|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 3:45 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
evip написа: Нали Саска щеше да напада Коноха А да,тогава мангата щеше да стане по-интересна,а това не може да се позволи Като четеш мангата през пръсти по-добре не коментирай, защото ставаш смешен. В мангата е обяснено защо не напада Коноха.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 4:13 pm |
evip |
|
|
|
hikuk написа: evip написа: Нали Саска щеше да напада Коноха А да,тогава мангата щеше да стане по-интересна,а това не може да се позволи Като четеш мангата през пръсти по-добре не коментирай, защото ставаш смешен. В мангата е обяснено защо не напада Коноха. Оу,неописуем гений http://www.onemanga.com/Naruto/402/17/Кой е казал,че не е обяснено през пръсти,защо няма да я напада Аз казвам,че уж щеше да я напада,но след това тъпият автор си измисли причини това да не стане,защото най-вероятно се е сетил,че така happy end ще стане малко трудно
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 10:15 pm |
|
Sheva7 |
|
|
|
evip написа: hikuk написа: evip написа: Нали Саска щеше да напада Коноха А да,тогава мангата щеше да стане по-интересна,а това не може да се позволи Като четеш мангата през пръсти по-добре не коментирай, защото ставаш смешен. В мангата е обяснено защо не напада Коноха. Оу,неописуем гений http://www.onemanga.com/Naruto/402/17/Кой е казал,че не е обяснено през пръсти,защо няма да я напада Аз казвам,че уж щеше да я напада,но след това тъпият автор си измисли причини това да не стане,защото най-вероятно се е сетил,че така happy end ще стане малко трудно Целта не му е Коноха а старейшините ... и за това сега е след Данзо .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 2:04 am |
evip |
|
|
|
Верно ли Хубаво,че ми каза Ама ще ти издам една тайна,ако автора си го беше изпратил любимеца в Коноха щеше да има малко интрига,а сега няма
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 3:08 am |
evip |
|
|
|
Вярно,че ще има интрига Саске ще убие Данзо,но той ще се окаже негова пета пра леля и Саске отмъстителя ще отмъщава на кочовете,защото когато бил малък,Данзо го издрънкал един коч в чотурата и така си загубил едното хипер-ултра очо Най вероятно след това ще убие коч с шаринган и ще отмъщава и за него,защото автора е педерас Малко съм пян
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|