|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 1:56 am |
|
Krakadu |
|
|
|
само волюм 1 или 2 май е с кофти качество да ти имам оправданията
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Сря Авг 05, 2009 5:11 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Karibdus написа: Много добра манга обаче скановете са малки като плюнки ебаси ... така че няма да я чета ебаси ... мразя гадни сканове ... Недей да се изцепваш така......на мангата не съм срещал лош скан.Може би само първите няколко са по замъглени.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Чет Авг 13, 2009 5:17 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Нед Авг 16, 2009 1:34 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
http://chise.ludost.net/Manga/Berserk%20%5Bi%5D/ от тука... ама аз пропуснах тея гадните и си почнах от 5-ти волум направо то и без това ги знам какво става >.> не че на 5-ти не са кофти пак ама са поносими......
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пон Авг 17, 2009 5:40 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Всъщност обмислям да правя профил на "Death Knight"-а че е маса изрод иначе Beast-е не съм гледал анимето
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 9:29 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Asdfcho напълно нормално анимето бих го гледал ако си нямам работа напоследък предпочитам да чета манга отколкото да гледам анимета >.> абе как арта на анимето да е лош ве >.> гледал съм 2 епа и не ми се стори лошо... как ще да е ... вчера прочетох и 10-ти волюм... стори ми се най-дългия от всички и най-интересния за сега показваха Skull Knight или наричан още от мен "Death Knight" ^^ найс найс ! Мангата е много добра
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 1:14 am |
|
Karibdus |
|
|
|
Asdfcho а ти как мислиш... ще е орязано като на турчин к**а
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 1:49 am |
evip |
|
|
|
Logrus написа: pepeto написа: One dream become true ? x2 Дано да не е фейк и най-важното да няма филъри и да не го спрът на майната си Най-добре като Хелзинг на Ови,1 ова = 1 волиум,да излизат през половин година Хем няма да е орязано,хем няма да има филъри,и ще има 15 години да догонва мангата Ама сигурно е гавра
Последна промяна evip на Пет Авг 21, 2009 1:51 am, променена общо 1 път
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|