|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 9:58 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
bobobobo - Ако бееше чел постовете, в които 'нищо смислено не видя', щеше да знаеш, че са 15 епизода, че даже и кои арки от новелата ще анимират. И някъде в темата пишеше, че ще са 12 + 3 web episodes... И пак - ако беше следил редовно - пишеше, че на 21 чак ще е следващия еп, тъй като заедно с recap-a една телевизия пуска и 6ти епизод, който е предвиден за седмицата преди 21 (тоест - тази).
И не е chimata, a shimatta... しまった (има едно тсу дето удвоява съгласната, всъщност неа значение как се пише, слушал си хиляда пъти как се изговаря).
Не че храня, де - всъщност малко, ама... четенето е хубаво нещо принципно (четенето на форум постове май не толкова). Надявам се и някой мод да поизчисти някога (ама не сега, нека се трупат мнения) темичката от 'колко епа ще е' и 'ще се гледа' и да едитне първия пост с точно инфо да не питат хората. //След месеци ако някой иска просто да чете мненията няма да го грее колко еп-а са, то ще е свършило вече и ще има премного инфо в дб-то...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 11:45 am |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Morridin написа: bobobobo - Ако бееше чел постовете, в които 'нищо смислено не видя', щеше да знаеш, че са 15 епизода, че даже и кои арки от новелата ще анимират. И някъде в темата пишеше, че ще са 12 + 3 web episodes... И пак - ако беше следил редовно - пишеше, че на 21 чак ще е следващия еп, тъй като заедно с recap-a една телевизия пуска и 6ти епизод, който е предвиден за седмицата преди 21 (тоест - тази).... Това за постовете съм съгласен , но за епизодите както и да го гледаш са си 12 + 3 OVA , въпреки че се водят продължения , и знам че ги има защото го четох от един друг форум . А за това че следващия епизод ще излезе на 21-ви ... случааайно така аз бях първия който постна коментар с тази информация в темата Цитат: И не е chimata, a shimatta... しまった (има едно тсу дето удвоява съгласната, всъщност неа значение как се пише, слушал си хиляда пъти как се изговаря). Колкото до това - мерси , че наистина незнаех , аз просто така го написах защото така го и чувах по аниметата , въпреки че в повечето казжат само "chi"
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 12:14 pm |
krumisimo |
|
|
|
Искам да видим повечко за историята на Hanekawa, но ще трябва да се чака още няколко епизода... bobodobo89 написа: А за това че следващия епизод ще излезе на 21-ви ... случааайно така аз бях първия който постна коментар с тази информация в темата Някой пак не чете по-предните постове... erejnion и аз споменахме за 21-ви малко преди теб...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Авг 15, 2009 3:40 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Все тая, де... като е рано сутрин и пиша вкиснали постове. Ето ви малко картинки за добро настроение: viewtopic.php?f=46&t=46445
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 9:10 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
StarScream. написа: ся като ми доиде наум ше е мноо яко някоя група да се фане и да го преведе щото нали се набляга на приказките и ше се получи мноо добре на български ли? че ако говорим за англйиски qIIq си се справят перфектно абе да се преведе това чудо е доста ужасна и дълга работа... но ако някой реши да се наеме, може да разчита на помощ от мен (макар че не знам с какво ще помогна ^^" не знам японски... все още) btw, countdown to epizode 7!!!
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Авг 21, 2009 10:33 pm |
|
Shi No Tenshi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
За превод на български и аз мога да помагам откъм редактиране. Имам и понятие от японски, така че и с това мога да помогна. Иначе, не съм го почнала още, но му се каня тия дни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 3:52 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Suruga каква огромна космата ръка изкара Как само се предложи на Ararararagi, а той се оказа много верен на Senjougaraha или просто го е страх, че ще го убие. Немога да кажа нищо повече ... кърти и кърти, и кърти мивки
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|