Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 8:01 pm 
Аватар

Бе Франки ще стане изрод след като види лабораторията на Вегапънк 100%

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 9:11 pm 
Аватар

Франки ще трансформира, Санджи ще травестира.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 3:17 am 
Аватар

Надявам се да има поне няколко епизода в които да се види какво са правили нашите юнаци или флашбекове в някой по-провлачени епизоди (макар че не съм фен на флашбековете ама айде може) .

Не знам на мен ли ми се струва или напоследък е малко бавно анимето , а и имам чуството че мангата и тя се бави. Като го сравнявам това което гледах преди 30-50 епизода сега ми се струва малко бавно. Същото и с мангата преди 30на чаптъра ставаха малко повече неща , изключвам последния чаптър който за мен щеше да е доста интересен , ако бяха 19 страници , а не разпънати странички , така ми уби кефа и почти нищо не стана през цялото време.

Очаквам с нетърпение да видя как ще се развие битката и какво ще стане по време и след нея. Интересно ми е дали ще покаже Шанкс или някой който не присъства на боя в момента какво прави или къде е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 4:12 am 
Аватар

Според мен няма да се показва какво са правили на островите, само ще се покаже какво са научили като се съберат пак и в най-общи линии да кажат кво са правили.

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 7:18 am 
Аватар
Цар Алко

Да ти кажа честно и аз не искам да показват, нека Ода да ни изненада, а и няма за кога. Аз лично Луфи го очаквам да се появи средата или края на септември месец или направо октомври го брой :).

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 9:16 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

E да, ТРЯБВА да се ъпгрейднат, ама аз взех да си губя надеждите... :roll:
1. До тук видяхме, че Санджи стана ОКАМА :bash: :pokey: :taz: Нещо, което СИЛНО се надявам Ода да не допусне. Единствения МЪЖ на тоя кораб, който мисли за жените като за жени да стане ОКАМА ?!?!?! НЕ!!! Усоп стана ДЕБЕЛ; Чоппър се покри от бой между диваци и птички; Робин се срещна с армията на Революционерите; ЕДИНСТВЕНО и само Франки го виждаме с някъв шанс за развитие - пред вратата на дома на Вегапънк, където мое да намери сичко и да се самоъпгрейдне до Пацифист-левъл...
2. Явно Ода не смята да ни показва повече от наще герои. Което какво значи - че след 12тия шорт-терм би трябвало до няколко чапа да се появят? Е какъв ъпгрейд се прави за 3 дни летене и 4 дни пътуване към Шабонди... или по-скоро към MHQ, защото биха се досетили, че Лъфи ше тръгне натам като разбере...
Да не говориме, че на Зоро мое години да му отнеме да стигне :lol:
3. Кума каза на Лъфи, че повече няя се срещнат(те двамата, вероятно)? При положение, че го прати на една плюнка от мястото, където отива той...? Хм...

Би трябвало да покаже какво са правили на островите =/ Ако ще да е в спешъл някъв, ако ще да прекъсне историята на Лъфи. Искам да ги видя как тренират!! Ако са тренирали де... в противен случай ми дреме Усоп колко дебел е станал или Франки колко кучета са го гонили.. =///

Иначе действието в момента в мангата не е провлачено, а е ЕПИЧНО. Epicness needs time! Виж анимето- то е пълна боза! Дали са го на китайци явно и се рисува ужасно отвратително гнусно. И точат един чап по епизод и половина...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 9:47 am 
Аватар

Франки едвали ще стане на левела на пацифиста тъй като мисля че това е стара къща на Вегапънк а и номера на животните е твърде малък за да е нещо ново.. Но ако стане то ще е показателно какви сили ще трябва да имат за новия свят. :pokey:

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:04 am 
Аватар

Е вие пък колко силни ги искате след островите? Ода си го каза - те стават силни като преминават през островите без да разберат. И цялото това със сразделянето е същото - дава им по няколко острова още преди Новия Свят за да си дооформят магийките без сами да мислят че "тренират". Най-много по 1-2 нови атаки да имат и това е, по-силни ще стават докато бият в Новия Свят или след като се срещнат със Шанс, който мисля че доста ще ги буустне.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 3:49 am 
Аватар

сега забелязан на вице адмирала с 6те ръце че всъчщност е зоан дф паяк http://www.onemanga.com/One_Piece/554/14-15/ вижте му само задника =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 11:50 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хах, не го бях забелязал :lol: :lol:

-> Озу младши - мъртвец ;0
Баси... Ода не убива 550 чаптара никой (уж), сега изби 2 площада народ за 3 чапа...
Мн дорама го изкараха Оз.. ;/ На анимето сигурно ще е по-добре де, че тук за 1 чап нямаше как да се привържеме към него..

