Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 15 [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
МнениеПубликувано на: Нед Юли 26, 2009 9:40 pm 
Аватар

:shock: Това е в новелите така ли??
Ако някой може да ми каже идеята да са 8 едни и същи епизоди :roll:
Смисъл..... сценаристите едва ли ни мислят за някакви умствено изостанали да ни се повтаря нещо n на брой пъти :huff:
И с 2 епизода се разбира че тея са в непрестанно повтаряне на 1 и също нещо :stars:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 12:01 pm 
Аватар

Не повтарят абсолютно едно и също... Сцените често са леко променени, а въпреки че репликите са почти същите всеки епизод ги озвучават на ново. И въпреки, че наистина става малко досадно вече, тези епизоди не са чак толкова безсмислени за колкото ги мислите, поне според мен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 4:23 pm 
Аватар

ННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 5:59 pm 

And the torture continues... =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 6:46 pm 
Аватар

ОФ! =))
Аз като го видях превъртях до опенинга, след това до ендинга и го затворих :doh:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2009 12:41 am 
Аватар

Не ви ли омръзна да говорите глупости вече? За ваше сведения това аниме никога не е било само комедия и най-сетне, като го караме по новелата ще можем да видим напълно другата му страна и тази арка си едно доста добро начало. Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте. Случая доста ме напомня на един японски филм излязъл преди не малко години и обрал сумати оскъри не бил освиркан от сумати хора същевременно. Филма се разказва за мъж и жена на един остров, като през целя филм гледаме как цялото им ежедневие минава в грижа за посевите им, чакайки някой да дойде да ги спаси. Един от големите ни писатели дори е написал стихотворение тъй като бил потресен, когато много хора (главно млади) започнали да излизат от залата известно време след началото на филма. Ситуацията е напълно същата.

Чудя се колко ли време ще мине преди някой да почне да ме яде за казаното...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2009 1:02 am 
Аватар

Почвам да те ям! :lol:
Не! Сериозно, добре им сипа, но и те си взеха :lol:

Като не ви се гледа връткате до края на епизода и т'ва е.
И все пак си е интересно. Всеки епизод има значителна разлика от предходния. Чисто и просто атмосферата е различна. Мога да кажа, че последния endless си беше най-готяния нищо, че не го гледах целия :lol: Поне сцените, на които прещраквах бяха добри - особено тази с Кьон в началото.
Чета коментари на Харухи-маниаци и виждам, че тяхното мнение е, че ако endless-а е бил само един епизод, то последния излъчен заслужавал да бъде този единствен епизод..уви не е единствен :lol:
и аз кефя се на безкрайните епизоди (убиийте мъ!)

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2009 1:04 am 
Аватар

djhot написа:
Не ви ли омръзна да говорите глупости вече? За ваше сведения това аниме никога не е било само комедия и най-сетне, като го караме по новелата ще можем да видим напълно другата му страна и тази арка си едно доста добро начало. Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте. Случая доста ме напомня на един японски филм излязъл преди не малко години и обрал сумати оскъри не бил освиркан от сумати хора същевременно. Филма се разказва за мъж и жена на един остров, като през целя филм гледаме как цялото им ежедневие минава в грижа за посевите им, чакайки някой да дойде да ги спаси. Един от големите ни писатели дори е написал стихотворение тъй като бил потресен, когато много хора (главно млади) започнали да излизат от залата известно време след началото на филма. Ситуацията е напълно същата.

Не много
Не ни харесва Харухи. Даже и на тези от нас, които са чели новелите и които са огромни фенове на всичко, свързано с Харухи. По-скоро е свързано с неоправдани очаквания, отколкото със смятане, че тези епизоди са безсмислени. Аз лично с много по-голямо удоволствие бих гледал събитията от Въздишката, въпреки че и те вече са показани преди това, отколкото последните 4 епизода на Ендлес Ейт серията, която тече в момента.

От друга страна го има и момента, че ако не гледах това нещо като онгоинг, сигурно нямаше да съм толкова ядосан на Кадокава :lol:

едит: то заради това си пестя нервите и чакам тва нещо да свърши :D че най-сетне да си го догледаам ах домъчня ми вече за Харухии T_T (и още повече за Юки...)

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2009 6:14 pm 
Аватар
Masaka?!

djhot написа:
Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте.

За всеки влак си има пътници, дори и да водят към ... Само не се карай на хората, че не харесват същата ерм... 'история' като теб. Въпрос на възприятие. А относно арката - отиди ако искаш да видиш новелите в бака-тсуки и конкретната история и после ми говори за изкуство... Ето и линка:

I double dare you. :mm:

Повечето анимета са си чист фенсървис и мноого рядко успяват да допринат с нещо свое и оригинално. Първият сезон е невероятен, това беше едно от тези анимета. Добре че не направиха втори сезон с подобни безумни идеи за 8 идентични епизода, защото това дори не би било фенсървис, а маркетингово проучване колко можеш да тролваш аудиторията си преди да те зареже завинаги. :nod:

//Нямам нищо против бавните истории, даже ще отида да изгледам още един път Lost in Translation за тръпката. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 2:03 pm 
Аватар

@Морридин -> по-точно за спойлера
абе то това може да се каже за която поискаш част от Харухи поредицата... и това е една от супер готините нейни страни, също :)

Morridin написа:
Добре че не направиха втори сезон с подобни безумни идеи за 8 идентични епизода, защото това дори не би било фенсървис, а маркетингово проучване колко можеш да тролваш аудиторията си преди да те зареже завинаги. :nod:

=)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Сря Авг 05, 2009 12:14 am 
Аватар

ffs, даже сънувах вече, че най сетне има нов епизод, ама к*р, бате ;\

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 12:17 am 
Аватар

Kudrokoska написа:
ffs, даже сънувах вече, че най сетне има нов епизод, ама к*р, бате ;\

=)) =)) =))

btw

цък

=)) :drunk: :kicking: :kicking: :kicking: :thumb: :rocknroll: :jester: :wave:

да, съвсем съм изкрейзил, прави сте

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 11:23 am 
Аватар

:wave:
Т'ва свърши ли ? Наистина се надявам да е така.
Имало и лесно решение :lol: Сега чакаме епичността на следващите епизоди.
Не, сериозно, т'ва свърши ли ? :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 4:00 pm 
Аватар

свърши толкова невпечетляващо, че се чудя за какъв х*й правиха толкова много епизоди за такава скапана и невълнуваща кулминация

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 4:49 pm 

Леле... Трябваше да изгледам края няколко пъти, за да повярвам, че наистина в свършило... =))

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 15 [ 225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]