Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 8:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

OoOOoOo Разум тиъри :rocknroll: A аргумента за белега е от най-слабите от 6тте ;0
Горосей фтв... бях ги забравил. Драгон явно се бори повече срещу тях, отколкото срещу marine hq.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 26, 2009 12:48 pm 
Аватар

Нз, какво да кажа, единственото, което ми изкача в главата е -> :skull:ЕПИЦНЕС :skull:

БМ изглежда в цялата си МОШ + тея всичките му капитани (които са баси грозниците :lol: ), би било твърде епик батълз, но по-дяволите -> твърде, твърде нз защо не мога да повярвам, че ще се случи. Само при появата му сме :shock: , не мога да си представя сблъсъка, нещо ще се случи. Лъфи нахлува измъква Аче и бягат набързо, докато другите се гледат лошо ??

На снимката онова си е Гарп 100% :peace: Дадан -->?!? може да е всичко или всеки, просто нз. (Дадан отваря портите ????)

На Logrus онова мнение за Бруук е добро :thumb: То всъщност е ясно, че всеки ще придобие някакво умение , но не мисля че Ода ще гътне Бруук туко така.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 12:48 am 
Аватар

много неща ми идват наум, но преди всичко ме интересува дали не съм объркал нещо - за кои точно три поколения говори дядото от тук (http://www.onemanga.com/One_Piece/440/03/ ). Тоест Гарп част от тях ли е или ?

п.п.
а от 441 чаптър, 19 финална страничка, момента с шапката на Ейс ... само да кажа, че много ми допада. Сякаш, ако беше паднала иначе, Ейс щеше да се наведе, да я изтупа от прахта и да върне при Белобрадия с вестта, че ЧБ е мъртъв. Но тя падна по гръб ... и Ейс

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 3:16 am 
Аватар

Според мен или визира Ейс, или самия Гарп...

Бтв, Dadan again?!?!?! O.o

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 8:43 am 
Аватар

Logrus написа:
много неща ми идват наум, но преди всичко ме интересува дали не съм объркал нещо - за кои точно три поколения говори дядото от тук (http://www.onemanga.com/One_Piece/440/03/ ). Тоест Гарп част от тях ли е или ?

Гарп -> Драгон -> Лъфи :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 1:53 pm 
Аватар

Бих искал да знам как е изписано на японски, защото на английски и на български може смисъла на думата "поколение" да се разминава с това, което Ода е казал. Тоест защо да не очакваме брат/сестра на Драгон, брат/сестра на Луфи (този път истинска) .
И на мен този от правителството много ми прилича на този дето прасна Луфи по главата. Защото "дадан" дали знае -> дадан е от "добрите" (приемайки че пиратите са "лошите", което ест не е вярно де :D )

ох , мега яка храна за размисъл :D шоколадче за мозъка ми :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 2:04 pm 
Аватар

хм според мен се има предвит Гарп-драгон-лъфи най-малкото защото са 3 поколения и защото Маринка-революционер-пират и 3те са различни и до някъде извън пътя толкоз

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 10:49 pm 
Аватар

Наистина ми е интересно кой е отворил вратите. Другото всички ли са дошли под водата , как голямата флотилия е преминала през вратите ? Или има и друг вход по море.

Това ме човърка откакто го видях в анимето.

http://www.onemanga.com/One_Piece/105/19/ - след като знаем че пича е лекар и е бил на кораба може ли да се окаже че Роджър не е съвсем умрял или просто си говори спомняйки си за старите времена ? Макар че тогава най-малкото щяха да го дават да гледа на някъде , а не отблизо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 5:49 am 
Аватар

Край! Най накрая да покажат СИЛАТА! ама онея 3-мата адмирали са камъни и неможе да се бутат.Освен сега ако не дотърчи и Шанкс и там Garp да се намеси.Тва с вратите може и да е Garps-ко дело...

Zenith написа:
P.S. >< Наистина мразя Ода за тва колко добър е !! И се опасявам, че сега най-епик ще е Ейс да умре...нещо, което се надявам да не е така ; (

НЕ! Трябва да умре за да стане по интерестно и дано се самоубие или го клъцнат защото почва мелето.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:54 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

100% не е Гарп.
3те поколения би трябвало да са очакваните, да.
Абс. всички са дошли с коутинг, под водата, да.
Вратите на справедливостта се намират в омагьосания кръг бре, не извън него.

