Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 11:34 pm 
Аватар

браво браво, радвам се че най накрая се запалихте по мойте сериали :)

вмомента започна един нов, як като този , разбира се малко по различен , но като цяло Историческите Койрески сериали са номер едно. ТА новия сериал се казва HONG GIL DONG, някой може да са чували това име повечето не. Става дума за корейския Робин Худ, като сериала е само от 24 серий, няма да са ви много. Той е правен по първата корейска новела писана 16-17век. И сериала освен , че е исторически и приказка, е и комедия, има вкарани Фън елемнети от Рап, танцувален бреак диско и тн.. ;)

http://wiki.d-addicts.com/Hong_Gil_Dong

сериала започна на 2ри янури има вече 3 серий, 2 са със субтитри. , така че теглете от сега и чакайте английския субс, щот след време 1вите серий вече страдат от липса на сийд, и за да не пропускате серия си следите и си теглите.

А ако някой иска да гледа още такива сериали мое да погледнете другите теми : за Emperor of the Sea и Jumong ;)

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=19701

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=19702

има и други такива сериали, но все пак някой неща се намират трудно :) така, че карайте по ред...

вмомента гледам , освен Four Gods и Hong Gil Dong до 3та на адиктс, YI SAN до 33 излезли за теглене на адиктс, The King and I до 14та ,но ги има до 40та на клуббокс - (на този нещо му спряха англиския превод само 12-3та ги има, което е кофти.) Immortal Yi Sun Shin този е към края си на адиктс са до 92ра вече оствата 10тина серий, The King Dae Jo Young този го качват и реъпват много серий наново така че лесно може да се намери всичко.. него го качват на мегауплоад, линковете ги пускат на kbfd com във форума.

а за Jumong незнам къде го има вече освен на клубокс, както и Emperor of the Sea с хубаво качество пак на клубокс, даже го теглих наново миналия месец 51 серий по 350мб всяка ;) - че имам ДВД риповете и тва са по 2-3 епизода на диск, много дискове.. друго е 350мбтови епизоди.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2008 1:13 am 

И аз четох за Hong Gil Dong. От лятото все му сменяха актьорския състав. Първо обявиха, че Ju Ji Hoon ще играе главната роля, но после са избрали Kang Ji Hwan. Добре че е само 24 серии. Дано да успея да го гледам.
Преди години често прелиствах една книжка с корейски приказки, в която беше разказана и историята на Hong Gil Dong. Тя наистина е толкова известна, колкото тази за Робин худ.
Наскоро видях и филма в български торент, мисля.
Напоследък започнаха да снимат много исторически сериали, което е хубаво. Ето още един, който предстои да излезе.
http://wiki.d-addicts.com/Iljimae

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 8:00 pm 
Аватар

Оооо това определено беше полезна информация :mm:
Еми освен да ходя в Кореа да си го потърся BYJ, че да не седи самичък милия Изображение

Профил  

Заглавие: Първи
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 1:50 am 
Аватар

Ще изровя от прахта тази тема...
Специални благодарности за Aerith! Търсих текста на песните, но не успях да ги намеря и случайно попаднах тук... Не очаквах, че има толкова фенове на азиатското кино, но мога само да се радвам :).
Аз съм пресен фен - този сериал ми беше първата стъпка... Великолепен с една дума! Всичко ми хареса, бях като омагьосана...ммм, най-вече от BYJ :D. Това същество има страхотен чар, макар че според мен е малко пипнат от някой хирург.
И сега не мога да спра и свалям като побъркана корейски сериали. Вторият беше Coffe Prince - смях се и плаках едновременно - много свеж сериал и браво на корейците, че вече се поосъзнават, че красотата не е добродетел :lol:. И продължавам с останалите.
Наистина се радвам се, че ви намерих!!! :)

Профил  

Заглавие: Re: Първи
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 11:39 am 
Аватар

Neya написа:
Ще изровя от прахта тази тема...
И сега не мога да спра и свалям като побъркана корейски сериали. Вторият беше Coffe Prince - смях се и плаках едновременно - много свеж сериал и браво на корейците, че вече се поосъзнават, че красотата не е добродетел :lol:. И продължавам с останалите.
Наистина се радвам се, че ви намерих!!! :)

