Да ся си спомням как два пъти бях почнала да гледам първия сезон и чак на третото си почване се зарибих ... Та и на мене ми казаха, че щяло да има втори сезон и ся вече като го прочетох тука ми стана едно приятно на душичката Ама чак октомври абе как че издържа до тогава ... Друго, което ми е на ум е относно Хей ... Мисля, че той и червенокоската ще са главни герои... Ее все пак той е достатъчно готин и ако го сменят, ще се провалят напълно.
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009)
на трейлера не го показват Хей само в края малко...и е с дълга коса ако е той и намен ми се струва че историята ще се върти около мацката от постера...за съжаление....
Hei and Yin are now on the run after betraying the Syndicate in the previous season. After leaving Japan, Hei encounters Suou Pavlichenko, a 13 year old Eurasian girl who becomes embroiled in the war and politics of the various factions and Contractors vying for power. Meanwhile, Hell's Gate remains standing in Tokyo, after Hei's efforts to stop the Saturn Ring anti-Gate particle weapon from activating. Although Contractors are safe from the danger of having their existences erased, this does not prevent new and old Contractors from abusing their powers. As Misaki Kirihara and her team in the Public Security Bureau deal with the increasing Contractor cases, she also has to keep the Syndicate at bay, who has major positions in the Japanese police and intelligence bureaus around the world.
ако все още не се е разбрало де 0о
_________________ If it hurts too much, Luz Terin laughed, make it hurt someone else instead.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения