|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 07, 2009 1:31 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
ZETSU 4 TEH WIN как маааааазно влзена просто Иначе много крадене на телесни принадлежности настана в тая манга Те ако се съберат накуп, ще си сглобят направо още един Учиха..... И лол, Сакура спря да реве
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 07, 2009 2:34 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
WTF?! Лелеле, лудия чап Учиха Шисуй е имал такава способност, явно е бил голям лудак Има и взети бякугани Аз ви казвам, скоро очаквайте Наруто да изкара и шаринган, и риненган Шикамура за пореден път доказа интелегентността си^^ btw Ино заради Саске ли цивреше А и Зецу rullz - Hellooooooooooooo
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 07, 2009 4:31 pm |
krumisimo |
|
|
|
Вече знаем откъде Данзо е взел шарингана си... Видяхме и поредният човек решил да си "подобри зрението", като вземе някое чуждо оче... Най-якият момент обаче беше с Зетсу... Много му се израдвах като изведнъж изскочи от нищото...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 07, 2009 10:37 pm |
|
PrOcIoN |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 5:56 pm Мнения: 29 Местоположение: Пловдив майна
|
Мали до сега се чудя и се мая кво да пиша за този чаптар: Тва наистина ли е Наруто да не санувам някой да ме щипне е..е....ей такива чаптари трябва повече да има о0 Дензо може да контролира мислите на хората баси якото и аз искам хубаво че имаше един с бякогън да го раскрие да му спре парадния марш към световно господство Ино вярно си го харесваше ония емо ама чак толкова да плаче като си отиде що не плака колкото Сакура . И Сакора най-после си каза мъжката дума ще се размърда че нея само във филарите в анимето я гледахме да се бие. Тоби така като го гледам явно иска единствения Учиха да остане ама нз за кво му е чак такава злоба да е насъбрал. Зетсу ем нз кво да кажа не ми се иска да пофтарям квото сте писали до сега. Аааа да еми Дензо може да е пуснал няква муха на райкагето че да си испусне нервите и една муха на тоя от желязната страна за мизукагето . За другите две кагета ми се стори че верни неща расправяше че е много дърт че е прекалено млад и такива мити и немити работи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|