Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 6:46 pm 
Аватар
Модератор

Освен което Moon даде, Дадан беше споменат и в единият databook покрай Dragon (някаква връзка имаше с него), но абсолютно нищо не знаехме до сега.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 8:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Баси, видяхме гиганта с белия мустак с оръжието в ръка, без системите по него, гордо изправен готов да спаси сина си..... а вие коментирате некъв КЛОУН ;0
Та първо да видя коментите назад, че не съм влизал скоро...
...
DarkElazander написа:
Роджър какво му е виновен, че е умрял, аз бях останал с впечатлението, че говори за Драгон...

Аз също, щот Драгон ги е изоставил, но същото е направил и Роджър, деюре. Той е имал някакъв живот пред него, който е решил да сдаде - защо, Ейс тепърва има да разбере. Но е оставил бременната му майка да се мъчи с нероденото дете и в следствие тя е починала. Той не е могъл да познава собствената си майка... едва ли му е мн присърце. Баща му само неволи му е оставил...
Но кръвта на D. не оставя човек току-така ;Д

Logrus написа:
Слушайте сега, няма да повтарям :lol:

Плодът на Брук (Yomi Yomi no Mi - http://onepiece.wikia.com/wiki/Yomi_Yomi_no_Mi ) според мен, има още една сила. Там на островът на окулистите, той бъде научен да я използва :wink: И това е силата да върне един брой човек обратно към живота, най-вероятно за сметка на своя собствен. Тъй :D Луфи отива да спаси брат си, но той нали вече знае, че не му е брат, ала бала драми и отказва да избяга/остава да понесе смъртното си наказание. Луфи го спасява обаче, загивайки този път (за сметка на миналия, когато Драгон или лудия му късмет го спаси). И когато цялата дандания позатихне и екипажа се събере около тялото на своя капитан, Брук ще направи ритуала да го върне към живот, посвещавайки им мечтата си (да се върнат до китчо и да му разкажат историята на неговите накама) и оставяйки им за спомен раковината с музиката.
О ревоар скелетчо, здравей отново Мънки Ди Луфи :peace:

BRILLIANT!!!!!!!
От твоя пост, в акъла на Ода! Олее, ако Брук се гътне(по тоя начин особено, макар, че нямам претенции) тая манга просто ...
Ама надали :С Брук има тоооооолкова много фенчета вече, че .... :С
Инак теорията е страхотна сама по себе си де, може да е 1/2 вярна поне. Със сигурност тъпия скелет ще се научи да призовава нещо.. ще е хубаво ако вкара някой демон в историята.. Брук да е магьосника на бандата. Все пак видяхме вече магьосникът от Оз, що не... ;0 Ако го направят summoner Може и да почна да го ценя като накама...

Valk0v написа:
Изкочиха яко пирати и тия шичибукайчита ми са правят на надъхани - а бас държа, че половината искат да ги няма там :bash:

Нее, не се правят. На михоук му е през френския мустак, Боа си мисли за Лъфи в момента и не я грее мн, щот е смекси и никой няя я атакува нея, Мория е огромно говедо, което може винаги да изпълзи в сянката и да се спаси каквото и да стане и е пъти по-силен от всеки в екипажа, Дон Фламинго...
О, да- той ти гарантирам, че е надъхан... тоя гад живее за гаврата и боя... и ще се мине време, преди да си намери майстора!

1. УСОП Е СВИНЯ точка.
2. Гарп като млад е ЛУУУД и ТОЛКОВА ПРОКЛЕТО МНОГО си приличат с Роджър че братя или братовчеди теорията е някак набъбваща :lol:
3. Почти видяхме лицето на Роуг и тя е красива... ..... :С Ми баси, Ода никой не убива, а в същото време толкова смърт в миналото.. ай сиктир...
4. Дадан, 100% има да чуваме за него и в бъдеще... брат на Драгон?
5. Кой е човека, който оставя Лъфи на Дадан?
6. Нали дядото е тренирал Лъфи>?... кой е Дадан х2?
7. Белиомустак е МЪЖ какъвто всички го казваха, че е - жива легенда! През цялото това време е защитавал Ейс, своя доведен син. А изпращането му сам след ЧБ вероятно и на него му е било тегаво, ама в тоя свят хората не ги е страх да заложат животите си на това, в което вярват, а Белиомустак вярва в Ейс.
8. Маринфорд - пронивкване. Рейли? Драгон? Змията на Ханкок? Непознат герой? Черната брада е унищожил нещо витално в системата на Св. Троица, при което сега 3те врати ще се отворят едновременно и ще унищожат Ениес Лоби и ИД и Маринфорд №1 ?? Някой от нашите герои със свойте новодобити способности - пръв успял да се върне при капитана си...... мм тоест --- НАМИ(щот другите абсурд да го намерят толкова бързо =D)??
9. 43 кораба с близки пирати на Белиомустак, 14 капитана с големи имена в новия свят ( >=Лъфи), командирите на самия БМ, БМ изглеждащ в топ форма(?!?!?!), мирише на епичност...
10. Първо 3те убер-имби забелязаха, после Сенгоку и Гарп и чак тогава всички останали - КОУТИНГ... МОБИ ДИК ГИГА
11. MARINE HQ PWNDDDDD
12. Адреналина като поспадне, пак се сещаш за 3те убер-имби дет могат да изнесат 43те кораба самички и някак пак става отчайващо...
13. После се сещаш, кой току-що мина през вратите на справедливостта и ше се натресе в средата на най-епичния досега момент в ОП и .. ти става смешно :lol:

