Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 2:49 pm 
Аватар
Модератор

Не брой двойните страници като 1, и ще видиш, че са 19 страници, а не 11.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 7:34 pm 
Аватар

Чаптъра ми хареса битката се развива добре.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 8:12 pm 
Аватар

Готин чап. Боа ги прецаква яко, другите шичибукаи се показват колко са имбави, а великана умре (е да де, не е сигуро още, имайки предвид за коя манга става въпрос, ама...). :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 9:41 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Pinko написа:
Пак както и да го гледам си мисля че в момента Белобрадко е от слабата страна . Чудно ми е защо всичките кораби които се домъкнаха стоят и гледат първо докато имаше лед и 2ро сега - я има я не 10на да сме видяли в мелето от останалите кораби.

На слабата страна е да. Но ако Джимбей, Ива, Инзаума се включат и някой махне белезниците на Ейс боя МАЛКО ще се уравновеси.. но не чак много, тъй като вице-адмиралите няма как пиратите да ги бутнат...
Иии никой не стои. Виж какво става около и в краката на Оз. Те корабите са зад бариерата с оръдия и прочее, сега като Оз им направи път всички влязоха, но никой не е "стоял" буквално, защото от действието от 549ти чап насам(или кога се появи Белия там), са минали само няколко мига!!
Това ако го анимират без разтягане и без филъри, последните 4-5 чапа са един убер-мега-хипер епичен епизод, който ако направят на филм(за целия бой) шси ударя гъзъ в тавана, дет вика един колега :taz: :rocknroll:

А колкото до Мория --- мне, хора, осъзнайте, че наще са ХИПЕР-МЕГА далеч от това да бият Мория. Всичките наще. Супер-мега слаби сравнение с него. Победата им над него си беше чист късмет, както е винаги. Просто сега е момента да се види колко над тях е действително... Но да, и аз съм за някой да го смаже. ;0 И впрочем, той може и да върне Оз към живота, но ТОГАВА вече ще ми стане яко мъчно за него ;/ И още стискам палци да бутне плазата, все пак не бе пронизан в сърцето :С

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 10:02 pm 
Аватар

Ok Nami и Weatheria=Времетория? :lol:
Oars много избърза прав беше мустака...
Ханкок като види Luffy веднага ще се затича да е от страната на БМ.
Много ще се зарадвам ако някой от мощните на мустака откърти една тупаница на Ханкок точно когато казва пак че е beauty :P ама да е нещо подобно като с Bellamy!
Oars не трябваше да удря Flamingo ами Мория или Ханкок ffs!!!!!!!!!!!!!....
и сега Kishishishi-то ще реборне Oars и мустака треа го утрепа :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 2:14 am 
Аватар

SayanMk написа:
Това ако го анимират без разтягане и без филъри, последните 4-5 чапа са един убер-мега-хипер епичен епизод, който ако направят на филм(за целия бой) шси ударя гъзъ в тавана, дет вика един колега :taz: :rocknroll:

.... =)) =)) =)) =)) ..... съгласен съм, ако тоя момент го направят на едн епик, но и дълъг еп, направо ще си умра от кеф или "ще си ударя гъза в тавана".....а относно, дали WB е от страната на слабите - нз може да се поспори за това, но нали идват и наще хора от Импелчо, тка че пак ще "ебем и мачкаме"(както вика един фр)....

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 2:38 pm 
Аватар
Културовед

http://www.onemanga.com/One_Piece/555/02-03/
"He's still only human!!!". Neo.

Абе, Moria ли прониза Oars накрая? Нали уш щеше да му пази тялото. Той вероятно пак ще може да си го закърпи, ама все пак... ;?
WB си беше прав, че тва си е самоубийство, Oars каде хукна, по демоните >.>
Nami с тоз sky island... нещата пона са й познати там. :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 3:54 pm 
Аватар

Не се замислих че наистина са няколко мига това което сме видели , просто с това чакане от по 1 седмица се обърках . Благодаря за поправката. Да така определено е по-готино и нещо става :)

Луфи и компания ги смятах , ама тях не сме ги и мернали даже още , пък сигурно като ги покажат и докато се включат ще мине още 1 глава .

А за анимирането , само да не вземат и да си помислят да не го нарисуват като хората иначе един даже 2 двойни епизода - ще са супер :)

ОП е имал двойни епизоди нали ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 4:46 pm 
Аватар

Moon написа:
Абе, Moria ли прониза Oars накрая? Нали уш щеше да му пази тялото. Той вероятно пак ще може да си го закърпи, ама все пак... ;?

