Преди ги записвах на дискове, вече окончателно ги трия. С леки изключения на дълги анимета, които съм търсила сумати време или са прекалено добри/класика за да не го запазя ;')
Тегля,а ако има малко сийдъри и пиъри,гледам в нета. Оф:По този случай може ли някой да ми прати линк за епизоди 23,25 и...ще видя кои още,на Code Geass R2,че искам да си кача 1-ви и 2-ри сезон на ДВД-та.
Освобождам място, като трия било то някоя игра или някакви филми, които съм гледал. След което си намирам аниме, тегля го, след него може още някое да се понатрупат към 3-4 минимум и след това започвам да гледам едното, на моменти просто искам малко разнообразие и си пускам друго изтеглено и после се връщам на това, което първо почнах. При изглеждане на дадено аниме или си го записвам на ДВД или не го трия, докато не си купя, това е ако ми е харесало разбира се. Рядко се случва да не ми хареса аниме де... Но при такива случеи рядко се доизглежда до край и се трие от компа.
Вече по отношение на аниметата претръпнах и не се държа толкова сантиментално с тях и направо ги трия след като ги изгледам, но за съжаление трушам такива, които не съм гледала и пак неостава много място за нови. И все пак си запазвам, моменти, които ме кефят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения