|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 2:19 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Хаха Gomu gomu no Zenmai/Rocket в въздуха е брутално!!!!!!!!!!!! Нами ще си ъпгрейдне бурите и дъждовете Гарп явно е замислил нещо по плана...Coby и оня злетак са fail И кво стана с Ao Kiji трябваше да го покажат като влезна Ледената пачевретинка.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 2:31 pm |
|
Recca |
|
|
|
ЕпИИИИИИЦИЦЦЦЦЦИЦИЦИ~ БМ крю като, че ли наклони везните в своя полза и Сенгоку дървото реши да пусне некав шитав план в д-е -> да ядоса БМ и в гнева си да разруши всичко ?? Щом го дават будъ стратег , нз си кво, предполагам, че трябва да има малко повече акъл, но дали е предвидил Лъфи, 2 шичита и революцията Ива~ ....Колкото и да е епик всичко, без Лъфу нещо липсваше. Е сега ще стане истинското мазало/ Гарп -> фемили >= дълга Нами-> ....yeah... Донфла -> еми да, прав си е... мда, копеле си е. Кобе Браянт -> има бая леб да яде :-0 Баба -> пере :-0 .. Адмиралите тъкмо щях да питам къде се изпариха, явно са си получи заповедите и са се изнизали.
Последна промяна Recca на Чет Сеп 03, 2009 2:33 pm, променена общо 1 път
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 2:35 pm |
|
Recca |
|
|
|
SayanMk написа: Следващия чап ше е падеж! Предполагам, че пясъчко ще падне на точно определено място... той без план няма как да излезе от затвора ;] А другите на "случайно" определено, което пак няма да е случайно.. но разпръснато.. Всъщност всички са заедно на 1 място. :-0 По-скоро ей така в комплект, ще им се почудят, и помаят малко и след тва ше запрашат.
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 2:40 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
White Bay е първия красив типаж от Новия свят! - всичките досега бяха изруди и в преносен, и в буквален смисъл а на Луфи появата е по-култова и от тази на Белия мустак - да паднеш толкова явно от небето е къде къде по- от това да се скриеш и изплуваш Гарп явно не е оня далматинец, и нямам нищо против да се счепкат със Сенгоку двамата Дофламинго все повече остроумничи - и позицията му е такава в златната среда, пират пък марин-рилейтид, квото и да стане в тая война той пак ще е отгоре а на Оарс екипажа са се маскирали кат него всички бтв залагам на Кума да омекоти падането с лапичка-пауъра си
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 4:35 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
SayanMk написа: loader написа: ЕДИТ: сега като се зачудих, ето как са прминали.. прескочили вратите Явно си имат няква определена височина, която не е много голяма Mне =0 http://www.onemanga.com/One_Piece/551/10/Рейли ги е отворил.. все пак той е най-добрия в коутинг на кораби и най-вероятно стои зад коутинга на всички кораби на Белия Да, това го бех забравил. Тогава от къде са зеха да падат от някъде си Иванков е казал, закъсняваме, мега хормони на лицето = Hell Hell Wink
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 4:59 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
PA3YM написа: Гарп явно не е оня далматинец, и нямам нищо против да се счепкат със Сенгоку двамата бтв залагам на Кума да омекоти падането с лапичка-пауъра си Oле майкуууууууууууу Не мога да не отприщя няк'ви мечти тука: Гарп е вечен, обаче! Кума му е дружка. Едва ли Гарп е отишъл да седне до Ейс само, за да види по-ясно как режат главата на внука му(щото квото и да е, Ейс му е внук, а Гарп е супер-готиния дядо)... а сега и с падащия от небето Луфи, вече мотивацията му трябва да премине към семейство, пред "дълг"... И да е имал някакъв авариен план, то Лъфи със сигурност ще му го обърка, обаче си представям как вижда Лъфи, Кума изведнъж изниква при тях и става Кума+Гарп vs Сенгоку, Лъфи пуска една ръка до плазата, Фламинго пуска един стринг до Луфи и го спъва, стринга му се вкаменява и чупи, нещо студено тръгва към Луфи, обаче се чува "back-up that kid" от МобиДик и се появява снежно-бяла мацка на снежинки, която спира атаката на Ао, а един син феникс посреща падащия Лъфи и го праща на плазата, която вече се разбива на парчетии и аз вече съм в пирогов от давене в лиги сълзи от кеф и гърч от истерия....... anyvay.... Ще стане лудо =0 Сл. чап ще е Зоро предполагам. И да, те падат от едно място, ама са ЕБАТИ КОЛКО ВИСОКО Тъй че не е сигурно кой-къде ще падне. Всеки от тях(главните де, тия дребните(вкл.бъги) не ме греят), има как да оцелее и приземи. Въпроса е кой къде ще избере и ще може ли веднага натам да иде. Пр. Лъфи и да види Ейс, дали ще може да се разчекне до там ;0 И да, тия верно падат с кораб. Ако ще е Фуусен, Лъфи тряя се надуе колкото плазата Ама няя как. По-скоро едно нежно сърчице може да му олекоти удара... Едит: всъщност присетих се, че съм виждал нещо такова ;d Лъфи има как да стигне до където си иска -> http://www.onemanga.com/One_Piece/306/01/А Коби и Хелмеппо всъщност МН се радвам, че така ги показаха - паника, бягайки, щото ТАКА ТРЯЯ ДА СА!! Т'ва не е тъп шоонен дет героите израстват за една плюнка време. Тия двамата са пълни нищожества на фона на тая война. Те са просто зрители, друго не могат и да бъдат. Поведението им е абсолютно отговарящо, което мн ме изкефи. Ако беше обратното, да тръгнат да се бият, щях да плюя страшно мн =0 Таааааааааааааааааааааааааа бтв.... Така и така тоя пост е all-dream-full... да ви споделя какво си мечтая напоследък преди да заспя =3 .. нали, освен, че съм част от екипажа с "kaze no mi", мисля си за еволюцията на Лъфи... и дяволските плодове като цяло. Според мен това делене на плодовете е доста относително и заблуждаващо. Ще е хубаво, ако се окаже, че плодовете са преливащи и едва когато откриеш всички приложения на плода си и намериш начин да ги превъзмогнеш, можеш да добиеш и сили, които нямат нищо общо с плода ти. Примерно: Лъфи = steam. Различно е от Смоукър, защото парата е под налягане... та Лъфи до толкова би могъл да усъвършенства налягането, че в един момент да превърне тялото си в такова, или поне арената на битката да запуши... Gear Foruto... Yuge Yuge Noo~
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:01 pm |
|
Recca |
|
|
|
SayanMk написа: Въпроса е кой къде ще избере и ще може ли веднага натам да иде.
