Докато не видя фулл арка както беше преди края на арката срещу гилда на газиил по скоро след спирит мини аракта с лео та докато не видя такъв арк не вярвам че автора се е съвзел.
А бе тия "новото поколение" ДС не струват бе Чаптара както винаги много ми хареса Тва с драконовото ръмжене направо размазва дано да го анимират някой прекрасен ден Ся следващита чаптар ме заинтригува името
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 12:33 am
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Лошата мацка не мога да я разбера много предния път "а биха ме не може да бъде" сега магийте не ми действат , лека издънка за мен , но очаквам да видя какво ще стане.
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 5:58 pm
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
Хмм след чаптър 153 излиза че тея от гилдията на Wendy имат някаква ужасна тайна която според мен ще е от сорта на това че нирвана някога е била тяхна или на техните предци както всички бяха някви индианци е поне шефа де и някой има да им връща за това как са я използвали навремето а иначе изглежда си спечелихме още един съюзник в лицето на Brain
Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 6:12 pm
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Ами не в правилния смисал го казах обаче нали нирвана има способноста да обръща доброто в зло и злото в добро. На страници 10-11 чаптър 153 онзи който се биеше срещу Midnight (забравих му името)който също беше от към лошите преди това като им каза по телепатия че трябва да пребият Midnight за да спре Nirvana, Brain каза че Нирвана трябва да бъде спряна с напълно променена усмихната физиономия пре прочети чаптъра или поне тези две страници
Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 7:01 pm
v2nkata
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения