|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 8:58 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Tomorrow написа: Amelia, като си тръгнала да експериментираш пробвай и с кон ! Що пък не ? ........ Важно е да се експериментира... Например напиши в google 2 guys 1 horse и ми кажи, че тези хора не са живяли пълноценно... Никой не знае какво ще е ако не го е пробвал...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 12:30 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Tomorrow примерите са ти абсолютно кретенски Извинявам се - не че аз съм заклета бранителка на хомосексуалната любов, но просто се възхищавам на Амелия че се занимава с теб~ Може ли аз да разбера какво общо има между хомосексуализма, некрофилията,педофилията и правенето на секс с животни !? Говорим си за взаимна любов (каквато липсва между животното и човека), а не са психически извращения- досега би трябвало да ти стана ясно че хомосексуализма е МАХНАТ от списъка с болестите и психичните отклонения и НЕ се води такова ма "едно си баба бае едно си баба знае". И да, хората много парадират с хетеросексуалинте си наклоностти - от чалга клипове, през рекламите на Водка флирт, че до билбордовете :> Не, не е нормално според мен едно малко дете да вижда "това" и да го смята за "нормално". Но да за съжаление съществува и следователно след като даваш гласност на едното няма лошо да даваш и гласност на другото или греша !? В крайна сметка нямаш "нарушени права" в това че си хетеросексуален нали !? Никой не настоява или ви задължава да ги "харесвате" и да "се ближавате" с тях. Егати и логиката вадите . Трябва просто да приемете че те са "нормални" човешки същества и имат право да съществуват точно толкова, колкото и вие - колко просто може да бъде!? Както казах - мен не ме дразнят и нека си съществуват свободно - щом не ми пречат > аз не преча на тях Ма е по-лесно да си щраус с глава у песъко xDDDD Няма лошо в крайна сметка и ...така се живее ~ Верен отговор "няма", но странно защо ли мислех темата за приключена преди 3 страници PS И за справка - повечето "хетеросексуални не биха правили секс със същия пол" - има хора,които правят тройки и които са правили секс с хора от същия пол за да "видят какво е" . Хората са бисексуални ако все още някой не е разбрал ^^
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 1:38 am |
|
Roland |
|
|
|
Btw, аз секс с кон или изобщо с животно не бих пробвал просто защото е опасно и нехигиенично Затова се води и извращение, щото не е свързано с две разумни човешки същества, доставящи си взаимно удоволствие по взаимно съгласие. Толкова е просто.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 9:10 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Единственото нещо, което имам против гейовете е 5.56 mm в диаметър Реално не ми пука. Всеки е в правото да си завира к'вото има където иска и мен това ама грам не ме бърка, стига по някакъв начин да не ми го натрапва. Да, ще се отвратя ако видя двама мъже/жени да се целуват на сред някой парк и мисля, че не правилно да ми я врат в лицето. Не, че реално ще направя нещо. Имаме си скинове за тия работи Ся онзи аргумент за това, че пък нормалните (да, нормалните) не би трябвало да изразяват любовта си на публично място. Щом не ме отвращава, няма проблеми.
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 10:47 pm |
|
Roland |
|
|
|
GoDSmAcK написа: Единственото нещо, което имам против гейовете е 5.56 mm в диаметър Реално не ми пука. Всеки е в правото да си завира к'вото има където иска и мен това ама грам не ме бърка, стига по някакъв начин да не ми го натрапва. Да, ще се отвратя ако видя двама мъже/жени да се целуват на сред някой парк и мисля, че не правилно да ми я врат в лицето. Не, че реално ще направя нещо. Имаме си скинове за тия работи Ся онзи аргумент за това, че пък нормалните (да, нормалните) не би трябвало да изразяват любовта си на публично място. Щом не ме отвращава, няма проблеми. Хмм, а ако ТЯХ ги отвращава да гледат хетеро-нежности на публични места? Или те са по-малко хора от теб и по-малко имат права? Бтв, темата за зоофилията си е съвсем на мястото тук. Apparently хомосексуализмът е вид зоофилия. Или некрозоофилия, не съм съвсем сигурен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 10:59 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Ми техен си проблем. Както това, че ме отвръщава, си е лично мой проблем и както споменах, ше си ги подмина без да им направя нищо. Пак казвам, че не моя работа кой къде си пъха... просто ме отвращава. Както ме отвръщават и фИешЪните, но това е друга тема.
Последна промяна solecito на Вто Сеп 08, 2009 3:22 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай горното мнение ^^ |
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 9:59 am |
|
Nimeria |
|
|
|
спорете си по темата зоофилия =/= от хомосексуализъм... който му се говори за коне, да си прави темичка...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|