|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 12:20 pm |
evip |
|
|
|
^Еми просто не четеш мангата Тя се върти около емото и всички герои му лижат подметките И какво ми викаш го райкаге,все едно ще победи ултра емясалия
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 1:33 pm |
evip |
|
|
|
Абе Саске може да умре като Какаши или Гаара Защото в тая манга така се умира
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 1:40 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
evip : Тц ~ Саске няма да умре (или поне не в следващите 50ина чаптъра) - егати сигурно 50% ако не и повече от мангата е посветена на него - вярно че Кишимото избира доста тъпи начини по които героите да загинат (в повечето случаи де - има и разни изключения) ма вече съм почти на 100% сигурна, че Саске ако ше умира или ще го убие Мадара, или Наруто, или ще вземе да се самоубие Просто няма друг начин - не че това с Нагато беше логично - ма да обезсмислиш половината си манга вече е прекалено ~ И не знам защо на мен екипчето на Саске ми харесва Вярно Карин малко ме дразни , но никой не може да мине тъпата Сакура по този параграф А че Райкагето е ебаги и мощния си го знаехме още от началото Саске си е направо за възхищение - каквото и самочувстиве да имаш трябва да си ненормален да тръгнеш да се бориш срещи всички, когато ти е пределно ясно че не можеш да ги победиш. Даже започвам да си мисля, че или Саске сериозно превъртя след смъртта на Итачи, или Мадара е влял доста странни идеи у празната му тиква А Тоби (щот вече почнах да се съмнявам че това е Мадара и това ще се окаже някакъв импостър) все повече и повече ме дразни, но ми харесва как винаги нагажда нещата в своя изгода~ И продължава да ми е странно що всички продължават да му вярват макар че се съмняват и знаят, че той е лошият Иначе ще е яко ако сега някой каже на Наруто "утрепаха Саске" и той превърти Това сигурно ще е един от най-яките моменти в тази манга~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 2:14 pm |
evip |
|
|
|
Еми по-новия начин на Кишимото,защо да не Абе Какаши беше умрял поне един ден,не се ли е вмирисал малко Ама аз никога не съм харесвал Undead
Последна промяна evip на Пет Сеп 11, 2009 2:56 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 3:04 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
наистина е много хубаво гледа ли Какаши гайдъна, там беше голям сладур като повтаряше колко важни са правилата и как трябва да се спазват на всяка цена липсва ми стария готин Какаши , който движеше мангата и анимето напред. Джирая го заместваше страшно добре, но сега него го няма, Какаши е някакъв трето-десетен персонаж, който само запълва кутийките p.s. We walk through the valley of the shadow of Death
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:02 pm |
evip |
|
|
|
Еми мен Какаши никога не ме е кефил Кой научи Саске на чидори,който уж не харесвате Особено сега като възродено зомби ми ставаше лошо от него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 4:58 pm |
krumisimo |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Саске си е направо за възхищение Или по-скоро за съжаление... Да е по-силен от Итачи - абсурд... Онзи Джонин като го каза това и направо се изсмях... Трябва обаче едно да му призная - защитно/атакуващата Сусано/Аматерасу комбинация беше добра... Другата глава райкагето ще се окаже, че си е изгубил ръката ей така за нищо...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 11, 2009 5:32 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
Само едно не ми хареса на новия чаптер, че много бързо свърши Райкагето не е имба, ми е мега-хипер-гига имба. Как избегна Аматерасу, направо не е за вярване ... Това беше най-доброто от арсенала на Саске, сега му остана само Кирин и може би меча на Тотсука . А пък Тоби ту се появява, ту изчезва .. специално да си приказва с Наруто и компания ?Или Какаши и Ямато накланят много везните/в бой/ в полза на Наруто ?Къде изчезна сега, той самият натопи Саске, та, едва ли ще го видим да помага на Саске . Или само така си мислим ? Все пак, Тоби каза че двамата / Наруто и Саске / ще се бият, или по скоро ще принуди Наруто да се бие със Саске => Саске остава жив след боя && не се обръща срещу Тоби ,затова че го прецака . => Тоби пак спечелва доверието му, а това може да стане ако му помогне и в същото време манипулира ...?!? П.С. Не знам с какъв превод сте чели новата глава, но определено 'more skilled' не означава 'по-силен' ...
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|