Код за потвърждение: Избери целия код
R               E            D              L       I       N      E
N                              ---         -----     |                                           
D                              ---   §         ----- |
                                ---      §          ---|[b]GATE[/b]. IMPEL DOWN.         
L                               ---   §         -----|                                             
I                               ---         -----    |     o Amazon Lily                         
N                              [b]GATE[/b].          |                                         
E                              ENIES LOBBY.          |
                                Mugiwara attak starts here.

Legend:
§ - гигантски водовъртеж
| - Границата на CALM BELT (от дясно на маркировката) и GRAND LINE (от ляво)

Доктора говори за Роджър както всеки говори за него - сякаш е до тях в този момент. Но не говорят така защото той е тях в този момент, а защото виждат Лъфи, защото усещат Волята на Д., защото както Родж сам каза- той никога няма да умре. Не, не е жив, просто не е мъртъв! НЕ, не е зомби! €_€
Гарп не е човека, дет ше улесни нещата за внучето си... някой убер-мощен SPY е :ok: Нами или Рейли.. е или ест. това е резултат от действията на ЧБ, ама по-малко вероятно.

Ще е хубаво ако Ейс или поне Белия паднат, действително. В крайна сметка толко мн народ умира в ОП, че т'ва за никой-не-умирането е глупост ;0 Време е Ода да порастне малко.. пише манга за хора, които си залагат живота във всичко коет правят, а никой да не умре - обезсмисля идеята му, колкото и страхотен свят да е построил.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 12:33 pm 
Аватар

то, че идват под водата всички пирати маринките изрично го казват в последния чап

а заради туй
CaBa написа:
Дадан беше споменат и в единият databook покрай Dragon (някаква връзка имаше с него)
прерових целия Yellow Databook :lol: в страничките за Драгон е сложена кутийката, дето mayor Woopslap приказва за трите поколения и споменава Дадан за първи път и един коментар, който едва ли казва повече от туй, че Дадан е енигма - най-много Дадан и за Драгон да се е грижил като малък :lol: ето страницата ако някой пробва превод - долу вляво е за Дадан комента

както и да е - ето и един лист от същия датабуук с маринките, които познаваме и може би ще се изявяват през битките сега ^^
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 12:33 pm 
Аватар

Мда мирише на кръв. Но аз мисля, че Дадан ще дойде да помогне на своите отрочета и ше се пукне. :lol: Бързо появане и също толкова бърза смърт. :skull:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 5:02 pm 
Аватар

Tова в дъното е Сенгоку като адмирал - вярвам вече е доста по-силен
Изображение
не стига това ами е бил и с афро по онова време :mm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:42 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

omg КОЗА... начи верно е той =)) От дека е туй?

Бее, някой дет не го мързи да земе да запише "ВАЖНИТЕ" чаптъри/страници в тая тема:
viewtopic.php?f=47&t=45570

т.е. -тия в които се появяват Горосей;
- тия в които се споменава Дадан;
- тия в които се появява Драгон;
- тия в които се показва наще герои къде са в момента;
- тия в които се обяснява за някви yet-to-be-seen герои...

Сенгоку РУЛЕТКЕЗ :> Не ми се вярва да е като Спандам, щото адмиралите не са като Луччи...
Далеч по-интересно е Горосей какви сили са :Д

PS: това от йелоубука са взе изрезки от самата манга, не пише грам различно от в това срещнато в мангата... :С

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:16 am 
Аватар

SayanMk написа:
omg КОЗА... начи верно е той =)) От дека е туй?
туй е флашбек на Саул вътре в този на Робин :lol: 396 чап - на следващата страница Сенгоку (а и козата) се вижда по-отблизо

за датабууковете - ето линкове:
Yellow Data Book Grand Elements | Red Data Book Grand Characters | Blue Data Book Grand Data File
вярно че рядко разкриват неща, ама точно в жълтия пише за 14-те дивизии на WB, както и имена на разни кораби, имената на вицеадмиралите от Енис Лоби бъстър кол-а (в маринчарта дет постнах по-рано - той е май единствената сканлейтната страничка дет съм виждал от тоя датабуук); всичко друго е raw

ето и линк към One Piece 10th Treasures - тука най-интересното е ОП арта от други мангаки... примерно ей тоз:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]