Та, по ред...
Нами има наченки да научи доста неща за състоянията на въздуха и нейните темпота...
Оз мн ме кефи с тая шапка и тоя меч огромен и готин.. жалко за него.
Ханкок ги размаза всичките ♥ и не е на страната на маринките, както се очакваше и е красива
Кума е баси животното мощно...
А ДонФламинго е чудовище >.> Явно владее стрингове някви, а че се прави на пъпет мастър му е само за забавление...
Все пак ще ми е кеф, ако успее да бутне плазата падайки, поне да размърда Сенгоку... а най-яко ще е ако може да удари Ейс и да му счупи белезниците от Кайроусеки... тогава ледниците направени от Аокиджи бързичко ще станат на димна завеса ;D И тогава пък смоукър ше се покаже..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 1:40 pm 
Аватар

Интересно какво ще стане в другия чаптър 4 от шичибукаите се включиха в боя , Михаук беше се включил преди това , ЧБ сигурно още не е тръгнал от затвора - общо 6 . Те 6 ли си бяха попринцип или повече ? Липсва ли някой ми е интересно.

Оарс младши , не че съвсем нищо не направи , но очаквах малко повече - счупи 1 кораб и падна на плаца - да временно отстъпиха маринките ама не ми се вижда много . Пак както и да го гледам си мисля че в момента Белобрадко е от слабата страна . Чудно ми е защо всичките кораби които се домъкнаха стоят и гледат първо докато имаше лед и 2ро сега - я има я не 10на да сме видяли в мелето от останалите кораби.

//тази седмица от главите на Блийч , Наруто и ОП - най-ми допадна тази на ОП , но и никоя не ми хареса не знам какво повече очаквах , но нещо повече се надявах да видя , най-вече от ОП , после блийч ама те се мотаха и те ..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 2:35 pm 
Аватар

Е най-много в тоя чаптър ми хареса как Ханкок ги млатеше наляво надясно, без дискриминация :lol:
Нами се хвана на работа, дано научи нещо ново и да стане имба и тя :)
Ся Оз, малко трагедия няма да навреди, но както каза Sayan за 1 чап нямаше как да свикна с съществуването му :lol: не ми пука особено, че умря.
Кума и Дофламинго и те са някакви изроди, въпреки че не разбрах много каква е силата на втория. Мория някой трябва да го смаже пак, че ме дразни.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 2:44 pm 
Аватар
Модератор

Pinko написа:
Те 6 ли си бяха попринцип или повече ? Липсва ли някой ми е интересно.

Jinbei, ама нали е от нашите вече :>, но и той ще се включи.

Бе на вас може да не ми пука за Оз, ама на мен ми стана кофти баси... не знам защо, но ми хареса някак си.

А Донфламинго е 100% вече стринг юзер дето Саяна каза. Беше ми чудно как ще се бият с човек който от плода си контролираше тялото на другия, но сега като се оказа, че е невидими нишки, къде-къде по-голям шанс имат :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 2:45 pm 
Аватар

ЕЕ тоя чаптър щеше да е много драматичен ако се бяхме запознали с младши повече... И все пак изрудщина.. Кума е имба и повече, а фламинго абе няма по мразен от мене в тая манга...Едва ли младши ще пукне не се знае може вида му да има регенерация нещо от тоя сорт =)) АА младши ако имаше плод дали нямаше да е екстра епик.. =))

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 2:45 pm 
Аватар

11 странички :shock: тфа някаква гавра ли беше ? :bash: :pokey: Иначе не много интересен чап :doh: супер тъпо и бавно се развива за момента всичко ... искам вече Лъфчо да идва и да разберем всъщност на чия страна е тъпия Кума :pokey: Мория и Фламинго са ненормално дразнещи и тъпи Лъфчо кат дойде искам да прибие пак Мория та да не го видим никога повече :king:

ПС. Моя грешка ... гледах го в МангаШеар и там бяха 11 :confused: stupid me :P

Последна промяна alexbg92 на Пет Авг 28, 2009 4:07 pm, променена общо 1 път

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]