LOL!!!! Нямам какво да кажа... Човече, ти направо си.... Дяволите, колко дълго я писа тая тема?!
Абсолютно всички тракове си намерил, че и линк поставил... Браво, браво, просто съм без думи.
Иначе относно самите саундтраци - ми последните 3 не съм ги играл, по простичката причина, че вече стават тежички за компа ми, тоест Most Wanted е тази, която знам от тази NFS поредица. И точно от нея най ми харесват траковете. Мисля, че те най-много си пасваха на играта и затова най и ми харесаха.
Играта може би с едни от най-добрите саундтраци. Мен адски ме кефи. Но след Мост Уонтит верно няма смисъл да се играе. Стават тежки и на всичкото отгоре са в един повторяем кръг. Поне според мен де.
_________________ True evil is silent.
Заглавие: Re: Need for Speed SoundTracks 3 Hot Pursuit - Undercover
Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 12:24 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Права си Киси - Get Low си беше голяма зарибявка. Ами от втория Underground, заглавната песен? Snoop Dogg & The Doors - това беше приятна и с по-бавен ритъм песничка. Особено да я слушаш изтегнал се пред компа и каращ в играта с 300 километра в час... Бе въобще супер тракове. Поне това е голям плюс на Need For Speed игрите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения