|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 6:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 10:52 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Бякуган > Шаринган > МШаринган Бякуган може да вижда чакра и 330-350% зрение (не помня точно колко % сляпата точка) Шаринган - Може да предвижда техники така де се каже с което имаш възможност да измислиш набързо някоя контра МШаринган ... дори не ми се говори за него
С кое Бякуган е по силен от нормалния Шаринган, да не говориме от М версията.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 11:44 am |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не, всъщност беше казал, че това е нещо, което и неговият шаринган не може да направи... Ставаше въпрос за виждането на чакра точките по време на боя на Неджи и Хината, ако не се лъжа... Въобще не е казвал, че бякуганът е по-добър...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 7:07 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Саянски говореше за Susano... Онова нещо с щита и меча, дето излиза, баш си мяза на тенгу: http://en.wikipedia.org/wiki/Tengu БТУ - мисля, че райкагето си е достатъчно имбав да спре Кирин...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 7:13 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
kidamy написа: Целия проблем на мангата е че Шарингана> all ![=))](./images/smilies/=)).gif) Абе аз все си мисля, че тва че си научил как се прави нещо не значи, че може да го правиш. В случая с Какаши - може да прави обикновения разенган ама няма достатъчно чакра и концентрация за разен шурикена. Тва е пример само ако разбирате какво имам предвид. Пък и не е обяснен принципа на който го хвърля все още, така че и да го прави ще си прави поражения и на себе си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 10:19 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
hikuk написа: kidamy написа: Целия проблем на мангата е че Шарингана> all ![=))](./images/smilies/=)).gif) Абе аз все си мисля, че тва че си научил как се прави нещо не значи, че може да го правиш. В случая с Какаши - може да прави обикновения разенган ама няма достатъчно чакра и концентрация за разен шурикена. Тва е пример само ако разбирате какво имам предвид. Пък и не е обяснен принципа на който го хвърля все още, така че и да го прави ще си прави поражения и на себе си. Kакаши сам показа на Наруто как да прави елементален Разанган, а и никъде не е казано, че с новия шурикен Наруто сам не си вреди.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|