност, която сега видяхме да се справи. А може и да оставят по един от екипа във всяка нова реалност, която създават... накрая А1 да остане сам..
Та, като казах за оная.... Трябва да я спасят, преди да е станала на такова леке. Намесис така или иначе съществува, минимум от реалността, която сега видяхме и изоставихме. Тъй като колкото и да е готина тая, тя също е просто едно човече на моста на реалността.