.....не го прониза Мория, ми Донфламинго, а пък Мория изпсува, че оня не е пазел тялото на Оз....

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 5:49 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Имал е двойни епизоди дам - 215-6; 227-8; Но все пак на филм ще е по-добре. Доста повече се стараят, цветовете са по-добри, включени са допълнителни ефекти и сцени...

Newgate D. Persie написа:
Moon написа:
Абе, Moria ли прониза Oars накрая?
.....не го прониза Мория, ми Донфламинго, а пък Мория изпсува, че оня не е пазел тялото на Оз....

Точно Мория го прониза с "horned shadow toad", която сформира от разните прилепчета, докато псуваше. Донфламинго просто му отряза крака...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 7:22 pm 
Аватар

Чаптара :hat:
Ханкок показа малко от способностите си и че се бие за себе си и за своята любов само учаквам момента в който ще дойде наш Лувчо и тя да се присламчи към него както една реклама казва "ех любов любов" :lol:
За БМ не се притеснявам той нали има още 2-3-4 капитана на дивизии по мои исчисления а и все пак подкреплението което седи на далече от тия пиратите от новия свят всичко си е преценил човека.
Според мен никой не е отворил вратата на нашия Лувчо все пак тя се отваря за справедливост а те точно за това отиват :lol:
Много съм се затажил за екипажа и почвам да се отчайвам заради написаното в чаптара като ги разделха а и още първию чаптар ли се водеше не помня (майче скоро го обсъждахте) щото там показват че знамето е различно и екипажа беше доста големичък и няма познатия екипаж само на нами мизаптилича едната ама то повечето жени в тая манга на нея ми мязат за тва :lol: :lol: не си вярвам много
айде да идва другата седмица :wow: :wow: :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 7:24 pm 
Аватар

Бе Оарс не е умрял според мен, ще го последва същата съдба като баща му. Лъфи ще се появо точно в последния момент преди да му резнат главата на Ейс за да го спаси (шонен все пак). А за Кума, аз мисля че е накама на Дракона, защото ако си спомняте кагато направи балона с болка за Зоро каза че Лъфи е точно като баща си - тоест се знаят. И са като дойдат Ива и оня стълбаря може да стане нещо интеренсно.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 7:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ей да бе, за 2ри път забравям да кажа: видяхме способността на Ханкок!! В сми, поне аз де, за вас не знам, но аз до ся си мислих, че тя може да вкаменява само, когато някой се вклюби в нея или я хареса поне.. А се оказа, че може да си го прави по 305 други начина и дори да не е пълно вкаменяване може да ги чупи на парчета...
PrOcIoN написа:
Според мен никой не е отворил вратата на нашия Лувчо все пак тя се отваря за справедливост а те точно за това отиват :lol:

Е стига бе човек, чуваш ли се, тя тогава не тряя да се отваря за 50% от маринките :lol:
Колкото до разделянето на екипажа, наскоро си разглеждах в колекцията събраните манга корици и забелязвам, чее има една серия... са ше ви кажа къде се пада...
Начи от 120, 121, 122, 123, 124 - чаптърите, първите им страници, са за част от екипажа ни, как пътува на някъде, самостоятелно. Ма би било твърде много да очаквам, че това ще е част от историята за събирането на екипажа май, нали? :lol:

А Кума мисля, че е по-скоро съюзник на Гарп. Видяхме го как си говорят.. иначе, че не е съвсем от маринките ясно, все пак и на Рейли нещо подшушна преди да разпрати наще навсякъде.. :rocknroll: Може пък и Вегапънк да си има собствени умосмотрения за тоя свят и да си го контролира по негови си виждания и мечти...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 9:14 pm 
Аватар

Епъъъз....епицъ....пак действието е яко забавено (ш им съ и двойните страници), но поне има кръвчица а-у , Оарс-а си го виждам мъртав, по 1 или друг начин. Шичитата показаха кви имби са, бтв не разбрах Фламингото как му отряза крака, оръжие не видях, явно не знаем истинските(пълните) му умения; Кумата и Ханкок (<3 <3 <3) си играят техните игрички, всъщност както всеки един от шичитата де; Мда силите сега определено не изглеждат наравно, но то има време, БМ още нищо не е направил, Лъфи и ко също предстоят да дойдат, всъщност от тук Джимбей и Крокодила ще са от най-голяма помощ, бивши шичита + ханкок. Може да стане някаква епична битка...

Нами ъъъ...yeah right :-0

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 9:34 pm 
Аватар

Който и да бие накрая ша го изяде от ЧБ...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]