|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Авг 18, 2009 11:27 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
новият албум му е върха!! да не говорим за визията! на Джи Драгона де xD
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 8:48 am |
ukio |
|
|
|
Вярно. Много му прилича с руса коса. И видеото е изключително въздействащо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 9:04 am |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
Ооо визията му е много готска. (А и песничките и те. xD) Само съжалявам, че няма да промоутва 소년이여, щото тва ми е фаворита от албума му. А имате ли идея дали ще правят на Breathe MV или онея кадри накрая бяха само да ни дразнят?
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 1:20 pm |
|
hriskou |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
Добрее .. не съм фен на Big Bang, но се прежалих за дракона ~ Btw забележете как 6 от 7 песни са негови: http://mnet.com/
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Сря Авг 19, 2009 7:01 pm |
|
Fuu |
|
|
|
Як е албума, изкефи ме и мен. Засега най любими са ми Heartbreaker и Hello, ама като ги изслушам всички още няколко пъти може друг акъл да ми дойде. Между другото, четох, че клипа към Heartbreaker щял да има още 2 части, трилогия щяло да става. А какъв е тоя скандал, че GD я е изкопирал от песента на Flo Rida - Right Round? Въобще не си приличат според мен. Малко в началото може би, ама иначе - не, нищо общо нямат. Ох, да вземе и Таби да издаде едно соло, че така остава назад... (Дано! Съвсем ще откача тогава. )
_________________ T.O.P. is V.I.P.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 8:48 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Megera написа: А имате ли идея дали ще правят на Breathe MV или онея кадри накрая бяха само да ни дразнят? Сигурно вече знаеш де, но не само Breathe ще си има клип, но и любимата ти също, така че дерзай! А албумът -- на мен лично тази с Kush (от бившето реге дуо Stony Skunk) най-ми хареса, като че ли.. освен това ми допаднаха лириките на Korean Dream, хаха..
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Чет Авг 20, 2009 9:00 am |
ukio |
|
|
|
A Boy е следващата песен, която ще има клип.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|