:taz:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 9:42 pm 
Аватар
Културовед

SayanMk написа:
4. Дадан, 100% има да чуваме за него и в бъдеще... брат на Драгон?
5. Кой е човека, който оставя Лъфи на Дадан?

4. Ще има бъдеще много ясно : ) брат на Dragon? http://www.onemanga.com/One_Piece/551/07/ туй тука горе у ляво е Dadan според мен. Което значи, че е с малко по-голям от Luffy ;?
5. Garp много ясно :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 10:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ммм??
Не вярвай на ЦРУ бе човек..
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 10:21 pm 
Аватар

Адския чаптър! НЯма такъв просто!
Само си представям наще изруди с малкото корабче как са набутват в меллето и Лъффи изцепва няква простия тип: Hay I,m Luffy! Неее за тоя момент живя...Как ли ще реагират сите незнам......Ама ще е велико!!
А някой видя ли що спиър носи Белиомустак....

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 11:01 pm 
Аватар

dragon+dadan=dragan
@shadowsong на Луфчо кораба е военен марински кат всички в Маринфорта освен Моби Дика :) На мустака спиъара мисля,че е нагината.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 2:16 am 
Аватар
Цар Алко

Luffy в бачалото е мразил Ace, но Dadan ще е сто процента човек на Dragon. Мангата стана ненормална, дори и най-големите пийстарди не може да предположи за какво иде реч.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 2:52 am 
Аватар
Културовед

SayanMk написа:
Ммм??
Не вярвай на ЦРУ бе човек..
Изображение

:nope:
От където и да го гледаш тва си е Garp. Не просто си изглежда до сущ като Garp, ами и... как ще си спомня за няква случка, ако не присъства в нея? :lol:
Ace? Добре, може, съгласен съм. :lol:

edit: виж просто в колко часа поствам... айде лека...
edit2: ааа има някви будни и по тва време... спете ъ... :lоl:

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 12:05 pm 
Аватар

IT WAS SO EPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC! ><

Не знам отде да започна, мамата си трака просто///>< Дали от т'ва колко спиращ дъха беше Белия?(фенбой пауааааааааа ), дали от тва, че Роджър все още е голямо дуде, дали от тва, че Гарп е най-великия, дали от тва, че Лъфи няма място в цялата картинка, дали от огромното количество пирати, дали от недоумението си шо адмиралите глеат толкова лошо непрекъсанто, дали от тва, че майката на Ейс е ебаси пичката....О.О Не знам, цялата изненадат, целия куулнес...ААААААААААААААААААААРГХ!!!

Ace-chan....:love: :lol: :eyes:

P.S. >< Наистина мразя Ода за тва колко добър е !! И се опасявам, че сега най-епик ще е Ейс да умре...нещо, което се надявам да не е така ; (

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 12:58 pm 
Аватар

Наскоро почнах да го чета.Преди това си мислех че е тъпо. :huff: ГОЛЯМА ГРЕШКА!IT'S THE BEST FREAKING MANGA IN TEH WORLD! :mrgreen: Сега съм стигнал до Skypiea и чакам битката с Енеру.Хубавото е че спомените са на правилните места и емоционалното развитие на героите не дразни като в Naruto и Bleach.Ако там изобщо има развитие. :roll: Както и да е,страхотно е!

And oh yeah NICO,ZORO AND LUFFY RULE!

