Боооже..те решиха да включат НАЙ-СЕТНЕ малко действие по мангата и времето се развали.....как можаха да го оклепат така... за тия 8 епа Тейто вече да е на път към второто действие...ама не.. Микаге трябваше да е жив възможно най-дълго, за да зяпаме безсмислени и еднакви епове ...а можеха така яко да го направят Ще си го догледам, безтуй се хванах да го качвам...,но вече не очаквам нищо. Ще си следя мангата, а анимето ще го гледам вече само за eye candy...от историята не очаквам вече особено придържане към оригиналното развитие.... сега ще имат да го бозят още толкова след смъртта на Микаге
Публикувано на: Сря Юни 03, 2009 10:25 am
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Yay за бавно развиващото действие! Най-накрая след 8 епизода , Тейто беше освободен от тея окови . Горкичкият, толкова време да му тежат. Не знам как е мангата, но на мен анимето ми изглеждаше доста обещаващо в началото. Сега обаче май интереса взе да спада. Добре че има още доста епизоди до края. ПП - Защо по ангелите трябваше да бие толкова много на шоунен-ай? -.-
За да бъда честна, трябва да си призная, че започнах да чета мангата. Видя ми се, че историята има добър потенциал, но анимето ще бъде no good. И сега, след като почетох малко, не мога да не попитам, как ЗА БОГА, успяха от 3 чаптъра да направят 9 епизода?! Ама нейсе... епизоди да има.
Епизод 10 беше учудващо много добър.
Спойлера:
Микаил ми се срува по- готин от Тейто xD Тейто е такъв един... студен, скучен, а Микаил май е точно обратното. Кефи ме как го нарича Waga aruji ^^ Предния герой с раздвоение на личността и чието второ аз е хлътнало по хоста си xD Поне така прозвуча де. И психясалия белокос Аянами... Перфектно.
Бтв, усещах аз, че на Кастор не му е чиста работата. Изглжда най- свестен от торимата епископи, обаче май ще се окаже най- гадния от тях. Сещате се, от онези стриктно спазващи правилата герои, които са супер строги и към останалите. Ще видим де. Аз и мангата ще си чета, така че очаквам да разбера скоро. ^^'
Това с последните думи на Микаге бешеее... последната капка, след която анимето може официално да носи лейбъл shounen ai. Аз не че не съм фенка на този тип истории, ама тия двамката щяха да ми харесват повече ако наистина бяха "само приятели"
Има, има хляб в анимето, само да продължат да вървят с нормани темпове и да спрат да правят безмислени филъри. (:
Публикувано на: Нед Юни 14, 2009 12:51 am
Prophian
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
Всичко се развива прекалено бавно...бавно..вно...но . Макар ,че последните няколко епизода имаше някакво действие .. но на фона на епизодите до момента ,не си струва споменаването даже .
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 )
Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 6:48 pm
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Анимето е безмислено, няма какво да покривам Има хубави отварящи и затварящи ендинги и с това мога да се спра... Заклинанието в последния епизод рулва, за момент си помислих, че DB просто дращят произволни символи, но то било наокъпи (мързи ме да го проверя дали при обратен плей ще излезе каквото те са превели ^^' )
Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 12:33 pm
bloodhunterr
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 82 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения