|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 6:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Yep, мръднал съм.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 7:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
дечища ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ако ще говорите на японски поне говорете на японски..
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 9:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
soul_eater11 написа: пък на мойта бест фр и викам онее-чан хехе и аз така викам на мойта най-добра приятелка... все пак не може да гледаш аниме и да не мръднеш малко или много
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 2:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
като сме на тая вълна аз да се "похваля" как прекалено често се хващам вече, че като мисля по принцип, изреченията ми идват с обърнат словоред ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) там както е на японски нали първо идват думите които в повечето други езици трябва да са в края, незнам тва на кво се дължи де ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ма е някак приятно, са като се замисля май имам чувството че като сложа топика на разговор на първо място хората ще внимават повече ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) чудя се кво ли ще се случи в мозъка ми като науча японския, щото след като научих английския сега в днешно време се хващам как да речем 60% от мислите ми са на английски ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) по някога трябва да си превеждам от английския за да се сета каква дума трява да кажа на български ![:jester: :jester:](./images/smilies/jester.gif) това леко почва да се случва и с японския де щото като се замисля повечето устен език който слушам е от анимета, реално хората около мене много по-малко ми говорят ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) а филми вече гледам колкото да не забравя кво е тва ма вече да плямпаш развален японски на другите хора е инфантилност, туй не ми се е искало да го правя, тъй че не сте мръднали - малки сте, след 3 годинки ще се оправите, за разлика от мене
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 25, 2009 1:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35810_1257286114.jpg) |
DeathNote94 |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 26, 2009 5:40 am Мнения: 674 Местоположение: Там където няма да ме намерите =)
|
Safiir написа: Е ай ся ти па и претенции ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Толкоз по-интересно е да се говори на измислен японски >< Мда и е по лесно,отколкото да го учиш
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 12, 2009 6:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33039_1293697852.jpg) |
nara |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 25, 2009 10:18 am Мнения: 154 Местоположение: sofia
|
Цитат: Мръднал ли съм? Причината е Блийч. Ходя си по улицата и току изтърся "Chire, Senbonzakura!" или подобни - "Ikorose, Shinsou!". Напоследък и "Kudakero, Kuyoka Suigetsu!". Не се случва рядко да изтърся и "Адоно сан-джиу сан: Соукатсуи!". Некви магий ми се въртят в главата... А най-често - БАНКАЙ! Значи вървя си просто, нещо ме прихваща и си крещя на ум (и леко шепна на глас и много злобно) "Банкай!" и едни звуци издавам...
Нещо подобно при вас? Засега само от Блийч ме е хващало.
П.П. Егати, втора тема отварям и то пак адски сериозна и обезпокояваща. Ще разсипя някой ден форума... "Chire..." ОПА!
И аз съм така само дето при мене не е само от bleach, а от където и каквото се сетиш.По едно време говорех само на 'ве' като Ichigo ама да си спокоен след време ще мине.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 20, 2009 11:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10386.jpg) |
One_With_Nothing |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
(не помня дали съм поствал вече тука, ако е вярно - следете прогрес) Вече съвсем отчетливо не чувам гласове в главата си който да ми казват какво да правя, дори и моя собствен, който принципно трябва да е там. От известно време насам колкото и да се опитвам не мога да си изключа SEP-field-а, хората вече ми изглеждат странни и далечни с всичките си проблеми и глупости. Нямам желание да правя нищо друго освен да слушам Арк Енеми и да чета Суворов и Наказателния Кодекс. Започнах редовно да нося индустриален дъждобран и зелени гумени градинарски ботуши, ако ще отдолу да съм по шорти. И не излизам навън без да си закача сребърна вилица на врата. Опа, чакай, май трябваше да пишем как аниметата подлудяват...
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|