Последна промяна Claymore47_Fen на Пон Юли 27, 2009 11:24 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 4:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оле клейморче к'во те чака, завиждам ти почти, макар, че и мен ме чака също общо взето.. колкото и пъти да го четеш/гледаш, все повече и повече кърти мивки. На 4тото гледане на 50 и някой епизод направих връзка с 405ти просто.... :lol: Някви дреболии дето не им обръщаш внимание сега след това излизат супер важни и се връщаш и виждаш че е така и напрууу
:taz: :rocknroll:

Та, теорията ми, че Белия шсе предаде все още е in tact..., тва че напрай Marine HQ на 2,3 стинки на 3 половинки е само за феновете дет се вика :Р
Белия е неизмерима сила за съвременния свят, но ония адмирали там няма кой да ги бутне...

МюМюнееее, тоя:
1. Облечен в ЧЕРНО. Гарп ВИНАГИ е с адмиралската наметка и по онова време е с черна готена брада!
2. Гарп е огромен.
3. Гарп има белег кат на Лъфи(макар, че обратното е правилния ред :Д ), тоя няма!
4. Ако беше Гарп нямаше да му крият лицето с всяко възможно балонче ;D
5. Той може би е бил с Данди в тоя момент, гледайки Ейс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 4:16 pm 
Аватар

Има ли шанс Akainu да се цепи от партията (на адмиралите) - Ао kiji - DF user - logia type (пълна имба с тоя лед), след това Кизару (тотална имба, евентуално по-силен от Ao едва ли ще го замрази като оня е по-бърз и от светлината) - сега е ред на Akainu (може би най-силния от 3мата) - дали няма да е от рода на Гарп, Уайтбърд, Шанкс - демек да не е DF user, а да има силна воля и ненормално хаки. Хаки = амбиция засега така се обяснява - а да си адмирал на маринките си е доста голяма амбиция (за пример давам Коби - първи епизод ни представят две мечти - за Краля на пиратите и Адмирала на марините) така че всичко е възможно за мен.
И да подхвърля една идея пък да видим на къде ще се развие - Гороусей (май така се пишеше) секиш 5те големи звезди, тез над Сенгоку и адмиралите - хората с властта. Защо никой не пише, че има възможност да се включат в мелето ? Все пак предполагам да са колкото WB на възраст - единия има меч, другия има някакъв белег, всичките имат някакви ненормални физики - всичко това предполага, че са имби?
So ...
Набивайте теорийте :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 6:46 pm 
Аватар

SayanMk написа:
1. Облечен в ЧЕРНО. Гарп ВИНАГИ е с адмиралската наметка и по онова време е с черна готена брада!
2. Гарп е огромен.
3. Гарп има белег кат на Лъфи(макар, че обратното е правилния ред :Д ), тоя няма!
4. Ако беше Гарп нямаше да му крият лицето с всяко възможно балонче ;D
5. Той може би е бил с Данди в тоя момент, гледайки Ейс.

ако съдим по дрехите, и по светлата брада, и по чиста фенщина = следва недвусмислено че тоя с Луфи е е тоя от Горосей >.<
Изображение
ама НЕЕЕЕ
онова си е Гарп: сложил е костюмчето щот е във ваканция сигурно, знам ли го;
на Гарп белега е над окото, а не под, затова не се вижда - скрит е от балона
а за брадата: черна е в началото на флашбека - когато Ейс не е роден, а Роджър е зад решетки, т.е. преди ~22 години, докато в оная кутийка не само че и Луфи и Ейс са родени, ами Луфи вече е взел шапката и има белег, т.е. преди ~10 години, тъй че брадата му е побеляла, и как няма - да се занимава с тия лапетии не си е работа, затуй ги пробутва на приятелчето Дадан, който за пореден път само се споменава

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 6:50 pm 
Аватар
Цар Алко

Да, Garp да прати някой от правителството да наглежда двете лапетии. =)) =)) Пък и досега доста хора с костюми са ни показали в тая манга, било то добри или лоши. ЮСпоред мен не го знаем и ще се крие докато не се появи, също като Вегапънк.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 7:39 pm 
Аватар
Културовед

Хъм, имаш право Mr. Sayan, ама единствения солиден аргомент е тва за белега, другото са празни приказки.
Има доста голяма прилика с тоя Gorosei, ама не вярвам да е той по-скоро си е Garp с прикрит белег.
http://www.onemanga.com/One_Piece/233/16-17/
Дрехите са по-различни и някак си... изражението.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]