|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Юни 26, 2009 6:51 pm |
 |
Line |
|
 |
|
awrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... badass Des.
Ебати ужаса.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пон Юни 29, 2009 10:49 pm |
 |
bane |
|
 |
|
Zenith написа: тва дали ше има фокус зависи само от тва колко добре можеш да обясняваш. epic Доста интересни неща видях, но има неща които не са доизмислени като хората... ма на мене кфо ми разбира главата от фотография.. crazykitty снимките са й читави но имаш проблем явно с реквизита. Идеята е добра- реализацията посредствена. Метлата и ботушите ама хич не се вписват в картинката и развалят цялата атмосфера да я беше снимала боса щеше да е по-добретая е най-добрата от сета... има просто много светлина, а светлината създава контраст, а контраста е нещото което привлича вниманието това е другата която ми харесва точно поради наличието на светлина и сянка... това според мен е главното нещо което прави една снимка/картина интересна Неможеш да сложиш нещо облъчено отвсякаде*... така нямаш акцент и вниманието на зрителя се разсейва от мястото, в което всъщност трябва да е фокосирано *можеш да осветиш обекта който снимаш, но за да не се разсейва вниманието вече идва на ред планировката.. предполагам така трябва да стоят нещата. Силна разлика между преден и заден план предполагам вършат същата работадоста интересни неща видях, но има неща които не са доизмислени като хората... ма на мене кфо ми разбира главата от фотография...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пон Юни 29, 2009 11:50 pm |
 |
bane |
|
 |
|
Mikki написа: като цяло в снимките ми наистина липсва идея като цяло защото често правя грешката да сложа на първо място това снимката да изглежда красива сама по себе си, а не това да има някаква идея зад нея.
това не е грешка а похват. Всеки прави това което харесва. Според мен не ти липсва идея липсва ти композиционно решение. ско разгледаш внимателно снимките си тези които ти харесват са с изместен композиционен център иначе казано- колкото повече се опитваш да акцентираш на цялостта като сложиш човечето посредата толкова по-зле става и губи привлекателностразпологай си композиционните центрове в посока четирите ъгъла, като имаш в предвид какво чувство искаш да покажеш.. ако изрежеш фотуса директно пред лицето на някой се появява чувство на притиснатост и акцентираш зад гърба му( примерно ти говора не е задължително да е човек,а като цяло нещото което снимаш надявам се че разбираш за какво става дума) повечето място пред лицето създава усещане за монолитност и пространство. Има някфи такива трикове дето трябва да ги имаш в предвид докато натискаш копчето и снимките ще станат много пъти по-добри, но ти трябва да си ги откриеш във собствените работи.Седни някой ден и отдели нещата които много ти харесват и им направи един подробен анализ. това е от оглед на рисуването... предполагам че при фотографията е същото така че информацията може и да ти бъде от полза... най-хубавото в случая е че проявяваш ентусиазъм... заразително е
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 11:06 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Отражение? Дрехите й са лъскави и върху тях пада светлина?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 11:26 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Line написа: Отражение? Дрехите й са лъскави и върху тях пада светлина? И? Аз питам за бузата й. В никакъв случей, ако се търси реализъм и е натурналистично, не би трябвало да свети толкова силно. Трябва да има цвят от самата кожа. Каквото и лъскаво нещо да сложиш до себе си, няма да отрази собствения си цвят толкова силно върху кожата ти. Да не говорим, че ако ти си прав и това е търсен ефект, то той би трябвало да се повтори и на други места. Но както казах добро си е, и само това леко ми привлече вниманието.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|