Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 7:51 pm 
Аватар
Модератор

Не съм казал, че е бавна... Казах, че е по-бавна от Алисия. Ако беше бърза колкото нея щеше да успее да я удари нали ? Не може -> значи е по-бавна.
А на Алисия и другите не им ли дойде като "гръм посред бял ден" ? Такаче избягването на колчетата беше въпрос на умения и шанса на "по-дребния".

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 05, 2009 4:54 pm 
Аватар

Чаптера размазва!!!!!!!! тея колци им ебаха майката :lol: и тоя Раки за малко да си го отнесе...........
Цитат:
А на Алисия и другите не им ли дойде като "гръм посред бял ден" ? Такаче избягването на колчетата беше въпрос на умения и шанса на "по-дребния".
+1 повече е до бързината...и Рифул можеше да се спаси ако се разтягаше наляво надясно но ДУФЧО изяде един кок.
Формата на Алисия радва! :arrow:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 12:01 am 
Аватар

Да не говорим само за бързина.На никой ли не му направи впечатление че от коловете излизат Awakened по-големи от къщи?Пак казвам-Клеър явно нищо не получи от Рафаела.Е,може да е получила а,т'ва Awakened да е просто някаква остатъчна енергия-все пак former #1 and #2 come on!И някой не знам кой,май Присила,каза че то нямало морален компас,не изпитвало чувства и глад??!! :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 12:20 am 
Аватар

Super_Beast написа:
Чаптера размазва!!!!!!!! тея колци им ебаха майката :lol: и тоя Раки за малко да си го отнесе...........

Бях забравил дразнещото му присъствие чак се усещам колко близко съм бил до пълния кеф :pokey:

Лично според мен Клер трябва да е по-силна след като получи спомени да го еВа. Иначе нещо няма логика.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 11:28 pm 
Аватар

Оф, изчакайте малко и ще разберете какво всъщност е получила Клеър. Даже само спомените да е получила е достатъчно, защото ще разбере къде са слабите места на Алисия и Бет, пък и може чрез спомените да разбере как да се пробужда напълно и да се връща обратно. В следващите глави ще разберем просто се иска малко търпение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:35 pm 
Аватар

Изгледах епизодите на Claymore и сега искам да започна мангата, защото разбрах, че историята в нея продължава (за разлика от анимето...). Но първо ми кажете от къде до къде са филърите? Доколкото разбрах филърите май са накрая на битката. От кой брой да започна???

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:46 pm 
Аватар

Добре де не погледна ли темата дето си я пуснал - аджеба някой може да ти е отговорил преди да я заключат :lol:

аз написа:
Анимето се различава от мангата поне в последните 4~5 епизода ( драстично от 22ри нататък )~ Почвай от 59 глава ( 11ти том в началото )

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 12:36 am 
Аватар

Видях, че си писала, но като видях, че темата ми е в Recycle Bin много се ядосах и направо затворих целият браузър! :D Чак после влязох и писах в тази темa. :D

Последна промяна CaBa на Чет Сеп 03, 2009 12:50 am, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай човека на теб + и аз много се ядосвам като ви мързи да прочетете правилата.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:07 pm 
Аватар
Модератор

Айдяяя :> налазиха ги :>
Голямото оръжие на организацията сега ще ги прецака яко. Алисия се събужда, Бет става няк'во друго ненормално нещо = 2 мега яки стават и то не в контрол на организацията :>
Иначе Бет не е била толкова бърза явно, щом не е могла да го избегне, но все пак е съсредоточена да спира Алисия и това оказва някакво влияние.
Рифул е пътник както е тръгнало, освен ако Алисия не реши да я направи слуга :>
Интересно е дали ще запази съзнание Бет или това ще я превземе тотално (най-вероятно), ако това стане значи има шанс за Алисия vs Бет :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:13 pm 
Аватар

ЛЕЛЕ! I DIDN'T SEE THIS COMING!! Бет са ше стане някакъв абсолютен изрод бе! Защо обаче Алисия изби абис фийдърите не ми стана ясно. Майко Яги не спира да ме изненадва с всеки изминал чаптър! :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 1:25 am 
Аватар

Пак много интересен чаптър които те оставя с чувството "искам ощеее" ама чак след месец

Ми изби ги понеже стана awakened който, по това което се видя не може много много да мисли. Така де не говореше :lol: И по тази логика пази своите хора. Само awakened-ите които бяха запазили интелекта си се биеха помежду си заради интересите си. Един вид единственото което иска сега е да яде...може би.

А с Бет не се знае какво точно стана. Това което се яви беше от края на кола та може някой да го отреже преди да е станало нещо изродско.
Мисля си,че няма да убият номер 1 и 2 на организацията толкова лесно. Все пак те са най-добрите които имат и ако не са в играта, само Clare ще може да ги спре...тоест трябва да стане ненормално силна...и ако стане такава мангата ще се омаже много. Ако тя е най-силната значи Организацията е свършена и голяма част от историята ще приключи ей така.

Рифул не би трябвало да има много проблеми с Алисия...все пак Алисия не знае много какво прави в момента а Рифул (май не и се превежда така името :lol: ) може да избяга. Има и по голям опит. Все пак остава момента, че от миналия чаптар ми се струва, че вече и е дошло времето. Но по ми се вижда, че някак си ще мине на страната на Clare в този случай....и двете нямат голям избор. Все пак онова голямото още само си седи а те вече имат много сериозни проблеми. А и ако я убият всички абисили ще са мъртви сами по себе си и ще остане само Рафаела-Лусиела нещото. А и Рифул със сигурност знае нещо свързано с Организацията, та педполагам ще доживее поне да го сподели.

Поне следващият чаптар се пада 100 (ако броим бонусите 95+4...или се бъркам? )....може да има бонусче....50-60 страници :P
Яги мнго добре се справя с историята до този момент и всеки път успява да ни изненада. Но да се надяваме, че няма да се загуби по пътя и да стане пълно мазало защото в момента има риск и това да стане. Но до сега не е разочаровал та да се надяваме и занапред да е така.

Много велика мага, жалко само, че е месчна, но това пък е и причината сюжета да не става на пълна боза. По добре бавно но качествено

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 8:47 am 
Аватар

интересничък чап :D заформя се и интрига покрай действията на Бет 8)
аве тез колове дет летяха и после се "ауейкнаха" само на мен ли ми мязат на огромни *у**ве :o :arrow: Бет го отнесе гооолееемия :twisted: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) She was stomachraped!!!! :pokey: =)) =)) =)) =)) =))

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 1:19 pm 
Аватар

Малии,чаптъра кърти.Ама сега още месец чакане. :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 5:31 pm 
Аватар

Чапа размазва само дето наще не ги виждам как ще изтрепат всичките колци..

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 5:50 pm 
Аватар

Как ли? На Ирене ръката най-после ще се пораздвижи следващите няколко чаптъра.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]