|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Liar Game~ Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 4:39 pm |
Hajutze |
|
|
|
Мхм и мен това ме радва, т.е. в тия моменти е по непредвидима. Явно искаха тука да покажат едната идея израстване на кухата лейка.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Liar Game~ Публикувано на: Сря Яну 06, 2010 9:28 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Умряла тема, да я поразживим...
Пфф, как бързо хукнаха само >.> Всъщност сега (ако не съм объркал бройката) 3-ма човека отиват при Йокоия. Принципно за четиримката имаше 25% шанс някой от тях да е заразен, а имайки предвид, че очилатия остана с Акияма, бих казал че шансовете той да е заразен се намалят. Така един от отбора на Йокоия (където всичките са +2) ще бъде занулен (излекува болния и после себе си), като дори след това свързвайки се с новите трима статуса му ще стане +3, което не е достатъчно. Да не говорим, че Йокоия се затапи още повече. Казвайки им, че е възможно да има двама заразени, така 2-мата от отбора му ще бъдат преебани, което е дори по-лошо за него. Плана му щеше да работи, ако всички се бяха присъединили към него. Сега Акияма би могъл да обърне отново лесно нещата с тази логика, но да видим, може и нещо друго да се случи.
П.С. А да, чудесна манга, странно защо се сещам сега да пиша, а не преди около месец, месец и нещо, когато я настигнах.
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Liar Game~ Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 10:14 am |
Hajutze |
|
|
|
Epic ... just epic Въпроса е обаче, как ще си вземат ваксините ... Сега само губят времето на всички.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|