|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 12:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31898_1274122772.jpg) |
Light- |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
и после варви и ми обяснявай че Обито не бил уж Данзо... сходните прилики : 1 Данзо няма ляво око (във втория епизод Обито изгубва лявото си око, като го дава на Какаши) 2 Данзо има големи поражения във дясната част на ялото си (Дясната част на тялото на Обито бива премазана) извод: Obito is alive тази теза е на 1 приятел според вас така ли е данзо обито ли е ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) защото и аз мисля че е така
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 12:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31898_1274122772.jpg) |
Light- |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Sheva7 написа: Как Данзо ще е Обито бе момче глупав ли си ?! Как Данзо няма ЛЯВО ОКО ?!?!? Има си ляво и то си му е нормално , дясното му е като на Какаши само ШАРИНГАН !! А да не говорим и за възрастта ... Обито е бил на годините на Какаши ,а на Данзо му отиват годините на третият Хокаге . Също и характерите на двамата ... ако Обито беше Данзо едва ли е щял да тръгне да спасява Рин и да спаси Какаши като се саможертва . казах че мнението не е мое ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 1:49 am |
desityyy1944 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Light- написа: и после варви и ми обяснявай че Обито не бил уж Данзо... сходните прилики : 1 Данзо няма ляво око (във втория епизод Обито изгубва лявото си око, като го дава на Какаши) 2 Данзо има големи поражения във дясната част на ялото си (Дясната част на тялото на Обито бива премазана) извод: Obito is alive тази теза е на 1 приятел според вас така ли е данзо обито ли е ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) защото и аз мисля че е така Абе хора осъзнайте се и поради кви причини Обито ще е Данзо.Съвсем различни характери,Обито въобще не е зъл и няма за какво да отмъщава,та да прави тиа магаретии ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) писна ми да гледам сички пишат за тоя Обито,а го дават 2 епизода само!Какво толкова ви е направило впечатление,че да предполагате че може да е Данзо?нито мрази некой,нито нищо.... едит:това не е мое мнение,а на друг потребител
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 11:39 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Данзо е дърт и е от elder-ите..... Какаши е млад ..... няма как да стане номера.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 3:42 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Чапа беше добър,15 класи над последните гейски приспиващи чапчета Интереса към мангата ми се върна минимално,а това е много Нали Саска щеше да напада Коноха А да,тогава мангата щеше да стане по-интересна,а това не може да се позволи
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|