|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Авг 25, 2009 1:59 pm |
|
fireyoh |
|
|
|
гхух.. Беше яко до момента в който не стана интригата..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 12:29 am |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
fireyoh написа: гхух.. Беше яко до момента в който не стана интригата.. коя интрига? недоволството на някой хора ли?нормално е Майк неможе всички да са доволни затоваче беше приемливо горе долу .......,както предложи елито трябва си взема 1 свирка да ви пукам тъпанчетата поне ще ме слушате както трябва или пък не
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 12:51 am |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
alucard_itachi`` написа: :? е вии пък бахти скиптиците начи еи поне избрахме име за клуба това е някакъв напредък поне,сега остава да изясним малко официални работи и работата става лудница тотална не че вече не е
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 9:53 pm |
|
Reindgar |
|
|
|
Coup de Grâce написа: Името съксва... това че на тебе нети хареса сашо не значи че на другите не им харесва,всеки си прави преценката за себе си,важното е да са доволни това се нарича компромис
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 9:54 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
и мене ме пишете ... няма отърване от мене..к`фо се прай ... soul_eater11 -> tigur4o_migur4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Сеп 01, 2009 10:20 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Reindgar написа: Coup de Grâce написа: Името съксва... това че на тебе нети хареса сашо не значи че на другите не им харесва,всеки си прави преценката за себе си,важното е да са доволни това се нарича компромис като не ти харесва сефайш пари и си правиш собствен, да няма претенции , и без това темата все още е толкова деликатна ...
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 1:51 am |
|
Reindgar |
|
|
|
soul_eater11 написа: и мене ме пишете ... няма отърване от мене..к`фо се прай ... soul_eater11 -> tigur4o_migur4o писах вече в скаипа Павлинче имаш право,но няма какво да се прави,винаги ще има недоволни хора и различни мнения,затова трябва да се задоволяваме с общото което си направим сами или изберем
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 1:11 am |
|
Reindgar |
|
|
|
Funkedelica написа: Е яко ! Значи може някой път да дойда еми заповядаи когато можеш,видях че си ми писала в скаип но нз кога ще се засечем да се запознаем или някои петак
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|