Кроки -> БМ В затвора като излизаше каза, че има гръдж с/у него и иска да го убие!?! Което сега като се замисля, бая ме учудва. Крок мое да е всякъв, но не и глупав, и предполагам знае за какво иде реч. Затова всъщност, може да е някой от екипажа му, защото не се казва ясно, дали баш БМ, или да некой друг....~ Другото е за момента да се убединят под предтекст, Кроки помогна да избягаме от затвора, чекай да пребием марините и тогава се трепе. Ноо~ БМ умира (евентуално убит/довършен от ББ ) и новата мишена на Кроки става ББ....мхм, мхммм~ ЕдиТ: А още по-всъщност като глеам сега, не се казва дали тоя някой е пират или не? Казва че (540чап стр15) "Сега като се бият БМ и марините, ше чопне хеда на...даат мен" ....Тоест докато е бил още шичи е искал да пребие някой, но заради поста си не е могъл, -> сега в това меле му се отдава възможност...? Аз залагам на Фламинго, защото и 2-та са луди мафии !!!! Донфла х Кроки Италианската мафия срещу латиносите
Последна промяна Recca на Чет Сеп 03, 2009 6:19 pm, променена общо 4 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:05 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Ooo нямам търпение за следващия чаптър . Най-малкото реакцията специално на ББ ми е интересна , той говори с Шанкс къде си е загубил ръката , но той отговори с 1 изречение , после може да са се доуточнили За чаптъра и иначе беше добър , но на фона на цялото напрежение всички се бият и търпят загуби и тн , първо бабата беше много готин момент , второ Гарп - и само това ако беше щеше да е много готин чаптър и после Луфи се появява и то по този начин - това просто толкова съм се хилил и сега ми е весело че нямам думи Чаптъра е несравинм просто Да видим какво ще стане следващия дали ще продължим от тук или ще видим как се появяват и другите от екипажа на Луфи А ако по някаква причина си покаже и хаки-то, което за мен е много вероятно пак го ползва полуумрял в Импел Даун-а срещу вълците да спаси Бон-чан ще са ми още по-интересни реакциите и на 2те страни Забравих нещо , гледайки тази страничка http://www.onemanga.com/One_Piece/556/02-03/знаем че Кума не е съвсем безразличен към нашите , да не би и Михаук и той да има подобно отношение ? Това за Михаук пак ме връща към Шанкс и е логично да иска да знае къде и как си е загубил ръката човека с който си е правил спаринги Ако горните 2ма + Ханкок са на страната на Луфи или поне не съвсем съгласни с маринките , то става доста интересно Засега Михаук само пробва 1 удар и не са го давали да се бие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 6:16 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дам, чап 540, стр:15 - Уж изглежда ясно, че става дума за Белия, амааа... ще е супер яко, ако е говорил за СенГоку или някой адмирал, който да е уязвим Кой ще е товаа обаче... В крайна сметка какво общо ще има Крок с Белия.. докато виж, искаше Плутон за себе си, за да може да срине правителството и да стане крал на света... Друга вариация е да си има предвид Белия все пак: Да опита да направи нещо, обаче тогава Иванков да го обърне Все пак има нещо за Кроки, което никой не знае и той не иска да го знае... може би... само може би... Кроки е готина мацка чиито характер е на 180 град. спрямо сегашния?!? И Ива като го върне към нормалния му изглед ще си е на страната на наще, а защо не и част от екипажа на Белия xDDD~ Иначе да, единствения начин Белия да му щукне, че нашия е нашия е ползване на кралско хаки... Обаче, за да може да го използва току-така, Ейс тряя умре ;/ или дядо тряя умре... ;// Е друг вариант е с Шанкс да са си говорили още де... кой знае =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|