|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:51 am |
 |
drazen |
|
 |
|
неска напрайх моливите на последната 45-та страница от комикс който държа в тайна и за който ше разберете кат приключа оцветяването, та за да отпразнувам завършването на първи брой от този мистериозен комикс ви тийзвам с нещо което ще правя като завърша мистериозниятаенкомикс ето тийз:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 2:32 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
W.I.P.  кат имам време ше го довършвам тоя месец обаче оцветявам комикс страници  a да и да не забравя, от 5 брой на анимания аз съм официалния кавър артист- ше рисувам кориците вече нарисувах за 5 брой- и ще кажа само че най-после ми бе дадена възможност да нарисувам любимия ми герой от любимата ми манга  - не говоря за Пикачу- макар и него да го има на корицата
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 2:00 pm |
 |
petarvladikov |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Страшен си. Не знаех, че си работил в gameloft. Всъщност те са ми любимото студио за телефонни игри...  Ама ти наистина ли ще рисуваш на Аниманията кориците? Няма лошо да направиш 1 артбук като има повече неща готови
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 2:59 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
Vego написа: Красиво е. Цицата можеше и по-добре ,но така се вързва със стила... цицата беше преправена 4-5 пъти и накрая реших да е такава petarvladikov написа: Страшен си. Не знаех, че си работил в gameloft. Всъщност те са ми любимото студио за телефонни игри...  Ама ти наистина ли ще рисуваш на Аниманията кориците? Няма лошо да направиш 1 артбук като има повече неща готови  мерси, да за момента съм се хванал да правя корици за анимания и днес реших да преправя корицата за 6-ти брой щот нещо не я чувствам тая дет вече я направих  (shit happens) иначе забавно че споменаваш артбуук  но за момента не мога да говоря по тази тема  иначе в скоро време ще се пускат доста неща на пазара  Nimeria написа: готино е няк'во ^^ кефят ме ореола и погледа XD мерси и мен ореола ме кефи- е можеше и по-добре ама нямам време да се занимавам повече с тая картинка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 4:39 pm |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
drazen написа: Е тия са супер страшни,имам слабост към бойни мацки @.@ Иначе нещата ти са супер,както винаги
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|