|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 7:45 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
*джбъмп* аз съм някаква безсрамница, изобщо не помня последния път когато съм се срамувала от нещо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 8:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Thaumaturgist написа: Не мога да гледам някого в очите при разговор Трябва ми и известно време да свикна преди да почна да говоря сред нови хора Доста се сконфузвам ако сгафя нещо ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) Споко аз съм същия, гадно е когато и приятелите ти са около теб, когато говориш със този с който току-що си се запознал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 9:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22674_1276883503.jpg) |
Dementia Von Ulf |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
Johnny Cage написа: А за това, че си хванала общия приятел за ''оная'' работа не те е срам ![=))](./images/smilies/=)).gif) Ми не к'во пък толкова
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 9:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22674_1276883503.jpg) |
Dementia Von Ulf |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
Johnny Cage написа: Е, малко е странно не мислиш ли? Ем чесно казано - не
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 9:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Щом казваш, май си доста разкрепостена, щом те е срам от дядото, вместо да те е срам, че си хванала тоягата на приятеля ти. Е, все пак си момиче и споделяш на приятелка си, забравих, че вие момичета когато си споделяте такива работи не ви е срам една от друга
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~Срамежливците насам~ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:31 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Johnny Cage написа: Щом казваш, май си доста разкрепостена, щом те е срам от дядото, вместо да те е срам, че си хванала тоягата на приятеля ти. Е, все пак си момиче и споделяш на приятелка си, забравих, че вие момичета когато си споделяте такива работи не ви е срам една от друга ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) вас момчетата срам ли ви е като споделяте с какви мадами сте се натискали/оправяли?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|