Хъх... едва ли. Не, че съм особено влюбена в името си, но и без това в почти всички случаи се представям с прякора си, така че не знам за какво ми е японско име. Сега, Куроками звучи даже много добре (особено ако не уточня как е написано ), но с такова име в България нямам бъдеще XD Само като си представя как ще ми викат и ме напушва смях и срам
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Бихте ли си сменили името/със такова на аниме герой?
По принцип не съм достатъчно ретард или достатъчно Японец, за да си сменя името на аниме герой. Плюс това не съм в Япония, а в България (държавата на ламерите). Ако се прекръстя на Йо Асакура, ще ми викат Йо Кура, или ЙООО! ЯЖ МИ К*РА!
И ще имам прякор Банана идващо от к*р или мъжкия полов орган.
Плюс това ми е поснало някакви други ретарди, като националистите да ми викат продажник. Остана да си сменя името и да почнат още повече. Не, че ми пука ама е дразнещо да ти повтарят нещо като е повече от ясно, че говорят идиотщини.
Патриоти
Заглавие: Re: Бихте ли си сменили името/със такова на аниме герой?
Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 1:27 pm
jeanne1993
Регистриран на: Вто Юни 23, 2009 6:06 pm Мнения: 26 Местоположение: sofia
Махахаах, не не бих. Е бих ама не няма. С други дум бих си сменила името, щото ми е писнало със закачки относно него. Ама не съм сигурна как бих си се прекръстила
Последна промяна werewolf_girl на Чет Май 26, 2011 12:41 am, променена общо 1 път
Естествено че не бих. харесвам си името и съответните кратки обръщения, които идват с него. Признавам обаче че западно име с японска фамилия ме кефи като комбинация.
Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 5:09 am
erejnion
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 42 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения