|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 7:35 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
SayanMk написа: ... Да е сьщото и как луфи бльсна Smoker и Ace едновременно??? би трябвало да премине и през 2-мата и да се разбие сам. Така че явно работата е че докато не се усетиш какво да направиш плода може и да не ти е от полза явно и за това не може Enel при удар да се разпрьска...Сьщото и с Крокодила..Крьв vs Песьк.........ЙЕС бе,гума полята с крьв се хвьрля срещу пяськ и пяська се лепи по нея...EPIC FAIL теория
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 3:22 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Ако щеше да има някой в екипажа от Скайпия , то най-добрия момент да се присъедини беше като победиха Енел и освободиха всички . Едва ли сега ще се появи някой , а не вярвам да се озоват пак в Скайпия по някакъв начин. Великан , колкото и да им е голям кораба , някак не го виждам как ще се впише в общата картинка , не че Броок се вписа много , но до някъде е разбираемо Луфи мрънкаше за музикант веднага след като "взе" Зоро. 10тия нямам спомен да се е споменавал някъде дори , споменаха и имаме: доктор, готвач , музикант , навигатор , стрелец , боец , дърводелец , археолог и Луфи .
Последна промяна Pinko на Съб Авг 22, 2009 5:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 4:41 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Кой пък ти каза, че са убили Енел?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 5:52 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Олее благодаря поправих си и горния пост . Сега чак ми е смешно като се замисля какво бях написал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 6:11 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Такааа, да споделя една идея която ми дойде накъде ще тръгне ОP след тая война на маринките с WB? Смисъл в тази война виждаме най-големите имби(с изключение на осталите 3ма императори), кой как ще умре, кой с какво ще стане etc. Накъде ще поеме Ода, ако убие повечето си герои (като примерно admirals, wb, garp, sengoku не всичките де, но поне един). Какви приключение ще чакат тогава SH. В импел даун беше споменато за silver medalists, тоест други пирати на шичибукай-йонкоу ниво. Примерно BB ги освободи всичките, бъдещите врагове на SH. Това е моето предположение какви ще са приключенията на Лъфи и компания
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|