|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 11:57 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Нека и аз като отдавнашна фенка да постна моето скромно мнение за края на Холик. (понеже реално 23 епизод беше последният епизод, 24 е side-story)
Много се радвам, че вкараха като за край любимата ми история от мангата. Честно казано, бях почнала да си мисля, че няма да я включат, а тя е толкова прекрасна.
Също беше хубаво, че направиха някакво финале и развръзка на нещата при Уатануки и Доумеки. Колкото и да не харесвам втория, той все пак направи много, за да помогне на Уатануки в повече от един смисъл на думата. А така и двамата си намериха приятел. ^^
Що се отнася до втори сезон, не се знае още. Щом Jigoku Shoujo получи втори сезон, аз вече вярвам във всичко.
А да, и бтв последните няколко епизода ми хареса как ги бяха направили. Докато на предишните някак си липсваше Холик атмосферата, в тези вече всичко си беше на 6. ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 27, 2006 12:45 am |
|
Darkprince |
|
|
|
Относно xxxHolic: (от форума на Fansub.tv)
Цитат: ANN has been wrong lately. I checked for Tsuyokiss and they said there are 13 episodes when there are really 12. Same with Kimi Ga Nozomu Eien: they say there are only 13 episodes when there are 14. ANN is user contributed information just like Wikipedia. However, when it comes to looking up anime information, its safer to go to animenfo.com or Wikipedia. When its licenses and updates, it would be ANN. Anyways, we'll just wait and see what happens. It may very well have 32 episodes. .
Явно има много мнения , затова ще спра дотук. Ще почакаме и ще видим.
Относно аватара: Merci. Твоя също. ops:
*[color=white]но май ще се наложи да го сменя, ако се окаже вярно това, което наскоро прочетох.
Последна промяна Darkprince на Сря Сеп 27, 2006 2:20 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 27, 2006 4:42 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Мисля, че и на мен ми е време да се изкажа по въпроса с Holic
Та... въпреки че малко поизостанах с мангата ( ) , успях да изгледам анимето, а току-що приключих и с Manatsu no Yoru no Yume. Ами какво да кажа... Holic ми е вече сред любимите анимета
Като цяло историята много ми харесва и една от причините е, че е вложен малко по-дълбок смисъл, отколкото в някои други анимета. Освен това си има от всичко по малко. Абе въобще всичко си му е ток. Обаче Doumeki ми е фаворит. Много ме радва като персонаж - супер пасивен, но в същото време му пука за Watanuki. Абе на мен ми казаха, че в последствие се появяват приятелските (в известен смисъл) отношения, но все пак друго си е да го видиш ( now I fully comprehend the meaning of g3n3n1s' sig)
А пък филмчето си беше повече от много добро . Особено ме израдва как накрая се преплете с филма на Tsubasa Chronicle.
А за последният епизод от сериала...ами колкото и да ми се иска да има втори сезон и мен малко ме съмнява да пуснат, понеже 23-ти епизод си изглеждаше като един порядъчен завършек
И все пак надеждата умира последна
Иначе много ми хареса момента, когато Watanuki каза на Doumeki, че може да обядва заедно с него и Himawari. Като видях каква реакция направи Doumeki, имах чувството, че през цялото време е чакал Watanuki да каже подобно нещо. Беше една такава много хубава сцена
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 1:19 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
"Възкресявам" темата, защото току-що разбрах, че официално е обявен вторият сезон еееей тук или тук.
О да, о да, о да. *HAPPY *
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 2:19 pm |
|
Haruka |
|
|
|
ОМФГ това ме стресира! Наистина ли? Ама съвсем наистина!? За малко човек да спре да следи събитията и те обявяват 2ри сезон . А не, с това вече обявявам днес за велик ден, страшно ме зарадва. Вярно, че анимето не върви по мангата и не е нарисувано кой знае колко добре, но дори така другите истории, които представят, са много интересни и сякаш са от оригиналната история. А не *умира*
Сега и Кламп in wonderland и овата...живота е прекрасен.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 13, 2007 4:36 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Б****и, човек да ви каже някоя новина и вие вече се разписахте.
Таммм по същество. Като разбрах новината се поразрових из форумите. Спекулациите са: или ще има crossover с Tsubasa, или ще си кара по manga-та -> някой беше споменал за анимиране на Spider-Lady arc-а
По скоро ще стане както каза....емм написа g3n3s1s -> ще изрежат моментите с Tsubasa. Има не малка група фенове, които не харесват Tsubasa и има опасност да загубят голяма част от аудиторията.
Но както и да е. В момента слушам "Fruits Candy"-CCS и съм го ударил на лиготииия.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|