|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 10:42 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Млъкнете вее...Съвсем ме обърквате. СаВа, колкото и готЯн да го раздваш виждам колко и ти си хванал. Иначе, ако Ален е стар(ноооооооооооооооооооооооу) първите 150 чаптъра се обезсмислят, тъй като всичко беше, че Ален е толкова бла-бла, а е само на 15. И са Тики ко точно праи, на мен не ми е ясно. Първо той излезе некъв спешъл, второ пак си бърка в хората нищо, че Ален го накълца, ама има белзеи, боли го, неадекватен е, секси е...Какъв е смисъла от меча на Ален щом дори с Тики не се справи, какъв е смисълът от оня арк след като само Канда успя да убие Ноа и то явно щото е некъв фрийки? П.П. Гледах денбуука, ама на възраст за Крос има само едно йероглифче за "кой знае, мама му стара". Айде някой да ми намери превода на фенбуука, че мнооооооооооо ме мързи да търся. Май го имаше по-задните страници. Едит: Идеята за срока на годнот беше именно в това, че явно Ноата съкръщава физическия живот на хоста си. Просто не може да изкара един нормален живот, а и вярвам се нуждае от хоста само в най-добрите му дни, а не на 80...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 12:35 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Викаш "готян" го раздавам пък не съм бил схванал като теб ? Моляте не ме принизявай на твоето ниво :>, аз поне схванах доста повече неща от чаптъра за разлика от теб :> (най-малкото за Скин, че е 8мия от първият път го разбрах - щото го пише >.>). Пък и казах, че не съм разбрал всичко, такаче къде го раздавам "готян" :> (най-малкото с това инфо не може да се разбере всичко...) ? Значи пак четеш измежду редовете еййй. Защо ще се обезсмисли, ако Алън е дърт ? В смисъл той пак си е на толкова, просто в един определен период не е стареел, но не е и ставал по-силен... Разбирам да става по-силен през това време, ок ама, ако не е ?
Ко' точно прай Тики ли ? Ми' седеше си там, ония му четеше мислите и те така :> Тики не е спешъл, подтискал е Ноата както 5тия каза. Алън не е достатъчно силен явно да убие Ноа с едното рязване, но заради това накара Ноата в Тики да се покаже, като само го рани (ако меча му раняваше и човека, то можеше и да го убие). Естествено, че ще е объркан като не знае какво става след като подтиска спомените. Алън ще става по-силен и тогава ще има смисъл от меча му (то не че и сега няма смисъл...). А смисъла на ония арк въобще не беше да убиват Ноа... Но честно казано, ако задаваш такива въпроси, то наистина нищо не си разбрала...
Нуждае се само в най-добрите му дни ? Ако днес е болен, значи няма Ноа :>. Добре Роуд последните 35 години не е пуквала, сложи поне 5 години преди това като се е преродила = 40 години + 12-13 ли на колко е = 52-53 все още ли е в най-добрите си дни ? И ако го съкращава живота, то трябва вече да е умряла. Нормален живот е ясно, че не може да изкара, след като в повечето случаи се пробужда като хоста е на 20-30 (няма възпитание, липсват му първите 7 години :>)
"денбуука"/"нощбуука" го има в папката ми в датата :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 3:34 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
CaBa, хубаво, че го има в папката ти, ама го има и на моя комп, искам скапания превод, щото на японски не че не ме радват картинките, но искам да знма какво пише.
Най-хубавите дни в смисъл все млади тела да имат. Да си видял Ноа във възрастно тяло? За Скин признавам, че се обърках, ама петия що няма кръстчета?
