|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:41 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
ShApEsHiFt3r написа: Не харесвам хората, които не ме харесват. Ох леле, падна ми скала от сърцето... оня ден си помислих, че ме сваляш...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:51 pm |
|
Line |
|
|
|
Добре, да видим дали съм разбрал правилно... Super_Beast мрази God'sJudgement, RiDeR мрази Super_Beast, Zwil мрази RiDeR, а karin мрази Zwil. Хайде всички на влакчетооо!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 10:24 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
Профила на baiкonur и Юги в бойния колизеум Едит: И един олигофрен дет говори за себе си в 3 число не помня ника
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 10:32 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Четох, четох, но ми писна и директно ще пиша. Винаги дразнещи: The_Duty_calls - ограничен избозал националист. Darkstalker - има се за ТУРБО компетентен и мисли, че е ТУРБО яко да хейти и храни някакви "нуубове", които в повечето случаи ги цепят нещата повече от него. snookie - човекът спам. Малък дразнител. Надявам се да му порасне пишка за да си играе с нея, вместо да спами по цял ден. Напоследък са му понамалели постовете, може скоро да прочета пак 1-2. erfo - неграмотни, неадекватни, нелогични, гадни постове. ВСИЧКИТЕ! Прави конкуренция на snookie, но няма вродената тъпота. Като цяло липсва всякаква мозъчна дейност. Още не е осъзнал, че оригиналниченето не е оригиналност и че граматиката и правописът не са за окраса. Понякога дразнещи: Belgarion/Astral Warrior/каквото измисли - прекалява с простотията. Личи си, че акъл има, ама си личи и че го ползва рядко. Perfect-Blue/Galaxy Admin - компетентен и критичен индивид, но понякога прекалено груб. То не е трудно да се нахрани някой, трудно е да му се обясни БЕЗ да се нахрани. dream_dragon - понякога не знае какво мисли, но го защитава ревностно. Tra[n]cer - пич и т.н., но понякога прекалено му пораства работата. Разбирам го - 2 метра човек, нормално е да е голяма, но поне да е адекватен в 100% от случаите. Още не разбирам защо толерира спама. burst - свежо попълнение в редиците на неприятните ми хора. Спами, дразни, липса на всякаква мозъчна дейност. Разбирам, че форум за аниме и манга не е най-доброто място да се развива, но все пак Саян, Сафир и още хора успяват да го правят.
Ще има да се добавя, но това са най-важните. За хората, които ме дразнят винаги - добавени в хубавия списък, който им трие постовете.
П.С. Защитавайте който искате, не ми пречите. Това, което съм написал е базирано на постовете им. А щом мнението ми е такова...да си правят сметка какво са писали. Радвам се, че за 5 години поскаунта ми е под 2000 с под 1% спам. А както май вече стана ясно - не го обичам. И, да - не чета Лафче, не знам кой какво пише там, а и не ми и дреме.
Последна промяна IvanTheChemist на Сря Сеп 15, 2010 4:42 pm, променена общо 2 пъти
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 11:06 pm |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
IvanTheChemist написа: ... Бих си позволил да защитя ерфо, той внася доста голямо разннобразие в целя тоизи форум, и съвсем не е нелогичен! не прибързвай с изводите! Над повечето му постове човек трябва да се замисли. А да обвиняваш някого за това какво не върши си е малко прекаленно. Иначе за повечео от останалите личности съм що годе съгласен NightShadow написа: Профила на baiкonur не съм аз единствения с яои профил
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 11:22 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Прегледах всички мнения в темата и стигнах до извода,че никой не ме мрази майна. Хайде бе драги съфорумци,все някой съм нагрубил,напсувал,наредил и т.н. за две години вече ,пишете ме и мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|