|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 8:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17117_1251876122.jpg) |
PrOcIoN |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 5:56 pm Мнения: 29 Местоположение: Пловдив майна
|
Чаптара а бе мангата стават все по епични Ся така като падат и ми се иска да видя само как Луфи пада някаде си и хаки он и почват да падат около него всичките ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) и да расчисти от слабаците дето се пречкат само та да се развихрят имбите и повече не ми трябва или пък си представям лицата на Бм и Сангоку като покаже кралското си хаки ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) ще видим де мен предимно много ме изненада Луфи като показа за първи път геарите от изневиделица ми дойде дано има нещо такова и тука ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) не е много за искане нали Оарз много главна роля имаше така надъха всички пирати и (аз поне така го разбирам) притисна Сангоку до стената и той се принуди да пусне плана си в действие по рано от колкото трябваше За плодовете и способноститите не ми се вярва много много щото все някой щеше до сега да го е направил тва все пак отдавна ги има тия плодове на земята а пък кой знае може точно тва да е ставало в тъмния век и всички да го покриват нарочно На фламингото наистина много му знае устата трябва някой да му я затвори дано да е Кроки ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) ще ми се издигне в учите БМ как му спраска на ония главичката мали много ме зарадва и тва дето си го уформи около ръката много страно какво ли прави всъщност. Баси силата дето владее по целия свят се усещат тия земетресения поне 13 дивизии има тоя човек ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) и тоя 13-я капитан данеби да е няква жодна логия или някъф зоан май зоан по става Адмирала безскруполен и безмилостен както всякога Гарп мисля че ще попречи да се испълни екзекуцията по рано Луфката винаги избира най лудия начин да се появи И Джимбей нещо обнисля май той ще ги спаси всичките стискам палци
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 11:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
начи на Кроки плана е да управлява, нали ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) първо искаше с гига-оръжието, сега вижда шанс в тая война - ако Белия мустак се гътне, това ще образува огромен вакуум в Новия свят, където Кроки може да се пласира и без гига-оръжие; докато БМ е възпирал всичките "сребърни медалисти" той е нямал шанс, затуй и не му се бягаше от затвора, чак кат рабра за войната му светнаха очичките :8 бтв Кроки да е готина мацка е ... любопитна идея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Кума + Гарп - също ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Кума вече няколко пъти се провали да спре Луфи, последно му каза че няма да се видят повече, сякаш се надяваше като му разпръсне екипажа да му пречупи и духа, та да приемем е казал на Сенгоку, че се е справил с Мугивара и няма да са проблем: появата на Луфи сега е идеална причина да смени страните след като "измяната" му ще стане ясна
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Гарп пробва да го освободи - Сенгоку убива Гарп и пак (не ми се ще Гарп да мре ама може от старите е все пак , а и какво ще прави ако не умре ? Цял живот е бил маринка).
Тва е някво квел и Гарп както е няква дядка ще гушне букета,а и по добро място от тази война да пукне надали ще намери.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 4:44 pm |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Не забравяй и Сенгоку. Той също е от старото поколение.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7484.jpg) |
Selem |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
SHADOWSONG написа: В тая битка трябва да умрат ГАРП и БМ можеби и бабата перачка. Щото те са единствените останали от поколението на Роджър. Трябва да се направи път на младите и да се отвърдят нови сили. ![:drunk:](./images/smilies/drunk.gif) бабата няма да умре със сигурност, първо е 3то степенен герой второ не е злодей и 3то е много пасивна....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3395_1308214484.gif) |
telemaniaka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
gribo написа: Или пък никой няма да умре защото е в духа на мангата ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) и аз съм на това мнение, никой от главните играчи няма да умре Selem написа: бабата няма да умре със сигурност, първо е 3то степенен герой второ не е злодей и 3то е много пасивна.... 4то пере хора и ги простира да съхнат XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|