И сега...Преди 35 години, когато 14я е бил убит всички Ноа са умрел и са се преродили отново, изключая Роуд(която пътува измежду измеренията, което може да я е съхранило), Ърл(който е на 7000) и евентуално, но малко вероятно фрийки ай човека(нищо не знаем за него). И нали лолите нещо обесняваше за това на кого прилича Тики и, че само неговот лице помнела...Естествено със загадки говореха, но все пак. За тва реших, че Тики е спешъл. Ма пък споменчето на Роад мязаше на 14я от тва дет видя Ърл....Аааааааааааааааааааа!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 3:59 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Моя грешка, не съм прочел тоя път аз правилно. Превод не мисля, че има на целият, а само на някой неща. За Крос е неизвестна възрастта му, както и на Роуд и Мана. Как да видя някой с възрастно тяло, като са измрели всичките и скоро са се преродили. Скин беше ~30 годишен, но и той умря, такаче не може да се каже колко издържат (Роуд и Ърл пък издържат дълго време без видими промени). Преди 35 години не умират всички, поне не е така казано. Получават загуба на паметта, но от една страна това не означава, че щом изгубват паметта си вече не са Ноа, защото Тики подтиска спомените на Ноа, но си е Ноа. Такаче в периода от тея 35 години може да са изпукали и преродили наново. Роуд също получава тая загуба на паметта, но оцелява, такаче това едвали не показва, че не са умрели от това. От друга страна с тая загуба може да значи и смърт само на Ноата в тях, но на тоя етап само догатки са... А за кой точно говореха не е ясно... (вероятно 14тия, той и Алън замяза на тоя образ) и дали Роуд не променя външностите на другите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 2:11 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Четох друг превод, на някои места е доста различно :> - преди 35 години, 14ти ги е избил Ноата, и са получили загубата на спомени ( не че като е умрял 14ти нещо им е навредило) - Ърла дето се бил преди 7000 години със сърцето, губи (а не че побеждава) - Роуд само си спомня, че Тики прилича на 14тия вероятно (а не да звучи, че тя го е направила такъв) - Алън не че нямаше спомени как е отишъл там, а че се е изгубил вече и не знае къде точно е. Ето го целият превод - http://mangahelpers.com/t/nagumo/releases/15382 , още няма скан с него обаче.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 11:48 am |
|
kidamy |
|
|
|
Финали прочетох я 1во Арта ме радва на МАКС 2ро битките 3то искам следващия чап
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 5:59 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Амиии ... да, чаптърът беше хубав ~ сега ще има малко за миналото на Канда със сигурност ^^ Явно тези двамцата ще се окажат "приятели" - значи сега ще е ред на Канда да бие някой в психо игричка (както беше при Лави с Роад) ~ Само някой да ми обясни как Ален (!????) стигна до нашите момчета и какво по демоните е станало с Тики и другите двама Ноа (пък и с онези другите двама "полу-екзорстиста" дето бяха с него ) Не ми е ясно как Ален мина онези тримцата, сега още по-малко ми е ясно какво ще прави Ален (сам!?) срещу братът на Тики, Графът и евентуално Алма (да кажем че той ще е зает с Канда) и Роад (айде тя няма да се меси...много) О.О Вярно че Ален почва да показва някакви мазохистични наклонности ама чак пък толкоз ~ Нещo гнило има тук - мислех си дали не е таз мацка дето си променяше формата, но при положение че контролира арката значи със сигурност си е Ален >< Естествено има го варианта 14-ят да се появи от някъде и да %бе мамата на всички, но при него нещата пък са още по-объркани ~ Тъкмо си викам че в този чаптър разбрах всичко, а като реално го посмилих - нищо не е обяснено...отново Тази манга почва да добива някакви сюрреалистични измерения >.>
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 9:00 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Най-сетне си имам нов чаптъъъър...Беше размаващо..
За Ален...Ми примамили са го, смисъл Тики си има шубето от него, брат му ей го вече е в Ордена, а сигурно негрото се занимава с Мадарао. И Ален си ползва арката като лично возило. Онзи другия по мои спомени брата на Тики го попрегъна на осем и сега е повече детска каша, отколкото екзорсист.
Канда сега ше има някакво доста сълзливо минало, но аз продължавам да не разбирам той аджеба какво е? И тоя Алма дето е няква крийпи утроба...
Ърл го удари много епично, няма толкова якия appearance.
Ален пак ше спасява деня и сега мисля, че ше се разкрие цялата драма и около него...Защо 14 е гей? Защо Ален е роден с иносенс? Как Ноа и Иносенс съжителстват в едно тяло?
И куде е Крос? А с Лави кво стана? Джасдеро също много ми липсват...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 10:26 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Значи поне доколкото АЗ помня (щот не ми се обгръща наново) екзорсистите се разделиха и Ноата се раздели В смисъл разделиха се на екипчета и се падна горе-долу на едно екипче да се джаска с една Ноа. Джасдеро уж го утрепаха ама нали сега дадоха една двойка, които изглеждат така малко по-възрастни или демек са се преродили в други тела вече Естествено логиката трябваше да е желязна и на групичката на Ален трябваше да се паднат три Ноа И даже не знаем какво е станало с тях.... евентуално са го пуснали нарочно да мине >.> Обаче това означава че Графът си има някакъв специален план за него ~ А с Алма и Канда какво ше правят нямам никаква идея.А още по-малко как са разбрали за него Евентуално Канда ще се бие с този дето е с едното око в повече Ален ще се сбие с Графът, а Кирил (!??) ще се бие с Алма (мислех да ги завъртя последните две двойки ама все пак Ален и Графът трябва да минат поне още един рунд) или нещо от този тип (Роад ще гледа )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 10:38 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Тва с екипчетата ми е ясно, ама искам резултатите...Освен Скин мъртво Ноа нямаме.
Логиката, както винаги е джелезна и Ален е спешъла на Ърл, той видя как му се зарадва. Графа има нещо лично срещу Ален и не знам дали е само заради 14-я или заради самия Ален, а вероятно ше се оакже че графа е убил Мана и Ален така, че рейджне че и 14 и цялото ко ше се видят в чудо.
Кой беше Кирил ве?
Ален искам да си оправи сметките с Тики, защото той е некъв спешъл Ноа, а и сексииииии и да разбера шо не уби Ноата в него, какъв е смисъла от меча тогава?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|