|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 9:41 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Pinko написа: Пак както и да го гледам си мисля че в момента Белобрадко е от слабата страна . Чудно ми е защо всичките кораби които се домъкнаха стоят и гледат първо докато имаше лед и 2ро сега - я има я не 10на да сме видяли в мелето от останалите кораби. На слабата страна е да. Но ако Джимбей, Ива, Инзаума се включат и някой махне белезниците на Ейс боя МАЛКО ще се уравновеси.. но не чак много, тъй като вице-адмиралите няма как пиратите да ги бутнат... Иии никой не стои. Виж какво става около и в краката на Оз. Те корабите са зад бариерата с оръдия и прочее, сега като Оз им направи път всички влязоха, но никой не е "стоял" буквално, защото от действието от 549ти чап насам(или кога се появи Белия там), са минали само няколко мига!! Това ако го анимират без разтягане и без филъри, последните 4-5 чапа са един убер-мега-хипер епичен епизод, който ако направят на филм(за целия бой) шси ударя гъзъ в тавана, дет вика един колега А колкото до Мория --- мне, хора, осъзнайте, че наще са ХИПЕР-МЕГА далеч от това да бият Мория. Всичките наще. Супер-мега слаби сравнение с него. Победата им над него си беше чист късмет, както е винаги. Просто сега е момента да се види колко над тях е действително... Но да, и аз съм за някой да го смаже. ;0 И впрочем, той може и да върне Оз към живота, но ТОГАВА вече ще ми стане яко мъчно за него ;/ И още стискам палци да бутне плазата, все пак не бе пронизан в сърцето :С
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 10:02 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Ok Nami и Weatheria=Времетория? Oars много избърза прав беше мустака... Ханкок като види Luffy веднага ще се затича да е от страната на БМ. Много ще се зарадвам ако някой от мощните на мустака откърти една тупаница на Ханкок точно когато казва пак че е beauty ама да е нещо подобно като с Bellamy! Oars не трябваше да удря Flamingo ами Мория или Ханкок ffs!!!!!!!!!!!!!.... и сега Kishishishi-то ще реборне Oars и мустака треа го утрепа
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 2:38 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
http://www.onemanga.com/One_Piece/555/02-03/"He's still only human!!!". Neo. Абе, Moria ли прониза Oars накрая? Нали уш щеше да му пази тялото. Той вероятно пак ще може да си го закърпи, ама все пак... ;? WB си беше прав, че тва си е самоубийство, Oars каде хукна, по демоните >.> Nami с тоз sky island... нещата пона са й познати там.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 3:54 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Не се замислих че наистина са няколко мига това което сме видели , просто с това чакане от по 1 седмица се обърках . Благодаря за поправката. Да така определено е по-готино и нещо става Луфи и компания ги смятах , ама тях не сме ги и мернали даже още , пък сигурно като ги покажат и докато се включат ще мине още 1 глава . А за анимирането , само да не вземат и да си помислят да не го нарисуват като хората иначе един даже 2 двойни епизода - ще са супер ОП е имал двойни епизоди нали ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 4:46 pm |
|
Newgate D. Persie |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 06, 2009 6:25 pm Мнения: 394 Местоположение: Raftel, Shinsekai
|
Moon написа: Абе, Moria ли прониза Oars накрая? Нали уш щеше да му пази тялото. Той вероятно пак ще може да си го закърпи, ама все пак... ;? .....не го прониза Мория, ми Донфламинго, а пък Мория изпсува, че оня не е пазел тялото на Оз....
_________________ ...dIoS rUeGo nOs pErDoNe!!!...
...ワンピース...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 5:49 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Имал е двойни епизоди дам - 215-6; 227-8; Но все пак на филм ще е по-добре. Доста повече се стараят, цветовете са по-добри, включени са допълнителни ефекти и сцени... Newgate D. Persie написа: Moon написа: Абе, Moria ли прониза Oars накрая? .....не го прониза Мория, ми Донфламинго, а пък Мория изпсува, че оня не е пазел тялото на Оз.... Точно Мория го прониза с "horned shadow toad", която сформира от разните прилепчета, докато псуваше. Донфламинго просто му отряза крака...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 7:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
|
Ей да бе, за 2ри път забравям да кажа: видяхме способността на Ханкок!! В сми, поне аз де, за вас не знам, но аз до ся си мислих, че тя може да вкаменява само, когато някой се вклюби в нея или я хареса поне.. А се оказа, че може да си го прави по 305 други начина и дори да не е пълно вкаменяване може да ги чупи на парчета... PrOcIoN написа: Според мен никой не е отворил вратата на нашия Лувчо все пак тя се отваря за справедливост а те точно за това отиват Е стига бе човек, чуваш ли се, тя тогава не тряя да се отваря за 50% от маринките Колкото до разделянето на екипажа, наскоро си разглеждах в колекцията събраните манга корици и забелязвам, чее има една серия... са ше ви кажа къде се пада... Начи от 120, 121, 122, 123, 124 - чаптърите, първите им страници, са за част от екипажа ни, как пътува на някъде, самостоятелно. Ма би било твърде много да очаквам, че това ще е част от историята за събирането на екипажа май, нали? А Кума мисля, че е по-скоро съюзник на Гарп. Видяхме го как си говорят.. иначе, че не е съвсем от маринките ясно, все пак и на Рейли нещо подшушна преди да разпрати наще навсякъде.. Може пък и Вегапънк да си има собствени умосмотрения за тоя свят и да си го контролира по негови си виждания и мечти...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 9:14 pm |
|
Recca |
|
|
|
Епъъъз....епицъ....пак действието е яко забавено (ш им съ и двойните страници), но поне има кръвчица а-у , Оарс-а си го виждам мъртав, по 1 или друг начин. Шичитата показаха кви имби са, бтв не разбрах Фламингото как му отряза крака, оръжие не видях, явно не знаем истинските(пълните) му умения; Кумата и Ханкок (<3 <3 <3) си играят техните игрички, всъщност както всеки един от шичитата де; Мда силите сега определено не изглеждат наравно, но то има време, БМ още нищо не е направил, Лъфи и ко също предстоят да дойдат, всъщност от тук Джимбей и Крокодила ще са от най-голяма помощ, бивши шичита + ханкок. Може да стане някаква епична битка...
Нами ъъъ...yeah right :-0
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|