|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 12:44 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Първия сезон беше супер...е вярно че трябваше два пъти да го изгледам и чак след това да успея да го подредя хронологично в съзнанието си, но това е друг въпрос... Скоро открих, че има и втори сезон(ако може тъй да се каже) ... След като почнаха да си се повтарят епизодите си се чудих "абе тия хора да не се е*ават?! " Ее гледам аз ... то продължава да си се повтаря...най-накрая дойде девети епизод и там взе, че Кьон каза нещо( не знам защо обаче не го направи по-рано... ) Та както и да , поне че вече няма да се повтаря това(или поне така си мисля)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 5:04 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Kudrokoska написа: Дано не са 8 само + 5 точки krumisimo написа: Не е ли очевидно, че е домашното... За бога, хора, направете го!... + 10 точки anyway~ о, чудо, то свърши дано следващите епизоди стават за нещо.. въпреки че ако трябва да повторят всичките 14 от първото Харухи, то май част от тях трябва да са от старите >.>
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 5:28 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Сега остава някой мераклия да го качи в торента и да теглим.
Има го качено в mkv формат ^^ Kudrokoska~
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 8:27 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Kudrokoska написа: anyway~ о, чудо, то свърши дано следващите епизоди стават за нещо.. въпреки че ако трябва да повторят всичките 14 от първото Харухи, то май част от тях трябва да са от старите >.> очаква се следващите 4 да са стари и след това най-сетне да получим The Disappearance абе това означава всъщност, че след един месец най-сетне втори сезон ще почне наистина. след като досега получихме 2 епизода.... иначе в торента сте качили Мазуи. Мазуи можете да си го преведете какво означава. Като Юки изкарат последния Ендлесс Ейт аз ще ъплоудна един бач със всичките наведнъж... ако някой е свалял на афк рилийзите е добре и те да се качат за хора със по-слаби компове... Edit: Yuki излезли в лятна ваканция. ще кача първите 7 само... Edit 2: http://torrents.animes-bg.com/index.php ... 4cd791836d
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Вто Авг 11, 2009 12:05 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Идеята в случая беше очевидна. Показаха ни какво е да си на мястото на Yuki. Щом на мен ми олекна толкова след 9x20 минути просто не мога да си представя как бих се чувствал ако повторя цели 600 години едно и също нещо и кошмарът свърши... Жалко че трябваше толкова злобно да ни го натрият това чувство на безкрайно повтаряне на 15тина дни...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Вто Авг 11, 2009 10:12 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
ShApEsHiFt3r написа: Идеята в случая беше очевидна. Показаха ни какво е да си на мястото на Yuki. Щом на мен ми олекна толкова след 9x20 минути просто не мога да си представя как бих се чувствал ако повторя цели 600 години едно и също нещо и кошмарът свърши... Жалко че трябваше толкова злобно да ни го натрият това чувство на безкрайно повтаряне на 15тина дни... ако не сте чели книгите (или поне четвъртата книга), не правете грешката да ви спойлвам! Точно това бе една готина изненада за мен. so ... proceeding with the spoiler:
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 11:20 pm |
|
Pres |
|
|
|
старата подредба си е класиката, с новата явно са се опитали да удовлетворят тези, които не искат нищо объркващо първи епизод след Endless 8 беше добър ... е, не си заслужаваше такова чакане, ама все пак продължението на Харухи не е зле
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Съб Авг 29, 2009 11:42 pm |
evip |
|
|
|
Айде да се изкажа и аз за това толкова ,,култово" аниме Някаква пикла е някакъв бог и ако не и се изпълняват желанията може да създаде друг свят Забравих да кажа,че е станала бог тогава,когато осъзнава,че има много хора на Земята И така събира клуба си и ходят по плажчета,бейзбол,почивки и т.н (познато от хиляда посредствени заглавия ,нали) А,да и понякога за отбиване на номера,че е фантастика останалите се бият с чудовища в измерения без Харухи да разбере И на всичкото отгоре в това аниме почти няма хумор Гледах от новите епизоди до 12 и ми писна И доколкото разбрах и в останалите няма нищо особено Но това е временен дропед де,ако няма ептен какво да гледам,ще го продължа Но анимето си е адски прехвалено,както почти всички
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 2:50 am |
|
erejnion |
|
|
|
по дяволите. успяха да си убият фенбейса. ТОВА ЛИ ЦЕЛЯХА ПО ДЯВОЛИТЕ????????? единственото което може да ги оправдае е 3 часов филм по The Disappearance излязъл тази година. все пак.... хора. нямало е втори сезон. противоречи на здравия разум втория сезон да се състои от 5 епизода по най-тъпата книга от всички и 8 ~еднакви~ епизода. значи не може да е имало втори сезон и ние сме се заблудили.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|