|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 12:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Не ви ли омръзна да говорите глупости вече? За ваше сведения това аниме никога не е било само комедия и най-сетне, като го караме по новелата ще можем да видим напълно другата му страна и тази арка си едно доста добро начало. Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте. Случая доста ме напомня на един японски филм излязъл преди не малко години и обрал сумати оскъри не бил освиркан от сумати хора същевременно. Филма се разказва за мъж и жена на един остров, като през целя филм гледаме как цялото им ежедневие минава в грижа за посевите им, чакайки някой да дойде да ги спаси. Един от големите ни писатели дори е написал стихотворение тъй като бил потресен, когато много хора (главно млади) започнали да излизат от залата известно време след началото на филма. Ситуацията е напълно същата.
Чудя се колко ли време ще мине преди някой да почне да ме яде за казаното...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 1:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Почвам да те ям! Не! Сериозно, добре им сипа, но и те си взеха Като не ви се гледа връткате до края на епизода и т'ва е. И все пак си е интересно. Всеки епизод има значителна разлика от предходния. Чисто и просто атмосферата е различна. Мога да кажа, че последния endless си беше най-готяния нищо, че не го гледах целия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне сцените, на които прещраквах бяха добри - особено тази с Кьон в началото. Чета коментари на Харухи-маниаци и виждам, че тяхното мнение е, че ако endless-а е бил само един епизод, то последния излъчен заслужавал да бъде този единствен епизод..уви не е единствен и аз кефя се на безкрайните епизоди (убиийте мъ!)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 1:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
djhot написа: Не ви ли омръзна да говорите глупости вече? За ваше сведения това аниме никога не е било само комедия и най-сетне, като го караме по новелата ще можем да видим напълно другата му страна и тази арка си едно доста добро начало. Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте. Случая доста ме напомня на един японски филм излязъл преди не малко години и обрал сумати оскъри не бил освиркан от сумати хора същевременно. Филма се разказва за мъж и жена на един остров, като през целя филм гледаме как цялото им ежедневие минава в грижа за посевите им, чакайки някой да дойде да ги спаси. Един от големите ни писатели дори е написал стихотворение тъй като бил потресен, когато много хора (главно млади) започнали да излизат от залата известно време след началото на филма. Ситуацията е напълно същата.
Чудя се колко ли време ще мине преди някой да почне да ме яде за казаното... Не многоНе ни харесва Харухи. Даже и на тези от нас, които са чели новелите и които са огромни фенове на всичко, свързано с Харухи. По-скоро е свързано с неоправдани очаквания, отколкото със смятане, че тези епизоди са безсмислени. Аз лично с много по-голямо удоволствие бих гледал събитията от Въздишката, въпреки че и те вече са показани преди това, отколкото последните 4 епизода на Ендлес Ейт серията, която тече в момента. От друга страна го има и момента, че ако не гледах това нещо като онгоинг, сигурно нямаше да съм толкова ядосан на Кадокава ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) едит: то заради това си пестя нервите и чакам тва нещо да свърши ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) че най-сетне да си го догледаам ах домъчня ми вече за Харухии T_T (и още повече за Юки...)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 01, 2009 6:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
djhot написа: Било досадно, било скучно, бла, бла, бла... Ако не ви харесва Харухи(и най-вече не може да разберете), такава каквото е не го гледайте.
Чудя се колко ли време ще мине преди някой да почне да ме яде за казаното... За всеки влак си има пътници, дори и да водят към ... Само не се карай на хората, че не харесват същата ерм... 'история' като теб. Въпрос на възприятие. А относно арката - отиди ако искаш да видиш новелите в бака-тсуки и конкретната история и после ми говори за изкуство... Ето и линка: I double dare you. ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Повечето анимета са си чист фенсървис и мноого рядко успяват да допринат с нещо свое и оригинално. Първият сезон е невероятен, това беше едно от тези анимета. Добре че не направиха втори сезон с подобни безумни идеи за 8 идентични епизода, защото това дори не би било фенсървис, а маркетингово проучване колко можеш да тролваш аудиторията си преди да те зареже завинаги. ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) //Нямам нищо против бавните истории, даже ще отида да изгледам още един път Lost in Translation за тръпката.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|