|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Lazy Town ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 8:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10865_1258154941.jpg) |
MaD_GiRl |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:49 pm Мнения: 238 Местоположение: Hell
|
Да, може да е глупаво като цяло, както повечето неща от този тип, но децата го харесват. Почти 3-годишното ми братче пощурява като го гледа, подскача наоколо, "танцува", иска постоянно да се движи, нима има нещо лошо в това? Със засиленото водене на заседнал начин на живот сред човечеството, не е ли добре децата да "се учат" да се движат от малки? Плюс това отново покрай него дечицата заобичват още повече плодовете /или поне в познатите на мен случаи е така/.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Lazy Town ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 8:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
Не мисля че говорещ плод ще обеди някое дете че трябва да се храни с него. По-скоро обратното. Иначе веднъж имах възможността да гледам това нещо. То хубаво учи децата да се движат, ама аз като ги гледам тия от филмчето по-скоро ги учат, че ако скочиш от 10 етаж нищо няма да ти стане ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) . Не има и други кофти направени детски, ама това е на върха на тъпотията.
Последна промяна werewolf_girl на Чет Май 26, 2011 12:21 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Lazy Town ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 5:21 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Всъщност въпросната снимка, което ви причинява главоболия, е фотошопната. Определено във вас е проблема. Виждате възрастен мъж с малко момиченце (което не му е дъщеря) около него и веднага се звъни педо-алармата. И идва анти-педо-беър мусколестия канадски секач яздещ лос. Детско като детско. Ако голямото пиле си беше свалило костюма сигурно щяхте да сте с пъти по отваратени. Имал ерекция на снимката... ми тя пишката там стои бе душици. "Когато ние сме били малки не е имало такива извратени неща" ... бе не знам Крава и Пиле мен на какво полезно са ме научили честно казано. Ако почнем да мътим водите до колко то е било "нормално" специалисти ще почнат да цвилят от различни посоки че е гениално и че аз съм некъдърен кретен, който трябва да умре - на кол. Има си таргет аудитория... държите се точно като родителите ви, които реагират загрижено (ако реагират въобще де), че гледате аниме. И според тях това е нещо крайно извратено и трябва да спрете... нали? Иначе това съм го засичал няколко пъти и ми се стори забавно, като за нещо което човек не гледащ телевизия намира докато щрака из каналите. Роби е мн диво копеле с тая брадичка
Последна промяна Bleed4me на Вто Сеп 08, 2009 5:27 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Lazy Town ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 10, 2009 12:42 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Само знам,че си правят конкуренция с Наруто по джетикс ![=))](./images/smilies/=)).gif) (намек към гледащите Наруто)
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|