|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Tomorrow написа: Amelia, като си тръгнала да експериментираш пробвай и с кон ! Що пък не ? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ........ ![:clap:](./images/smilies/icon_eusa_clap.gif) Важно е да се експериментира... Например напиши в google 2 guys 1 horse и ми кажи, че тези хора не са живяли пълноценно... Никой не знае какво ще е ако не го е пробвал...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 12:30 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Tomorrow примерите са ти абсолютно кретенски ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Извинявам се - не че аз съм заклета бранителка на хомосексуалната любов, но просто се възхищавам на Амелия че се занимава с теб~ Може ли аз да разбера какво общо има между хомосексуализма, некрофилията,педофилията и правенето на секс с животни !? Говорим си за взаимна любов (каквато липсва между животното и човека), а не са психически извращения- досега би трябвало да ти стана ясно че хомосексуализма е МАХНАТ от списъка с болестите и психичните отклонения и НЕ се води такова ма "едно си баба бае едно си баба знае". И да, хората много парадират с хетеросексуалинте си наклоностти - от чалга клипове, през рекламите на Водка флирт, че до билбордовете :> Не, не е нормално според мен едно малко дете да вижда "това" и да го смята за "нормално". Но да за съжаление съществува и следователно след като даваш гласност на едното няма лошо да даваш и гласност на другото или греша !? В крайна сметка нямаш "нарушени права" в това че си хетеросексуален нали !? Никой не настоява или ви задължава да ги "харесвате" и да "се ближавате" с тях. Егати и логиката вадите ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Трябва просто да приемете че те са "нормални" човешки същества и имат право да съществуват точно толкова, колкото и вие - колко просто може да бъде!? Както казах - мен не ме дразнят и нека си съществуват свободно - щом не ми пречат > аз не преча на тях ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Ма е по-лесно да си щраус с глава у песъко xDDDD Няма лошо в крайна сметка и ...така се живее ~ Верен отговор "няма", но странно защо ли мислех темата за приключена преди 3 страници PS И за справка - повечето "хетеросексуални не биха правили секс със същия пол" - има хора,които правят тройки и които са правили секс с хора от същия пол за да "видят какво е" . Хората са бисексуални ако все още някой не е разбрал ^^
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 1:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Btw, аз секс с кон или изобщо с животно не бих пробвал просто защото е опасно и нехигиенично ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Затова се води и извращение, щото не е свързано с две разумни човешки същества, доставящи си взаимно удоволствие по взаимно съгласие. Толкова е просто.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 9:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Единственото нещо, което имам против гейовете е 5.56 mm в диаметър Реално не ми пука. Всеки е в правото да си завира к'вото има където иска и мен това ама грам не ме бърка, стига по някакъв начин да не ми го натрапва. Да, ще се отвратя ако видя двама мъже/жени да се целуват на сред някой парк и мисля, че не правилно да ми я врат в лицето. Не, че реално ще направя нещо. Имаме си скинове за тия работи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ся онзи аргумент за това, че пък нормалните (да, нормалните) не би трябвало да изразяват любовта си на публично място. Щом не ме отвращава, няма проблеми.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
GoDSmAcK написа: Единственото нещо, което имам против гейовете е 5.56 mm в диаметър Реално не ми пука. Всеки е в правото да си завира к'вото има където иска и мен това ама грам не ме бърка, стига по някакъв начин да не ми го натрапва. Да, ще се отвратя ако видя двама мъже/жени да се целуват на сред някой парк и мисля, че не правилно да ми я врат в лицето. Не, че реално ще направя нещо. Имаме си скинове за тия работи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ся онзи аргумент за това, че пък нормалните (да, нормалните) не би трябвало да изразяват любовта си на публично място. Щом не ме отвращава, няма проблеми. Хмм, а ако ТЯХ ги отвращава да гледат хетеро-нежности на публични места? Или те са по-малко хора от теб и по-малко имат права? Бтв, темата за зоофилията си е съвсем на мястото тук. Apparently хомосексуализмът е вид зоофилия. Или некрозоофилия, не съм съвсем сигурен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2009 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Ми техен си проблем. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както това, че ме отвръщава, си е лично мой проблем и както споменах, ше си ги подмина без да им направя нищо. Пак казвам, че не моя работа кой къде си пъха... просто ме отвращава. Както ме отвръщават и фИешЪните, но това е друга тема.
Последна промяна solecito на Вто Сеп 08, 2009 3:22 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай горното мнение ^^ |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 9:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
|
спорете си по темата ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) зоофилия =/= от хомосексуализъм... който му се говори за коне, да си прави темичка...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|