|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 11:30 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Morridin написа: И от какъв зор има анкета на незавършено аниме, зуе, зуе... мързи ме да ги слагам като станат [c], а пък и съм пуснал да можеш си промеш гласа нема проблеми та... за да е по темата анименцето си върви екста почти идеално пасва в представите ми за това какво щеше да представлява нищо, че за в момента изоставам с един епизод, ама все пак не всеки може да подкара HD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 1:05 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Btw, който следи нещата нa Shaft, би трябвало да знае за какво става дума. Супер еччи~сейнен (макар че и двете думи не значат точно това, което влагаме в тях) за хардкор зрителите. Като става дума за зрители - диалогът цепи мрака отвсякъде, трябва да уча още японски T_________T... А сцената с преобличането след банята беше абсурдно дълга и добра. Само дето... всички знаем, че в такава ситуация надали някой би извърнал поглед. <тази шапка е отвратителна... Това може би ще е бисерът на сезона... не че сигурно ще гледам друго аниме от него (Харухи 2 смуче) и не че сигурно някой ще му обърне толкова внимание (което е супер). Тъй че - Bakemonogatari <3 Принципно на всеки няколко епизода ще има нова арка с нови девойки, на които нашия мухльо да помага и така 15 епизода...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 3:05 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Не мислех да гледам туй аниме, но нямах нет по едно време, апък тъй и тъй го бях свалил... Съгласен съм с тебе Мори! Шапката наистина не се е получила добре. Хъм... И Харухи2 същоВ трети епизод беше хипер яко като преби тва малкото Възнамерявам да гледам анимето до като излиза и още един път след това пп @Мори хубуу е да ти виждам постовете наоколо, да.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 8:56 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
10 seconds ultra-violence. Сенджогахара все повече ми харесва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 2:07 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Morridin написа: Btw, който следи нещата нa Shaft, би трябвало да знае за какво става дума. Супер еччи~сейнен (макар че и двете думи не значат точно това, което влагаме в тях) за хардкор зрителите. Като става дума за зрители - диалогът цепи мрака отвсякъде, трябва да уча още японски T_________T... А сцената с преобличането след банята беше абсурдно дълга и добра. Само дето... всички знаем, че в такава ситуация надали някой би извърнал поглед. <тази шапка е отвратителна... Това може би ще е бисерът на сезона... не че сигурно ще гледам друго аниме от него (Харухи 2 смуче) и не че сигурно някой ще му обърне толкова внимание (което е супер). Тъй че - Bakemonogatari <3 хех, между другото това си е най-коментираното аниме от новия сезон във 4chan (освен псувните към Катогава), видях поне няколко блога да го хвалят, и тн... така че липса на внимание няма да има Е, както и да е, това очаквам наистина да е бисерът на сезона.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 11:34 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Да, ама става въпрос за AnimeS... ясно е, че ще е хит навън, сигурно 2чанеру също са откачили... можем да залагаме колко теми ще има до края на анимето в 2чан, на 1000 поста се пуска нова тема. (smoke) А - иначе, всяка арка ще има собствен оупънинг, изпълняван от съответната героиня... а ED-a е тоооолкова як. Рори ОП-а беше уот-дъ-фъ... И въобще целият разговор накрая с цифрите - например 42 - shini, или смърт, те, затова му викат принципно yon на 4ката... (стая 4, 42 и т.н. в болници в Япония доколкото се сещам няма xD), не знаех обаче, че 9 - ku, значило и болка, страдание (и още 15000 неща всъщност); поне научих канджито за лош късмет (厄) и е някво лесно за писане... Усещам как 1/3 от анимето го изпускам по диагоналната...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Вто Юли 28, 2009 5:55 pm |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
ъъъ до тук смислен пост не видях бре (не че моя е много смислен ) анимето си е доста дбро , наподобява ми малко на Death note , незнам защо , даже там имаше повече движение във серийките , просто диалозите са много в това анименце , но като изключа това много ми хареса Та кажете сега че го гледаме ли бре
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 5:26 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
и аз съм на мнение че диалозите са прекалено дълги и сложни думи.. ...а английския ми не е чак перфектнет да чета толкова бързо и да го осмислям може би със превод на бг ще е доста по приятно за гледане...но като цяло ми харесва и ще се следи за сега...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Юли 31, 2009 11:06 pm |
|
anatoli90 |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
Morridin написа: Принципно на всеки няколко епизода ще има нова арка с нови девойки, на които нашия мухльо да помага и така 15 епизода... 0оо нее .. ... needz moar Hitagi... първите 3 епа си бяха супер ~ не ми беше чак толкова интересно да го гледам това лоли
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 1:30 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
anatoli90 написа: 0оо нее .. ... needz moar Hitagi... първите 3 епа си бяха супер ~ не ми беше чак толкова интересно да го гледам това лоли споко, Senjogahara ще получиш достатъчно а не вярвам да искаш раци точно пък о.О Цитат: И въобще целият разговор накрая с цифрите - например 42 - shini, или смърт, те, затова му викат принципно yon на 4ката... (стая 4, 42 и т.н. в болници в Япония доколкото се сещам няма xD), не знаех обаче, че 9 - ku, значило и болка, страдание (и още 15000 неща всъщност); поне научих канджито за лош късмет (厄) и е някво лесно за писане... Усещам как 1/3 от анимето го изпускам по диагоналната... о.о етооооо ... май че за мен е 1/2 или просто ще го гледам пак. не е като да не съм гледал вече разговора на нашия и Сенджогахара 3 пъти вече за да усетя всичко. а ЕД-а наистина е супер як! най-доброто нещо за сезона!!! а, да, Neychev, така или иначе аз гледах началото на първия епизод кадър по кадър (буквално!!!) така че feel free to pause it as much as you want on the second watch наистина показва повече отколкото като го гледаш без паузи.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|