|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 3:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 23, 2006 8:18 pm |
 |
Felagund |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
BatuKhan написа: Абе вие хубаво искате да научите японски, но въпроса е дали от софийския дават тапия за езика???Ако някой знае да каже.Най-вероятно дипломи дават от посолството.
бе то японския май си върви с официални изпити за 4-то, 3-то, 2-ро и 1-во ниво (и разни от 18-то ми разправяха, че много японци не можели да достигнат най-високото ниво днешно време (1-во май) или поне така им разправяли - сигурно се приравнява на Филология или нещо такова ... докато 4-то било само най-основните неща ... като за чужденец-чистач, мияч на чинии или нещо такова  )
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 24, 2006 5:38 pm |
 |
rogue |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
Falcon_Shadow написа: Няма ли някви касети за слушане.Щот то там в тея книги е само йероглифите а няма много транскрипции за разясняване на изговора.Някой може ли да хелпне.
Няма никакви касети. Сега погледнах книгата и почни от 227 страница. От там би трябвало да започват разясненията за азбуките, четенията и транскрипцията. Като научиш азбуките, ще е доста по-лесно...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 24, 2006 8:11 pm |
 |
rogue |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
Falcon_Shadow написа: Да де ама мисълта ми е че няма мноого транскрипциии,дадени са ми йероглифите и БГ превода.
То йероглифите ги има накрая с транскрипция на катакана. Там ги търси...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|