Корейците много отдавна знаят, че красотата не е добродетел, да ти кажа много напред са с материала, предвид гадостите който са им се случвали, корейските кино е най-добро до момента, като разцвета си прави през средата на 90те години, което прави около 1995г ..
Като да речем имат исторически сериали още през 70 до средата на 80те, който незнамколко са одбри макар да съм гледал разни първобити трейлъри който изглеждаха що годе добре... но все пак неможе да се съди от разни откъси..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 12:54 pm 
Аватар

Малко извън темата ще бъда...
Четох из d-addict, че в Корея много се държи на безупречния външен вид. Шансът да ти обърнат внимание ако си хубав/красив/добре изглеждащ бил доста по-голям отколкото ако не си. Според чужденци посещавали Корея, това наистина се преекспонира там - непривлекателните хора са един вид онеправдани. Споменават, че в Корея има най-много салони за красота и магазини за козметика на квадратен метър... :roll:
Колкото за киното - няма как да не се съглася с теб. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:00 pm 
Аватар

Интересува ме българският превод на сериала... малко повече информация за него и от къде може да се намери, че в замундата нещо не можах да го открия.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:54 pm 
Аватар

Ами в замунда го има но под името The Story of the First King's Four Gods превода е добре (с БГ субс е)а сериала е уникален !

Профил  

Заглавие: Re: Link: Tae Wang Sa Shin Gi / Legend [K-drama]
МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2009 6:51 pm 
Аватар

Мммм..Много интересен сериал.Имаше хубави ефекти и пейзажите мн ми харесаха. :D
Наистина си заслужава човек да го гледа.Историята е сравнително заплетена като (лично за мен) краят беше малко неочакван (до някъде).

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 09, 2009 3:06 pm 
Аватар

Здравейте! За първи път поствам тук, макар и отдавна да наблюдавам :)
Но този път и за този сериал просто няма как да не се кажат "2" думи :love:

В отг. на въпроса на zazuto -

Като цяло каквото и да кажа за сериала ще е малко.. Музика, актьорски състав, игра, сценарий - 6+.. :love: Отдавна сериал не ми беше взимал така акъла - 10 часа подред да гледам серия след серия :D В най-скоро време си мисля да го повторя - заслужава си. Сега съм започнала акция с разпространението му сред приятелите ми. Толкова ми хареса, че искам всички да го гледат хахаха :D

Наистина си личи, че е вложено адски много в него - пари, идеи и прочие. :love:

Последна промяна kalista_bg на Пет Сеп 11, 2009 9:01 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 5:16 pm 
Аватар

^ всъщност краят са го направили бързо...имало е друг сценарий, който обяснява нещата по-добре, но BYJ си е счупил крака и е трябвало да се направи бързо...затова има неизяснени неща^^
BYJ беше великолепен...само нещо брадата не ме израдва
адски завладяващ сериал^^ голяма радост ми беше да го гледам

For a couple of hours
Such a beautiful day
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 11, 2009 9:03 pm 
Аватар

А някакво инфо какъв е бил другият сценарий :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 12:09 am 
Аватар

Алтернативния край!

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 6:26 pm 
Аватар

Уоу... Алтернативният край е 1000000 пъти по-добър. Жалко, че не е той всъщност.
Идеите са по-обмислени, героите и историите им - завършени.
Но не можем да променим нищо де :D Каквото е - такова :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 22, 2012 3:38 am 
Аватар

едва преди около 2 седмици го открих този сериал >.> ... видях позитивни отзиви а и основните актьори вече ги бях гледал в Athena и Dream High S1 та затова се реших да го изгледам въпреки ,че не бях сигурен дали ще ми допадне историко/легендарния тип....
оказа се доста зарибяващо :tv: нямах търпение да се наредя пред монитра за следващия епизод
на няколко места се видяха и недоизпипани неща :D в последния епизод май се вижда за момент как Киха виси на въжета и разни такива дребни работи, които не пречат по нникакъв начин на цялостното въздействие на сериала ^^

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]