Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:24 pm 
Аватар

мисля че дядо ще умре и Оарс ще оцелее и 2те не ме удоволетворяват...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:26 pm 
Аватар

В Импел Даун-а , Бон-чан беше на предела на силите си и в смъртна опастност , тук Ейс е в такава (най-вероятно няма да е само той) така че може и да го покажат(силно се надявам де) без или преди да е умрял някой от горните 2ма. Примерно Хелмепо и Тоби намират Луфи или той пада около тях и те му казват за промяната в плана , пробва да се докопа до Ейс , не успява и ползва Хакито или пробва да се докопа до Ейс , Гарп пробва да го освободи - Сенгоку убива Гарп и пак (не ми се ще Гарп да мре ама може от старите е все пак , а и какво ще прави ако не умре ? Цял живот е бил маринка).

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 8:02 pm 
Аватар

Чаптара а бе мангата стават все по епични :taz:
Ся така като падат и ми се иска да видя само как Луфи пада някаде си и хаки он и почват да падат около него всичките :wow: и да расчисти от слабаците дето се пречкат само та да се развихрят имбите и повече не ми трябва или пък си представям лицата на Бм и Сангоку като покаже кралското си хаки :ying: ще видим де мен предимно много ме изненада Луфи като показа за първи път геарите от изневиделица ми дойде дано има нещо такова и тука :confused: не е много за искане нали :lol:
Оарз много главна роля имаше така надъха всички пирати и (аз поне така го разбирам) притисна Сангоку до стената и той се принуди да пусне плана си в действие по рано от колкото трябваше
За плодовете и способноститите не ми се вярва много много щото все някой щеше до сега да го е направил тва все пак отдавна ги има тия плодове на земята а пък кой знае може точно тва да е ставало в тъмния век и всички да го покриват нарочно
На фламингото наистина много му знае устата трябва някой да му я затвори дано да е Кроки :rocknroll: ще ми се издигне в учите :mock:
БМ как му спраска на ония главичката мали много ме зарадва и тва дето си го уформи около ръката много страно какво ли прави всъщност. Баси силата дето владее по целия свят се усещат тия земетресения поне 13 дивизии има тоя човек :wow: и тоя 13-я капитан данеби да е няква жодна логия или някъф зоан май зоан по става
Адмирала безскруполен и безмилостен както всякога
Гарп мисля че ще попречи да се испълни екзекуцията по рано
Луфката винаги избира най лудия начин да се появи :taz:
И Джимбей нещо обнисля май той ще ги спаси всичките стискам палци

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:20 pm 
Аватар

УОООУ сега забелязах че гарп се разплака.... :( Още по епичен цаптър...

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 11:51 pm 
Аватар

Мамка му,тоя манга е EPIC WIN!!!!!!!Направо целия се разтреперих,докато е четох.Касапницата ще продължи.Луфи и компания идат :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 12:37 am 
Аватар

Сега прегледах на бързо чаптарите от както се появи БМ и забелязах че на 551 чаптар 16-17 страница маринките изброяват 14 дивизиони капитана :rocknroll:
Има за всички :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:00 am 
Аватар

начи на Кроки плана е да управлява, нали :mm:
първо искаше с гига-оръжието, сега вижда шанс в тая война - ако Белия мустак се гътне, това ще образува огромен вакуум в Новия свят, където Кроки може да се пласира и без гига-оръжие; докато БМ е възпирал всичките "сребърни медалисти" той е нямал шанс, затуй и не му се бягаше от затвора, чак кат рабра за войната му светнаха очичките :8
бтв Кроки да е готина мацка е ... любопитна идея :lol:

Кума + Гарп - също :nod: Кума вече няколко пъти се провали да спре Луфи, последно му каза че няма да се видят повече, сякаш се надяваше като му разпръсне екипажа да му пречупи и духа, та да приемем е казал на Сенгоку, че се е справил с Мугивара и няма да са проблем: появата на Луфи сега е идеална причина да смени страните след като "измяната" му ще стане ясна

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 3:37 pm 
Аватар

Бе за Гарп + Кума незнам, но 100% ще има Ива + Кума. Макар ако Кума е накама на Дракона, мисля че Гарп 100% ще знае, все пак му е баща, и може да има някво изрудско комбо.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:09 pm 
Аватар

Цитат:
Гарп пробва да го освободи - Сенгоку убива Гарп и пак (не ми се ще Гарп да мре ама може от старите е все пак , а и какво ще прави ако не умре ? Цял живот е бил маринка).
Тва е някво квел и Гарп както е няква дядка ще гушне букета,а и по добро място от тази война да пукне надали ще намери.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:16 pm 
Аватар

В тая битка трябва да умрат ГАРП и БМ можеби и бабата перачка. Щото те са единствените останали от поколението на Роджър. Трябва да се направи път на младите и да се отвърдят нови сили. :drunk:

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:38 pm 
Аватар

Или пък никой няма да умре защото е в духа на мангата :roll:

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:44 pm 

Не забравяй и Сенгоку. Той също е от старото поколение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 9:12 pm 

По тая логика Акаину и Аокиджи също трябва да умрат щото и те са си бая старички :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 9:51 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
В тая битка трябва да умрат ГАРП и БМ можеби и бабата перачка. Щото те са единствените останали от поколението на Роджър. Трябва да се направи път на младите и да се отвърдят нови сили. :drunk:

бабата няма да умре със сигурност, първо е 3то степенен герой второ не е злодей и 3то е много пасивна....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:50 pm 
Аватар

gribo написа:
Или пък никой няма да умре защото е в духа на мангата :roll:

и аз съм на това мнение, никой от главните играчи няма да умре

Selem написа:
бабата няма да умре със сигурност, първо е 3то степенен герой второ не е злодей и 3то е много пасивна....

4то пере хора и ги простира да съхнат XD

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]