Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 33 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:18 pm 
Аватар

очите могат да се предават през няколко поколения както и всякакви други мутации всичко опира до доминантни и рецисивни гени :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:34 pm 
Аватар

Ако първия чаптър тази седмица не беше ОП . Определено Наруто щеше да ми хареса повече , но и тук много забавиха действието - хубаво тръгна с Зетсу и следващата глава видяхме Саске , сега за 1 глава нищо ново не стана.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 5:03 pm 

Е поне разбрахме че Джуго не го свалят от 1 , а от 2 удара :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 5:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хъ? Мислиш, че е свален?? Лъжеш се яко за съжаление... :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 5:09 pm 

След кат Саске погна Кагето не виждам за какво да наместват Джуго .. сложиха го там за да покажат че кагето не е кой да е.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:59 pm 
Аватар

ми все пак е каге няма да е кой да е, даже в момента е най-силното каге
кърти от всякъде

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 8:36 pm 

Dark Cloud написа:
Излиза че Пейн е бил братчед и на двамата :o

По сторията на Мадара излиза, че не само те, а всички са one big happy family... :lol:

SayanMk написа:
-> Джууго е пълна глупост бе?! Райкагето ръката му е колкото тялото на тоя пишльо...

Джууго нямаше да е такъв запъртък сега, ако не си беше дал част от плътта на Саске...
Друг е въпросът, че и да беше в нормален размер, райкагето пак щеше да го смели... :thumb:

Следващата глава искам да видим емо, сгънато на 4, обаче 100 процента Кишимото друго има на ум...
И къде верно са останалите?... Кагетата ясно - бъркат си в носа... А самураите?... Нали щяха да изпратят подкрепления... :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:06 pm 

SayanMk написа:
hikuk написа:
И кво излиза, че Наруто трябва да има ринеган?

ae коя манга четеш?? Риненган наследника = Учиха, LOVE POWER/физическа сила = Сенджуу....
Нали всичките очни техники в тоя свят са тръгнали от риненгана... логично подемоните... :roll:

Е добре де аз не съм експерт по английски, но ако обичаш и не те мързи би ли ми превел какво пише ей тук http://www.onemanga.com/Naruto/449/01/ . Най-долният ляв панел където Конан казва "He who controls the Rinnegan is a master of all six pains' techniques. They say he is outside life and death. Nagato is the seventh pain, able to control life and death...". Според мен се превежда като: Този който контролира Ринегана е господар на всичките шест техники на болката. Казват, че той е извън живота и смъртта. Нагато е седмата болка, може да контролира живот и смърт...". А ето тук http://www.onemanga.com/Naruto/462/12/ в двата панела по средата пише съответно от дясно на ляво: "The elder was born with the sage's "eyes"... and was gifted with his powerful chakras and spiritual energy. He believed that might was the key to piece. " и "The younger was born with the sage's "body"...and was gifted with his life force and physical energy. He believed love was the key to peace. ". Аз пак повтарям не съм експерт по английски език, но си ги превеждам така: "По-възрастният бил роден с "очите" на мъдреца... и бил надарен с неговите мощни чакри и духовна енергия. Той вярвал, че могъществото било ключа към мира." и "По-младият бил роден с "тялото" на мъдреца... и бил надарен с неговата жизнена сила и физическа енергия. Той вярвал, че любовта била ключа към мира. ".

Може да съм сбъркал, обаче от това което си написал излиза, че ринегана го имат само наследниците на по-възрастният, което според мен не е така. Също така Нагато уж владееше част от уменията на ринегана или поне тук http://www.onemanga.com/Naruto/439/08/ сравнява умението си с това на "мъдреца на шестте пътя" (мразя да превеждам понятия от английски на български, много тъпо ми звучат на български...), а не можах да разбера да е използвал някаква "очна техника" не само там, а и когато съживи убитите от него. Та ако не те мързи да пообясниш малко ще съм благодарен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:40 pm 
Аватар

Nagato "е седмата болка" =))
Nagato е отделна история, ако беше чел внимателно този чаптър щеше да разбереш.
Нагато е получил истинския Rin'negan, и то по същия случаен начин както Rikodou (може да е и негово въплъщение). Отделен въпрос е че вероятно не притежава "тялото" на Rikodou, и заради това не е могъл да достигне силите на Rin'negan-а до степента на първия юзър.

ПС Може и да греша, надявам се Кишимото да обясни по - подробно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:55 pm 
Аватар

След прочитането на тоя чап вече храня някакви надежди на края на Наруто , Саске да гушне букета ...

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 12:13 am 
Аватар

Да хубаво ще е Саске да гушне букета, но е сигурно, че това ще стане от ръката на Наруто, а той ще го убие само ако лиглата Сакура му каже, че няма да има проблем да наруши обещанието си към нея.

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 12:34 am 
Аватар

И това ни връща към по-предния чап когато Шикамару и го натърти това за обещанието и тя взе че започна леееко да схваща, но силно се съмнявам, че Емомен ще го гътне някой за жалост.

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 12:41 am 
Аватар

Саске да умре ?Абе, вие коя манга четете бре ? :lol: :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 12:56 am 

Bloodwed написа:
Nagato "е седмата болка" =))
Nagato е отделна история, ако беше чел внимателно този чаптър щеше да разбереш.
Нагато е получил истинския Rin'negan, и то по същия случаен начин както Rikodou (може да е и негово въплъщение). Отделен въпрос е че вероятно не притежава "тялото" на Rikodou, и заради това не е могъл да достигне силите на Rin'negan-а до степента на първия юзър.

ПС Може и да греша, надявам се Кишимото да обясни по - подробно.

Добре де два пъти съм споменал, че английския ми не е на нивото на професионален преводач и вместо да се правиш на много интересен да беше включил твой превод, а да, и кое от нещата които си изброил доказва, че ринегана се наследява само от клана Учиха? Поста ми общо взето имаше тази цел...

П.С. Последно да уточня ставаше на въпрос, че ринегана се наследява само от наследниците на първородния син на sage-a, а според мен и двата му сина са го наследили.

Последна промяна hikuk на Съб Сеп 05, 2009 1:22 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 1:03 am 
Аватар
Цар Алко

Ами то и техниките на Хюга клана са произлези от създателя на Учиха, поне по моята логика. Пък и преди доста време хора от тези кланове са се сродили тъй, че не намирам нищо нестандартно в това да са от едно общо начало, но с течение на времето нинджите използващи бякуган да са се отделили.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 33 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]