|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 4:23 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Година: 2008 Жанр: Комедия, Романс, Мюзикъл Резюме: Събирайки безсмъртната музика на култовата група ABBA и таланта на неповторимата Мерил Стрийп, филмовата адапатация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена, видян от над 30 милиона души по целия свят, ще преобърне лятото с краката нагоре! Независимата самотна майка Дона, която държи малко хотелче на идеалистичен гръцки остров, е на път да омъжи порасналото си момиченце Софи. Това, което Дона не знае е, че дъщеря й тайно е поканила трима мистериозни гости… Решена да разбере кой е баща й, Софи връща трима мъже от миналото на майка си в средиземноморския рай, който всички те са посетили преди 20 години. Вдъхновен от омагьосващите песни на ABBA “Dancing Queen”, “S.O.S.” to “Money, Money, Money”, “Take a Chance on Me” и др., MAMMA MIA! е истинско зрелище за ушите, очите и сърцето. Лично мнение: Напълни ми душата....не съм очаквала да видя Мерил Стрийп в такава роля, ама бях много приятно изненадана....музиката си каза думата и отново прослушах Abba, а колкото до сюжета - стори ми се супер свеж и забавен.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 7:20 pm |
|
Rumiko |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 04, 2005 6:05 pm Мнения: 438 Местоположение: Ул 4-ти километър
|
Много добър филм! Гледах го малко след като излезе на кино и супер много се накефих! До този момент не се бях замисляла, че тази велика група имат песни за всяка житейска ситуация. АВВА са едни от най-великите и тоъи филм няма как да не хареса на феновете им. @ blurymind не разбирам защо трябва да си на 50 г. с внучета за да ти хареса филма. Когато го гледах още нямах навършени 20г., а се размазах от кеф.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 12:41 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
blurymind написа: хората с предубеждения няма да харесат плаката.. може и да е забавен. Не съм фен на абба. ...мюзикъл е.. с мерил стрийп.. Майко мила от кога не съм гледал мюзикъл,може да го видя само за спорта,но надали ще ми хареса-Мерил Стрийп и Пиърс Броснан
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:03 am |
|
Line |
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:59 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
dream_dragon написа: Тогава гледй филма с Джони Деп и Хелена Бонан Картър "Sweeney Todd". Препоръчаха ми и "Фантомът от операта", ама още не съм го гледал. Гледах го,горе долу става,но като се има в предвид,че нямам много мюзикали гледани и ми е трудно да ги възприема.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 11:32 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Гледайте Repo! The Genetic Opera. Доста по-добър мюзикъл от Мама Мия! Мама Мия! ( Що не си сглобих чикия )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 7:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
dream_dragon написа: Препоръчаха ми и "Фантомът от операта", ама още не съм го гледал. Много добър OST (все пак говорим за Andrew Lloyd Weber ) има, а и сюжета не е лош.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Mamma Mia! Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:37 pm |
|
Nimeria |
|
|
|
*фен гърл мод* единия се заби с мъж накрая! Абе сладко си беше мюзикълчето - някво адски свежо и забавно. Сума време го подминавах , щото си мислих , че е тъпня , ама става за убиване на времето до бира
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|